2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim yumurta da 9 şubat :))))

Kızlar Canım çok sıkıldı ya.tüp bebek tedavisi transfer sen sonrası 7.gün beta 72, 9.gün 250. 11. Gün 426 çıktı.Son değer tam 2 kat değil sorun oluşur mu acaba

Ay hemde nasıl namaz kılmak bile çok zor oluyor (
aynen aynen cok üzülüyorum. bir son 1 2 farzını kıldım bıraktım abdest tazelesem gene aynı...

cok tesekkurler tecrübeli anne :)

Sat ne zaman senin ?
27 ocak

Benim yumurta da 9 şubat :))))
Benim 5 şubat :))
36 idi 2 gün önce şimdi 17 cıktı
Rabbim hayırlısını nasip etsin demekki bu senin için hayırlıymış sağlıksız olduğu için sonlanmıştır doğupta rahatsız bi bebek olsa daha zor olurdu demekki senin için hayırlısı buymuş ben de 3 tane kimyasal geçirdim inşallah rabbim sağlıklı bi şekilde sana da nasip eder

Merhabalar arkadaşlar.Ben de bugün ogrendim hamile olduğumu.Hepimize hayırli olsun

Hayırlı olsun canm
cuma günü 38.8 olan kan degerim bugün 117.5 çıktı çok şükür yükseliyor
Maşallah çok iyi inşallah böyle devam eder

Benim hala şansım var mı kızlar ya inanılmaz kötüyüm değerim 36 dan 17ye düştü. Ama kanamam da yok agrım da yok. Yanlış sonuç olabilir mi ki. Devletin acilinde yaptırdım. Eski bir hastane

Benim hala şansım var mı kızlar ya inanılmaz kötüyüm değerim 36 dan 17ye düştü. Ama kanamam da yok agrım da yok. Yanlış sonuç olabilir mi ki. Devletin acilinde yaptırdım. Eski bir hastane
Bak canım ben sürekli verdiğim bi hastane vardı bi kere farklı bi hastanede vereyim dedim daha uygun diye baktım ki değer düşmüş okadar korktum ki karnıma belime hemen ağrı saplandı kesin düşük yapıyorum dedim dr aynı hastanede mi yaptırdın dedi ben hayır deyince ondandır dedi fark ediyo çünkü dedi gittim önceden yaptığım hastaneye baktık resmen 2 kat fark etmişti öğünden sonra da aynı hastanede yapmaya başladım bence sende öyle yap

Bugün ilk yaptırdığım hastanede randevum var canım. Umarım yüksek çıkar değerim

Sana umut da veremem,yikilmanida istemem.başlarda değerler de dalgalanmalar olabilir.. sonlanmis da bekleyip sabır edip dua etmeni öneririm. Hakkında hayirlisi

Emin ol seni burdaki herkes çok iyi anlıyordur. Arkadaşın dediği gb yanlislik da olabilir. Ama stres ve üzüntü daha çok zarar verir. Bol su İçin dinlenmen lazim
Ücretli öğretmenlik yapıyorum bugün değerim iyi gelir ve dinlen derse doktor çıkacam. Zaman geçmez bugün bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…