- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
Benim yumurta da 9 şubat :))))Evet biliyorum 5 şubat rahim filmi çekilecektim dr um bi muayene olalım dedi baktı yumurtam çatlamak üzere bi daha ki ay yaparız dedi rahim filmini 5 şubat yumurtam çataldı 2 gün arayla gitmiştim
Bende çok var ya hele geceleri karnımdan nasıl gurul gurul sesler geliyo ama çok ekşi yendiğim içindir belki
36 idi 2 gün önce şimdi 17 cıktıCanım senin değerin kaç çıktı? Adetin baya gecikmişti diye hatırlıyorum dişer topicden
aynen aynenAy hemde nasıl namaz kılmak bile çok zor oluyor(
Kızlar selam bir kaç gündür çok strsliydim yeni gelen herkes hoşgeldi Sefa getirdi:)))
Çok sorulan sorular hakkında çok kısa bilgi vereyim ben;
Kese hcg3000 olduğunda filan karından görünebilir görünmeyebilir de benim oğlanda 1500 iken görünmüştü ama herkes aynı değil.
Herkesin hcg değerleri çok güzel bence.
Kimyasal diyenarkadaş da 30 eğer katlayarak artarsa kimyasal olmaz korkma bence
Şu dönemde bol bol dinlenip meyve sebze yemeliyiz. Günlük folik asit almayı unutmayalım.
Kimse yanlış anlamasın çok bilmişlikten değil de 3. Gebeliğim olduğu için yazdım.
İnşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz hep beraber :))
27 ocakSat ne zaman senin ?
Benim 5 şubat :))Benim yumurta da 9 şubat :))))
Rabbim hayırlısını nasip etsin demekki bu senin için hayırlıymış sağlıksız olduğu için sonlanmıştır doğupta rahatsız bi bebek olsa daha zor olurdu demekki senin için hayırlısı buymuş ben de 3 tane kimyasal geçirdim inşallah rabbim sağlıklı bi şekilde sana da nasip eder36 idi 2 gün önce şimdi 17 cıktı
Merhabalar arkadaşlar.Ben de bugün ogrendim hamile olduğumu.Hepimize hayırli olsun
Maşallah çok iyi inşallah böyle devam edercuma günü 38.8 olan kan degerim bugün 117.5 çıktı çok şükür yükseliyor
27 ocak
Benim 5 şubat :))
Rabbim hayırlısını nasip etsin demekki bu senin için hayırlıymış sağlıksız olduğu için sonlanmıştır doğupta rahatsız bi bebek olsa daha zor olurdu demekki senin için hayırlısı buymuş ben de 3 tane kimyasal geçirdim inşallah rabbim sağlıklı bi şekilde sana da nasip eder
Ama hiç kanamam falan olmadı ki. Eski bir hastaneydi keşke yanlış çıkmış olsa
Hayırlı olsun canm
Maşallah çok iyi inşallah böyle devam eder
Tıkladığın zaman açılıyor canım. Yorumunun altında görünüyor mesajım. Eski bir hastaneydi inşallah yanlış çıkmıştır demiştimBoş mesaj geliyo senin hep
Cnm kayısı ye çok iyi geliyor kabizlik normal yaaynen aynencok üzülüyorum. bir son 1 2 farzını kıldım bıraktım abdest tazelesem gene aynı...
cok tesekkurler tecrübeli anne :)
bir de küçük wc yapınca 5 dk sonra gene gelmiş gibi hissediyorum...Cnm kayısı ye çok iyi geliyor kabizlik normal ya
Bak canım ben sürekli verdiğim bi hastane vardı bi kere farklı bi hastanede vereyim dedim daha uygun diye baktım ki değer düşmüş okadar korktum ki karnıma belime hemen ağrı saplandı kesin düşük yapıyorum dedim dr aynı hastanede mi yaptırdın dedi ben hayır deyince ondandır dedi fark ediyo çünkü dedi gittim önceden yaptığım hastaneye baktık resmen 2 kat fark etmişti öğünden sonra da aynı hastanede yapmaya başladım bence sende öyle yapBenim hala şansım var mı kızlar ya inanılmaz kötüyümdeğerim 36 dan 17ye düştü. Ama kanamam da yok agrım da yok. Yanlış sonuç olabilir mi ki. Devletin acilinde yaptırdım. Eski bir hastane
Bugün ilk yaptırdığım hastanede randevum var canım. Umarım yüksek çıkar değerimBak canım ben sürekli verdiğim bi hastane vardı bi kere farklı bi hastanede vereyim dedim daha uygun diye baktım ki değer düşmüş okadar korktum ki karnıma belime hemen ağrı saplandı kesin düşük yapıyorum dedim dr aynı hastanede mi yaptırdın dedi ben hayır deyince ondandır dedi fark ediyo çünkü dedi gittim önceden yaptığım hastaneye baktık resmen 2 kat fark etmişti öğünden sonra da aynı hastanede yapmaya başladım bence sende öyle yap
Sana umut da veremem,yikilmanida istemem.başlarda değerler de dalgalanmalar olabilir.. sonlanmis da bekleyip sabır edip dua etmeni öneririm. Hakkında hayirlisiBenim hala şansım var mı kızlar ya inanılmaz kötüyümdeğerim 36 dan 17ye düştü. Ama kanamam da yok agrım da yok. Yanlış sonuç olabilir mi ki. Devletin acilinde yaptırdım. Eski bir hastane
Içim yanıyor yaSana umut da veremem,yikilmanida istemem.başlarda değerler de dalgalanmalar olabilir.. sonlanmis da bekleyip sabır edip dua etmeni öneririm. Hakkında hayirlisi
Emin ol seni burdaki herkes çok iyi anlıyordur. Arkadaşın dediği gb yanlislik da olabilir. Ama stres ve üzüntü daha çok zarar verir. Bol su İçin dinlenmen lazimIçim yanıyor ya
Bugün ilk yaptırdığım hastanede randevum var canım. Umarım yüksek çıkar değerim
Ücretli öğretmenlik yapıyorum bugün değerim iyi gelir ve dinlen derse doktor çıkacam. Zaman geçmez bugün banaEmin ol seni burdaki herkes çok iyi anlıyordur. Arkadaşın dediği gb yanlislik da olabilir. Ama stres ve üzüntü daha çok zarar verir. Bol su İçin dinlenmen lazim