- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 30
Inşallah canımİnşallah güzel sonuçlar alırsın Canım Bize dön merak ettim bende inşallah mutlu bir şekilde gelirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canımİnşallah güzel sonuçlar alırsın Canım Bize dön merak ettim bende inşallah mutlu bir şekilde gelirsin
Canım hakkında hayırlısı olsun dualarımız seninle.Ücretli öğretmenlik yapıyorum bugün değerim iyi gelir ve dinlen derse doktor çıkacam. Zaman geçmez bugün bana
Sıklıkla kucağımıza almayi nasip eder inş allah. Nasip olursa aynı gün doğum olacak Benim degerim 500. Peki yumurtlama gününü biliyor musunuz.
İnşallah hiç belli olmaz.. haberlerini bekliyoruzÜcretli öğretmenlik yapıyorum bugün değerim iyi gelir ve dinlen derse doktor çıkacam. Zaman geçmez bugün bana
O ben de yok işte ama normalde de uzun süre tutabilen biriyim ondan kaynaklı galibabir de küçük wc yapınca 5 dk sonra gene gelmiş gibi hissediyorum...
Çok iyi çıkmış benim 11. Gün 19 çıkmıştı maşallah çok iyi benceCanım benimde sat 27 ocak. Ama bende pco var yumurta takibi yaptım ovülasyon tarihim 15 ocak ve 26 ocakta kan tahlili verdim 524 çıktı. Ovülasyondan sonraki 11. Günde bu değer ikiz olabilir mi?
Çarşamba tekrar kan vericem artışı görmek için sonra da hayırlısıyla doktora gidicem keseler görmek için. Teşekkür ederim :) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızÇok iyi çıkmış benim 11. Gün 19 çıkmıştı maşallah çok iyi bence
Çarşamba tekrar kan vericem artışı görmek için sonra da hayırlısıyla doktora gidicem keseler görmek için. Teşekkür ederim :) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Bu doktorun vajinal yada karından bakmasına göre değişir. Bu benim ikinci gebeliğim ilkinde 5. Hafta da keseyi 7. Haftada kalp atışını görmüştük.kese 6-7 haftalarda görünür diyorlar daha erken değil mi
Bu doktorun vajinal yada karından bakmasına göre değişir. Bu benim ikinci gebeliğim ilkinde 5. Hafta da keseyi 7. Haftada kalp atışını görmüştük.
Ama benim şuan kafamda başka soru işaretleri var o yüzden gidicem doktora :)
Sat 27 ocak olarak düşününce değerim normal. Ama ben 16 şubatta lekem var diye muayeneye gittiğimde doktor bana yumurtan yeni çatlamış demişti yani 15 şubatta çatlamış olması lazım.
15-16 şubatta döllendiyse 10. 11. Güne göre hcg değerim yüksek 524.
Rabbimden hep bi kız bi erkek ikiz istedim belki de nasip etti :)
Bunları doktorumla konuşmaya gidicem. Nasıl hesap yapmalıyım diye
Kızlar Canım çok sıkıldı ya.tüp bebek tedavisi transfer sen sonrası 7.gün beta 72, 9.gün 250. 11. Gün 426 çıktı.Son değer tam 2 kat değil sorun oluşur mu acaba
Canım benimde sat 27 ocak. Ama bende pco var yumurta takibi yaptım ovülasyon tarihim 15 ocak ve 26 ocakta kan tahlili verdim 524 çıktı. Ovülasyondan sonraki 11. Günde bu değer ikiz olabilir mi?
Senin değerinde çok güzel çıkmış canım. Allahım hepimizin gönlüne göre versin :)Allahım gönlüne göre versin.
sat tarihlerimiz aynı. ben 9 şubatta çatlatma iğnesi oldum. 1 buçuk-2 gün sonra çatladı desek ayın 11 i yapar. emriyonun 14. günü (25 şubat) kan değerim 453 çıktı.
Ama canım benim adet günüm gelmedi ki normalde yumurtam çatladıktan 14-15 gün sonra adet oluyorum. Bugün yumurtam çatladıktan sonraki 12. Gün yani daha iki üç gün varGünaydın
Normalde %60 artması önemli olan senin çok güzel artmış işte doktorun ne dedi bu konuda?
Değerin şok güzel canım. Benim üçüzlerde bat günü değerim 16.500 çıkmıştı. Seninki tektir
Ama canım benim adet günüm gelmedi ki normalde yumurtam çatladıktan 14-15 gün sonra adet oluyorum. Bugün yumurtam çatladıktan sonraki 12. Gün yani daha iki üç gün var
Benimde bat 27 ocak ayın 24de 625 çıkmıştı adetim 4 gün geçmişti
Normal canım ama ikiz istiyorsan inşallah ikizidir:)Ama canım benim adet günüm gelmedi ki normalde yumurtam çatladıktan 14-15 gün sonra adet oluyorum. Bugün yumurtam çatladıktan sonraki 12. Gün yani daha iki üç gün var
İstediğim için merak ediyorum deli gibiNormal canım ama ikiz istiyorsan inşallah ikizidir:)
Tam anlayamadım canım. Adetin 4 gün geçtiği zaman mı 624 çıktı ?Benimde bat 27 ocak ayın 24de 625 çıkmıştı adetim 4 gün geçmişti
2 gün araylaTam anlayamadım canım. Adetin 4 gün geçtiği zaman mı 624 çıktı ?