- 2 Ağustos 2016
- 360
- 257
Benimde 27 ocak aynıyız seninlesat 27 ocaktı. beta 452 çıktı. sanırım bende kasım annesi olacağım. sevgiler :)
bugün kan verdim ama sanırım benim ksmetimde yok.Yarın adet günüm. regle 1 gün kala hcg değeri 30 çıkmış.Muhtemelen kimyasal gebelik oldu erkenden test yaptığım için de haberim oldu. Kendim de 4.kez bunu yaayabildiğim çin ayrıca tebrk ediyorum
Bize hemen dön merak ettim inşallah güzel sonuçlar alırsınKuzum benim umarım sağlıkla alırız kucağımıza :) bayağı rahatlattıniz beni bugün. Yarına randevu aldım. Bu akşam da acile gidip betaya baktıracam artıp artmadığını görmek için
Maşallah iyi çıkmış kese çok rahat görünür benceKızlarrrr sonucum çıktı ve 1553.77 çok mutluyum inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz. İyi değil mi sizce değerim bat 28 ocaktı
gozunaydin canim hayirli olsun ins
Maşallah iyi çıkmış kese çok rahat görünür bence
Bende bugün gittim hastaneye hamile olduğumu öğrendim. Sat 27 ocak aynıyiz beta degerim kaç çıktıİyi akşamlar hanımlar bende bugün gittim dr
Herşey iyi şimdilik keseyi görmedi ama yerleşeceği yeri gösterdi dr prrşem tekrar gel dedi
Benimde 27 ocak aynıyız seninle
Öyle düşünme geç döllenmedir büyük İhtimal içini Ferah tut Canım
Şimdi geldim acile kan verdim. Inşallah artmıştır
Bize hemen dön merak ettim inşallah güzel sonuçlar alırsın
Maşallah iyi çıkmış kese çok rahat görünür bence
hadi hayirli olsun canim daha erken kese icin oyle diyorlar ben henuz doktora bile gitmedim :-Dİyi akşamlar hanımlar bende bugün gittim dr
Herşey iyi şimdilik keseyi görmedi ama yerleşeceği yeri gösterdi dr prrşem tekrar gel dedi
Bende bugün gittim hastaneye hamile olduğumu öğrendim. Sat 27 ocak aynıyiz beta degerim kaç çıktı
Amin cnm evet perşembe gidicem inşallahhadi hayirli olsun canim daha erken kese icin oyle diyorlar ben henuz doktora bile gitmedim :-D
Sıklıkla kucağımıza almayi nasip eder inş allah. Nasip olursa aynı gün doğum olacak Benim degerim 500. Peki yumurtlama gününü biliyor musunuz.Bugün 1200
Amin cnm evet perşembe gidicem inşallah
Ay hemde nasıl namaz kılmak bile çok zor oluyorgaz var mi kizlar sizde gaz
Benim sanki midemde taş var oyle rahatsız edici bi his soda falan içiyorumBu arada sizde oluyormu? Sürekli hickirik şeklinde gegirme var. Nasıl geçer
Soda bende içiyorum günde 1 tane. İyi diyorlar. Susamlarimiz şimdiden kendilerini belli ediyorar. ☺Benim sanki midemde taş var oyle rahatsız edici bi his soda falan içiyorum
Canım benim de bugün 1260 çıktı Ayın 6sında ilk kontrolüme gideceğim inşallahBugün 1200
Amin cnm evet perşembe gidicem inşallah
Canım senin değerin kaç çıktı? Adetin baya gecikmişti diye hatırlıyorum dişer topicdenIlk hamileliğim olacak benim o yüzden biraz korkuyorum her şeyden :)
Evet biliyorum 5 şubat rahim filmi çekilecektim dr um bi muayene olalım dedi baktı yumurtam çatlamak üzere bi daha ki ay yaparız dedi rahim filmini 5 şubat yumurtam çataldı 2 gün arayla gitmiştimSıklıkla kucağımıza almayi nasip eder inş allah. Nasip olursa aynı gün doğum olacak Benim degerim 500. Peki yumurtlama gününü biliyor musunuz.
Bende çok var ya hele geceleri karnımdan nasıl gurul gurul sesler geliyo ama çok ekşi yendiğim içindir belkigaz var mi kizlar sizde gaz
Aynı gidiyo Bebişlerimiz ve değerleriCanım benim de bugün 1260 çıktı Ayın 6sında ilk kontrolüme gideceğim inşallah
Sat ne zaman senin ?Aynı gidiyo Bebişlerimiz ve değerleri