- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 34
Kalp sanmam daha erkenAynı sayılır tarihlerimiz cnm bende çarşamba ilk muayeneye gideceğim ama kese görünür de kalp sanmisanmı ya daha erken
Alla alla nasıl erken ya herkes görüyormuş 5.haftada bende carsamba gideceğim görünür inşallah
Benim beta 4+4 te yani bugün 350 .Alla alla nasıl erken ya herkes görüyormuş 5.haftada bende carsamba gideceğim görünür inşallah
He senin geç döllenme o zmn ben bugün 4+4 deyim benim geçen çarşamba HCG 315 tiBenim beta 4+4 te yani bugün 350 .
Geçmiş olsun canım bende 3 gündür migren atağı geçiriyorum hiç bu kadar uzun sürmemişti ilaç içemedikçe sahada azıyor ağrılar sanırım mevsim değişikliğinden ben hamilelik öncesinde de çok etkilenirdim ayrıca kontrole gittiğimde druma sormuştum migren konusunu sadece parol ve minoset dedi bende dün gece 1 tane bugün 1 tane aldım gerçi hiç ile yaramadı ama umut işte birde soğuk jel torbasıyla enseme ve şakaklarıma tutuyorum geçici de olsa rahatlatıyor eşimde migren bandı sipariş verdim ama soracak eczaneye hamileler kullanabilirmi diye çok zormuş hamileyken migren çekmek hepimize allah kolaylık versin
Senin görünür o zaman canım kesen.He senin geç döllenme o zmn ben bugün 4+4 deyim benim geçen çarşamba HCG 315 ti
Kızlar birşey sorucam biraz özel olucak ama cinsel münasebet konusunda ne düşünüyorsunuz ? Doktor sık olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi ama korkuyorum. İlk hamileliğimde ilk 3 ay hiç olmamıştı. Sonraki aylarda da sık olmamak kaydıyla olmuştu. Bir sakıncası olur mu bebeğe?
yok zaten kese gozuktu canım gecen hafta ıcınde cok sukurr o anda gozukmıcekmı dıye panıgımı anlatamam sana vallaAynı sayılır tarihlerimiz cnm bende çarşamba ilk muayeneye gideceğim ama kese görünür de kalp sanmisanmı ya daha erken
Vajinal bakti canim. 20 gun sonra insallah kalp atisi icin gidicez. Su an bi tetkik istemedi. Kilo ve tansiyon olcumu olduAy aramızda iki gün var bende ilk çarşamba günü gideceğim keseyi karından mi gördü vajinal mi başka bir tetkik yaptı mı?
Bendede uyuzmazlık var bende bugün tahlil verdim yarın iğne yapıcaklarMerhaba kızlar bende bugün doktora gittim bebeğin kalp atışlarını dinlemek için. Kalp atışları başlamış ama içimde biraz kanama olmuş. Düşük tehlikesi var dedi. Progestan verdi. Bide kan uyusmazligimiz var eşimle onun içinde igne yaptım. Bakalım artık hayırlısı...
Cok gecmis olsun bol bol dinlenin iceride kanama da yokmus daha devam etmez. Iyi dusunun hep.
Hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Beta 5000 üzeri çıkmış yarın bi daha bakilcak daha iyi bir ultrasonlaSlm canım benim de 6+1 bebeğin kalp atışları baslamis. Acaba senin ki geç dollenme mi?
Beta 5000 üzeri yarın bidaha bakilcakhcg baktilar mi gorunur insallah gec dollenmedir belki de
Korkma inş birsey olmaz allahın izniyle. Bende ilaç kullanıyorum progeston 200 vajina dan günde 3 kere. 5 gün de bir iğne yapıyorum bende.Kızlar ben geldim
Çok kötü birgün geçirdim
Sabah gözümü açtığım gibi kanamayla uyandım dr gittim hemen şimdiye kadar 4 tane düşük 1 tane 21 haftalık kaybım var
O anki korkun çok kötüydü hemen doktora gittik
Rabbime çok şükür kalbi atıyordu
Dr iğne ve ilaç verdi sürekli uzanıp su içmem gerekiyo
İnşallah bebeğime bişey olmaz çok korktum bugün anlatamam
İçerde kanama yok dedi korkma
Arkadaşlar 5.haftam carsamça günü dolacak o gün doktor randevum var kese görünür mü?kalp atışı duyulur mu?
2 gün var aramızda :)Kızlar herkes nası dgum tarıhı benle yakın olup bulantısı vs başlayan varmı? Bide yururken ve fazla ayakda klınca ağrı oluyo bu seferki gebelik epey kasık ve bel ağrılı oğlumda böyle değildi sanki . Sizlerde durum nasıl ve kese için cuma gidicem gorunurmu acaba ki
Kanaması olan arkadaslar cok geçmiş olsun.
İlişki benim bildiğim kalp atışı duyulana kadar yasak ondan sonra da yine de ihtiyaten korunmadan ilişki olmaması gerekiyor çünkü meni rahimde kasılmaya ve erken doğuma sebep oluyor. Hatta 40 hafta dolup da bebek gelmiyorsa ilişki önerir doktorlar :)
Onun dışında ben de size güzel haberler vereyim bu sabah idrar testini tekrarladim baya koyulaşma var elhamdulillah :)
Korkma inş birsey olmaz allahın izniyle. Bende ilaç kullanıyorum progeston 200 vajina dan günde 3 kere. 5 gün de bir iğne yapıyorum bende.
6 hafta 6 gun bugunKaçıncı hafta kaçıncı gündesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?