Bebeğin şu an boyutu pirinç tanesi kadar, elinle dokunup nası kalbini hissedeceksin ki?! Sizi yemişler :)Kızlar annemler diyor ki kasığına dokun pıt pıt atar diyorlar ben dokunuyorum ama birşey hissetmiyorum haftaya kalp atışı için gidecem korkuyorum
Bndede yok suan ama korkuyorum başlıck diye oysaki ne kadar gğzel gecıyo gunlerım oğluma kendıme evıme yetıyo olmak bide bebek tasıyo olmak ve herseyı yıyebılmek eskisi gibi hamile olarak devam edebilmek çok guzel umarım başlamaz 9 ay kusmus biri olarak epey korkuyormMrb cnm aynı gibiyiz bulantim yok kasik ağrısı benimde oluyor.bende çarşamba gideceğim ilk kontrolume
:/ rabbim cümlemize yardım etsin bu mubarek aylarda kendim için korkum yok 9 ay cektım gene ceker mucızeye kavusurum ama oğlum var bakmam gereken o cok korkutuyo benı . Normal bısekılde olsa onada razıyım ama benı yıne yataklara dusururse cok zor olck2 gün var aramızda :)
benim bulantılar artıyor malesef
Saol canim insallah hepimiz hayirli haberler duyariz her zamanHayırlı haberlerle gel inşallah canım.
Benim hala sürüyor canlı m işede gidemiyorum dün akşam bir umut parolu serum yaptırdım gram fayda vermedi nörolojiye git dedi acildeki dr o ne yapabilir ki hamile olduğumuda biliyor nöroloji birşey yapabilirim bu atak geçecek gibi değilvall aynen canim yaa sanada gecmis olsun ben parol icicektim dedim simdi icmiyim gece yatarken icicem insallah butun gun yatip uuyudum ne yediysemde cikardim hamilelikten oncede bende cok fena gecirirdim asla migren hapi icmeden geecmezdi bazen onu icsem bile ertesi gun gevam ederdi agri aall allah yardimcimjz olsun yaa migren bandlari benxe bic ise yaramiyor unraim sna faydali oolur
Canim herkeste her zaman belirti olmuyor. Mesela ben ilkinde 17.haftaya dek bulandim.sonra bitti 20.haftaya kadar hamile olduğumu unuttum hic bir sey yoktu ta ki onu hissedene kadar. Suanda da kuyruk sokumuma dogru biraz agrım ce baya bulantim var yine. Icim diyor ki yine kızın olacak. Erkeklerde bulanti az olurmusKızlar merhaba ben de yeni öğrendim tüp bebek blast embriyo ile hamile kaldım cuma 150, pzrt 475 cıktı sonucum son regli 15 şubat, belirtilerinizi merak ettim? Kafam çok karışık sürekli belirti takip edip duruyorum
Aaa seninle aynı gibiyiz benimde 4+5 :) HCG kişiden kisiye degisiyo cnm benim geçen çarşamba 315ti.2 günde 2 katına ciktiysa benim bugün 2400 falan olması lazım ama doktora yarın gideceğim yarın bakarlar.4+4 bhcg kaç olması lazım ortalama biliyomsn canm
Canım ben hepsini aile hekimimde yaptırdım.Basettiğin testler kızamıkçık, tokloplazma falansa benimki 850 lira tuttu, özel sağlık sigortamın doğum kotasından düştü. Çok üzüldüm çünkü bu testlerin bazıları aile hekiminden de yapılıyor. Bence önce oraya kalanını da gittiğin hastanede yaptır.
Hoşgeldin canım rabbim evlatlarını sana bağışlasın hayırla geçir gebeliğini inşallah.merhaba kasım anneleri
benim ikinci hamileligim ve kizim 20. ayinda.
ikisinin arasi cok olmasin birlikte buyusunler istedik. insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz. Allah tum isteyenlere nasip etsin..
