2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
sat 27 ocaktı. beta 452 çıktı. sanırım bende kasım annesi olacağım. sevgiler :)
Benimde 27 ocak aynıyız seninle

bugün kan verdim ama sanırım benim ksmetimde yok.Yarın adet günüm. regle 1 gün kala hcg değeri 30 çıkmış.Muhtemelen kimyasal gebelik oldu erkenden test yaptığım için de haberim oldu. Kendim de 4.kez bunu yaayabildiğim çin ayrıca tebrk ediyorum

Öyle düşünme geç döllenmedir büyük İhtimal içini Ferah tut Canım

Kuzum benim umarım sağlıkla alırız kucağımıza :) bayağı rahatlattıniz beni bugün. Yarına randevu aldım. Bu akşam da acile gidip betaya baktıracam artıp artmadığını görmek için
Bize hemen dön merak ettim inşallah güzel sonuçlar alırsın

Kızlarrrr sonucum çıktı ve 1553.77 çok mutluyum inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz. İyi değil mi sizce değerim bat 28 ocaktı
Maşallah iyi çıkmış kese çok rahat görünür bence

İyi akşamlar hanımlar bende bugün gittim dr
Herşey iyi şimdilik keseyi görmedi ama yerleşeceği yeri gösterdi dr prrşem tekrar gel dedi

Benimde 27 ocak aynıyız seninle

Öyle düşünme geç döllenmedir büyük İhtimal içini Ferah tut Canım

Şimdi geldim acile kan verdim. Inşallah artmıştır
Bize hemen dön merak ettim inşallah güzel sonuçlar alırsın

Maşallah iyi çıkmış kese çok rahat görünür bence

Sıklıkla kucağımıza almayi nasip eder inş allah. Nasip olursa aynı gün doğum olacak Benim degerim 500. Peki yumurtlama gününü biliyor musunuz.
Evet biliyorum 5 şubat rahim filmi çekilecektim dr um bi muayene olalım dedi baktı yumurtam çatlamak üzere bi daha ki ay yaparız dedi rahim filmini 5 şubat yumurtam çataldı 2 gün arayla gitmiştim

gaz var mi kizlar sizde gaz :KK43:
Bende çok var ya hele geceleri karnımdan nasıl gurul gurul sesler geliyo ama çok ekşi yendiğim içindir belki

Kızlar selam bir kaç gündür çok strsliydim yeni gelen herkes hoşgeldi Sefa getirdi:)))

Çok sorulan sorular hakkında çok kısa bilgi vereyim ben;

Kese hcg3000 olduğunda filan karından görünebilir görünmeyebilir de benim oğlanda 1500 iken görünmüştü ama herkes aynı değil.

Herkesin hcg değerleri çok güzel bence.

Kimyasal diyenarkadaş da 30 eğer katlayarak artarsa kimyasal olmaz korkma bence
Şu dönemde bol bol dinlenip meyve sebze yemeliyiz. Günlük folik asit almayı unutmayalım.

Kimse yanlış anlamasın çok bilmişlikten değil de 3. Gebeliğim olduğu için yazdım.

İnşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz hep beraber :))

X