- 27 Şubat 2015
- 220
- 132
- 53
Canım seninle temmuz annelerinde de beraberdik şimdi yine beraberiz hayırlı olsun sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi insallahKızlar 2gun önce test yapmıştım hiç birşey yoktu bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı inanamadım bir tane daha yaptım çizgi belirginleşti çok heyecanlıyım. Sanırım ben de Kasım annelerine katılacağım :) eşim işten gelsin kan testine gideceğiz. Sizinle paylaşmak istedim
Canım seninle temmuz annelerinde de beraberdik şimdi yine beraberiz hayırlı olsun sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi insallah
Benim bebeğim hala emiyor ya sizin ki kaç aylık benimki 19 aylıkAaa ne güzel canım çok sevindim hayırlı olsun sana da :)
Bu arada sen birinciyi emziriyor muydun? Benim danam hala emiyor da nasıl keseceğim kara kara dusu
Ben 17. Ayda bırakmıştım sütüm azalmıştı baya emzirmiyorum yaniAaa ne güzel canım çok sevindim hayırlı olsun sana da :)
Bu arada sen birinciyi emziriyor muydun? Benim danam hala emiyor da nasıl keseceğim kara kara dusu
Benim bebeğim hala emiyor ya sizin ki kaç aylık benimki 19 aylık
Ben 17. Ayda bırakmıştım sütüm azalmıştı baya emzirmiyorum yani
Benim oğlum 21 ayı doldurmak üzere 19 haziran doğumlu. Kalp atışını duyana kadar emzirmeye devam etmeyi düşünüyorum kuzenim hamileyim diye sütten kesmisti sonra kalp atışı alamadılar boşuna sütten kesmiş oldu. Hayırlısı artık bakalım.
Sizin de isteyerek mi oldu? Ben hep arası 2bucuk yaş olsun diye hayal ediyordum :)
Hayır isteyerek olmadı açıkcası ikinci çocuğu düşünmüyordum eşimle sıkıntılar var o yüzden kafam çok karışıkBenim oğlum 21 ayı doldurmak üzere 19 haziran doğumlu. Kalp atışını duyana kadar emzirmeye devam etmeyi düşünüyorum kuzenim hamileyim diye sütten kesmisti sonra kalp atışı alamadılar boşuna sütten kesmiş oldu. Hayırlısı artık bakalım.
Sizin de isteyerek mi oldu? Ben hep arası 2bucuk yaş olsun diye hayal ediyordum :)
Hayır isteyerek olmadı açıkcası ikinci çocuğu düşünmüyordum eşimle sıkıntılar var o yüzden kafam çok karışık
Bugün itibariyle pek mümkün gözükmüyorHimm hayırlısı olsun canım ya inşallah yoluna koyarsınız...
Sen keseyi görmedin mi benim değer perşembe 1500 düGunaydın canım aynen bizimde kontrolümüz bugun 2 gibi. Kese için bende sabırsızlanıyorum:)))) gunlerimizde aynı sayılır hadi hayırlısı :)
Adet tarihine göre alınıyorGünaydın hanımlar
Birşey sorucam ultrasona göre mi yoksa son adet tarihine göre mi Doğuma alınıyor
Biz de bugün gidecektik ama kayınvalidem ve kayınpederim Bursa'ya gittiler. Gidemedik doktora.Kızlar biz de çok şükür kalp atışını duyduk
Bugün itibariyle pek mümkün gözükmüyor
İnşallah cnm daha 4+1 deyim ama başlamaz heralde bundan sonra da inşallah :)
Maşallah bende pazartesi gidicemKızlar biz de çok şükür kalp atışını duyduk
Bu haftalarda bulantı pek olmaz zaten :) benim ilk hamileliğimde 10. Haftada basladı mesela
Canım benimde tüp bebek. 2hafta sonra çağırdı doktor. Kese büyüklüğüne göre de değişiyor sanırımBen dün gördüm haftaya birdaha çağırdı. Ama benim tüp bebek ve hala tüp bebek merkezi takip yapıyor belki onun etkisi vardır. Ve haftaya normal gebe izlemden de randevu al dedi doktorum.
Bende hala inanamıyorum. Kalp atışını duysam daha da rahatlıycam inşallahKızlar ya ben hâlâ kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha hiç bir belirti yok keseyi görmedim acaba ondan mi?sadece adetim gecikti bide HCG testi pozitif. sizde böyle oldu mu inanamıyorum hamile olduguma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?