kizimda 2016 agustos anneleri topiginden hic cikmazdimama dogduktan sonra foruma bakmaya o kadar vaktim olmadi. cok guzel dostluklar edindik herbirini cok severim burada da her animizi birlikte takip etmek yeniden ayni heyecani yasamak cok guzel olacak
Canım değerlerin güzel yükselmiş illa belirtin olması gerekmez kafanı yorma bunlarla sonuçta hamilesin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahKızlar merhaba ben de yeni öğrendim tüp bebek blast embriyo ile hamile kaldım cuma 150, pzrt 475 cıktı sonucum son regli 15 şubat, belirtilerinizi merak ettim? Kafam çok karışık sürekli belirti takip edip duruyorum
Benimde hiç bulantı yok şimdilik ama inşallah başlamaz cnmBndede yok suan ama korkuyorum başlıck diye oysaki ne kadar gğzel gecıyo gunlerım oğluma kendıme evıme yetıyo olmak bide bebek tasıyo olmak ve herseyı yıyebılmek eskisi gibi hamile olarak devam edebilmek çok guzel umarım başlamaz 9 ay kusmus biri olarak epey korkuyorm
:/ rabbim cümlemize yardım etsin bu mubarek aylarda kendim için korkum yok 9 ay cektım gene ceker mucızeye kavusurum ama oğlum var bakmam gereken o cok korkutuyo benı . Normal bısekılde olsa onada razıyım ama benı yıne yataklara dusururse cok zor olck
Tarihlerimiz aynı seninle cnm.belirti olarak bende göğüs hassasiyeti var bide arada sol kasigima ağrı giriyor başkada bişi yok.sende var mı?Kızlar merhaba ben de yeni öğrendim tüp bebek blast embriyo ile hamile kaldım cuma 150, pzrt 475 cıktı sonucum son regli 15 şubat, belirtilerinizi merak ettim? Kafam çok karışık sürekli belirti takip edip duruyorum
Canım teşekkür ederim benim batmalar ve vücut ısım yükseldi cok şu içiyorum birde beyaz bir akinti oluyor ara ara akinti azalınca dedim ki yoksa bir sıkıntı mı var gerçekten hep kalp çarpıntısı ile geçecek sanıyorum annelik böyle birşeyTarihlerimiz aynı seninle cnm.belirti olarak bende göğüs hassasiyeti var bide arada sol kasigima ağrı giriyor başkada bişi yok.sende var mı?
Sağol tatĺım cevap için peki vajinal akintin olmuş muydu? Ya ilk olunca sanirim insan bilmiyor ve şaşkın aptal oluyor neredeyse değerlerim iyi değil mi dr da öyle dedi ama işteCanim herkeste her zaman belirti olmuyor. Mesela ben ilkinde 17.haftaya dek bulandim.sonra bitti 20.haftaya kadar hamile olduğumu unuttum hic bir sey yoktu ta ki onu hissedene kadar. Suanda da kuyruk sokumuma dogru biraz agrım ce baya bulantim var yine. Icim diyor ki yine kızın olacak. Erkeklerde bulanti az olurmus
Çok teşekkür ederim çok çok sağolCanım ben hepsini aile hekimimde yaptırdım.
Hoşgeldin canım rabbim evlatlarını sana bağışlasın hayırla geçir gebeliğini inşallah.
Canım değerlerin güzel yükselmiş illa belirtin olması gerekmez kafanı yorma bunlarla sonuçta hamilesin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
Hayırlı olsun canım sat benim de 15 şubatKızlar merhaba ben de yeni öğrendim tüp bebek blast embriyo ile hamile kaldım cuma 150, pzrt 475 cıktı sonucum son regli 15 şubat, belirtilerinizi merak ettim? Kafam çok karışık sürekli belirti takip edip duruyorum
Senin de hayırlı olsun canım Allahım hepimize mutlu bir hamilelik nasip etsin , senin nasıl belirtilerin akintin oluyor mu ? Akıntı tek başına önemli bir belirti midir? fikrin var mı?Hayırlı olsun canım sat benim de 15 şubat
Akıntı bende de oluyor cnm inşallah saglikli bı şekilde kucağımiza alırız hepimizCanım teşekkür ederim benim batmalar ve vücut ısım yükseldi cok şu içiyorum birde beyaz bir akinti oluyor ara ara akinti azalınca dedim ki yoksa bir sıkıntı mı var gerçekten hep kalp çarpıntısı ile geçecek sanıyorum annelik böyle birşey
Kızlar siz gece 12-1 e kadar nasıl duruyorsunuz ya nurdan yazismissiniz :) bende 9-10 gibi siziyorum :)Bndede yok suan ama korkuyorum başlıck diye oysaki ne kadar gğzel gecıyo gunlerım oğluma kendıme evıme yetıyo olmak bide bebek tasıyo olmak ve herseyı yıyebılmek eskisi gibi hamile olarak devam edebilmek çok guzel umarım başlamaz 9 ay kusmus biri olarak epey korkuyorm
:/ rabbim cümlemize yardım etsin bu mubarek aylarda kendim için korkum yok 9 ay cektım gene ceker mucızeye kavusurum ama oğlum var bakmam gereken o cok korkutuyo benı . Normal bısekılde olsa onada razıyım ama benı yıne yataklara dusururse cok zor olck
Akıntı oluyor canım ben de,el Ayak şişmesi ,karın şişliği falan oluyor.Senin de hayırlı olsun canım Allahım hepimize mutlu bir hamilelik nasip etsin , senin nasıl belirtilerin akintin oluyor mu ? Akıntı tek başına önemli bir belirti midir? fikrin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?