2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benimde cuma cumartesi inanılmaaz migren atagım vardı minoset icitim 1 er tane her iki günde ama ne fayda sabrederek gecti. Esasında hamilelikte bazı kisilerin migreni tamamen yok olabiliyormus ilk kızıma hamileyken migren atagım pek tutmamıstı cok sükür insallah ilerleyen zamanlarda bunda da olmaz

Eger riskli gebelik degilse sorun olmuyor canım, bizde yasak degil. Riskli gebelikler harici; yararı dahi bulunuyor.

Aynı sayılır tarihlerimiz cnm bende çarşamba ilk muayeneye gideceğim ama kese görünür de kalp sanmisanmı ya daha erken
yok zaten kese gozuktu canım gecen hafta ıcınde cok sukurr o anda gozukmıcekmı dıye panıgımı anlatamam sana valla
6 haftaya gırıslerde ve sonrakı haftalarda cocuk gozukuyo yada kalp tısını falan duyuyosun ya ondan bahsedıyorum persembe gunu 6 haftalık olur artık bugun 5hafta 6 gundeyız sukurler olsun

Bendede uyuzmazlık var bende bugün tahlil verdim yarın iğne yapıcaklar

Cok gecmis olsun bol bol dinlenin iceride kanama da yokmus daha devam etmez. Iyi dusunun hep.

İnşallah cnm Allah razı olsun

Hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Amin inşallah cnm

Kanaması olan arkadaslar cok geçmiş olsun.

İlişki benim bildiğim kalp atışı duyulana kadar yasak ondan sonra da yine de ihtiyaten korunmadan ilişki olmaması gerekiyor çünkü meni rahimde kasılmaya ve erken doğuma sebep oluyor. Hatta 40 hafta dolup da bebek gelmiyorsa ilişki önerir doktorlar :)

Onun dışında ben de size güzel haberler vereyim bu sabah idrar testini tekrarladim baya koyulaşma var elhamdulillah :)

Korkma inş birsey olmaz allahın izniyle. Bende ilaç kullanıyorum progeston 200 vajina dan günde 3 kere. 5 gün de bir iğne yapıyorum bende.

2 gün var aramızda :)
benim bulantılar artıyor malesef

Saol cnm. Gözün aydın seninde

Korkma inş birsey olmaz allahın izniyle. Bende ilaç kullanıyorum progeston 200 vajina dan günde 3 kere. 5 gün de bir iğne yapıyorum bende.

Rabbim yardımcımız olsun inşalallah rahat olacağımız günler de gelir ben de hem haftalık verdi hem de progestan iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…