2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sıklıkla kucağımıza almayi nasip eder inş allah. Nasip olursa aynı gün doğum olacak Benim degerim 500. Peki yumurtlama gününü biliyor musunuz.

Canım benimde sat 27 ocak. Ama bende pco var yumurta takibi yaptım ovülasyon tarihim 15 ocak ve 26 ocakta kan tahlili verdim 524 çıktı. Ovülasyondan sonraki 11. Günde bu değer ikiz olabilir mi?

Çok iyi çıkmış benim 11. Gün 19 çıkmıştı maşallah çok iyi bence
Çarşamba tekrar kan vericem artışı görmek için sonra da hayırlısıyla doktora gidicem keseler görmek için. Teşekkür ederim :) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

kese 6-7 haftalarda görünür diyorlar daha erken değil mi
Bu doktorun vajinal yada karından bakmasına göre değişir. Bu benim ikinci gebeliğim ilkinde 5. Hafta da keseyi 7. Haftada kalp atışını görmüştük.
Ama benim şuan kafamda başka soru işaretleri var o yüzden gidicem doktora :)
Sat 27 ocak olarak düşününce değerim normal. Ama ben 16 şubatta lekem var diye muayeneye gittiğimde doktor bana yumurtan yeni çatlamış demişti yani 15 şubatta çatlamış olması lazım.
15-16 şubatta döllendiyse 10. 11. Güne göre hcg değerim yüksek 524.
Rabbimden hep bi kız bi erkek ikiz istedim belki de nasip etti :)
Bunları doktorumla konuşmaya gidicem. Nasıl hesap yapmalıyım diye

Bu doktorun vajinal yada karından bakmasına göre değişir. Bu benim ikinci gebeliğim ilkinde 5. Hafta da keseyi 7. Haftada kalp atışını görmüştük.
Ama benim şuan kafamda başka soru işaretleri var o yüzden gidicem doktora :)
Sat 27 ocak olarak düşününce değerim normal. Ama ben 16 şubatta lekem var diye muayeneye gittiğimde doktor bana yumurtan yeni çatlamış demişti yani 15 şubatta çatlamış olması lazım.
15-16 şubatta döllendiyse 10. 11. Güne göre hcg değerim yüksek 524.
Rabbimden hep bi kız bi erkek ikiz istedim belki de nasip etti :)
Bunları doktorumla konuşmaya gidicem. Nasıl hesap yapmalıyım diye

Allahım gönlüne göre versin.
sat tarihlerimiz aynı. ben 9 şubatta çatlatma iğnesi oldum. 1 buçuk-2 gün sonra çatladı desek ayın 11 i yapar. emriyonun 14. günü (25 şubat) kan değerim 453 çıktı.

Günaydın

Kızlar Canım çok sıkıldı ya.tüp bebek tedavisi transfer sen sonrası 7.gün beta 72, 9.gün 250. 11. Gün 426 çıktı.Son değer tam 2 kat değil sorun oluşur mu acaba:KK43:

Normalde %60 artması önemli olan senin çok güzel artmış işte doktorun ne dedi bu konuda?

Canım benimde sat 27 ocak. Ama bende pco var yumurta takibi yaptım ovülasyon tarihim 15 ocak ve 26 ocakta kan tahlili verdim 524 çıktı. Ovülasyondan sonraki 11. Günde bu değer ikiz olabilir mi?

Değerin şok güzel canım. Benim üçüzlerde bat günü değerim 16.500 çıkmıştı. Seninki tektir

Allahım gönlüne göre versin.
sat tarihlerimiz aynı. ben 9 şubatta çatlatma iğnesi oldum. 1 buçuk-2 gün sonra çatladı desek ayın 11 i yapar. emriyonun 14. günü (25 şubat) kan değerim 453 çıktı.
Senin değerinde çok güzel çıkmış canım. Allahım hepimizin gönlüne göre versin :)

Günaydın

Normalde %60 artması önemli olan senin çok güzel artmış işte doktorun ne dedi bu konuda?

Değerin şok güzel canım. Benim üçüzlerde bat günü değerim 16.500 çıkmıştı. Seninki tektir
Ama canım benim adet günüm gelmedi ki normalde yumurtam çatladıktan 14-15 gün sonra adet oluyorum. Bugün yumurtam çatladıktan sonraki 12. Gün yani daha iki üç gün var

X