2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Verdim ama şaibeli çıktı ben kasım annesi olamıycam galiba kimyasal gebelik oluştu
Nasıl yani kaç ciktiki öyle bir şey dediler benim bundan önceki kimyasalimda 21 cıktı 2 ci bir ölçümde değer düşerse egeer kimyasal olur benimde birden 2 'ye düştü zaten

Bende özele gidiyorum pazartesi gittim 5+6 da ama sadece keseyi görebildik. o da 9 mm miş. Kalp atışı duyamadım çok küçük olabilir dedi doktorum. Belki seninkide küçük olduğu için göstermeştir
Belki de dedigin gibi.... Ilk gebeligim olduğundan mı ne pimpirik yapiyorum her seyi. Simdi 6.haftam icindeyim bulanti falan yok ama muthiş bir baş agrısi ve sinir var. Cay-kahve-sigara eksikliginden mi yoksa hormonlardan mi 1 saniye icinde parlayip aglamaya basladim 2 gündür. Hicbir sey yapmak dusunmek istemiyorum. Hele işte de en yoğun günlerim. .. huysuz cirkin bir sey oldum ben:deli:

Arkadaşlar ben yaklaşık 1.5 senedir 2. bebeği istiyorum. bir kimyasal gebelik geçirdim 2 kere klomen tedavisi gördüm olmadı. Bu ay eşim tahlil verecekti sonrasında ona göre tedaviye devam edecektim. Bu ay hamilelik fikri kafamda hiç yoktu. Belirtilerin hiçbirini de yaşamadım. Ama adetim 1 hafta gecikince test yaptım ve kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm. Ama sevinsemmi bilemedim. Ben yaklaşık 2 hafta önce şiddetli grip oldum ve neredeyse 1 kutu arvelesi bitirdim. Şuan ne olacak bebeğe korkusu içimi kemiriyor. Sabah tahlil verdim sonuç bekliyorum.

Kızlar benimde bugün açık kahverengi akintularim başladı sabah dr gittim kalp atınısı duyduk şükür etrafında kanama kesesi yok dedi ama çok üzülüyorum
çok şükür önemli olanı kalp atışı duyması gerisi önemli değil kanama dediğini yerleşme kanaması sonra geçiyor korkmayın üzülemene gerek yok doktor ne dedi?

çok şükür önemli olanı kalp atışı duyması gerisi önemli değil kanama dediğini yerleşme kanaması sonra geçiyor korkmayın üzülemene gerek yok doktor ne dedi?
Dr kanama kesesi yok kalp atışı var pek sorun gözükmüyor haftasına uyumlu dinlen dedi calışıyorum 3 gün izin yazdı progestan verdi

Ben de corasprin kullanıyordum ama iğne de verdi doktorum..aslımda 1 düşüğüm oldu..ama ailemde var diye test yapmıştık..ana değerlerimde sıkıntı yoktu yine de doktorum iğne verdi..biraz zorlanıyorum vururken :/ tüm gebelik boyunca mı vurulacakmışım bilgisi olan var mı?
Canım pıhtılaşma sonucun nasıldı senin benim MHFR ler heterezigot diğerleri normal di iğne tüm gebelik boyunca diye biliyorum.Değerlerin normalse dr neden iğne verdi ki

Yaa ama keseyi görenler bebeğinin kalp atışını duyanlar, siz özele mi gittiniz? Bana hiç ekranı göstermedi doktorum? Gerci ilk gittigimde daha 4+3tüm, 3 hafta sonra gel demisti...
Canım ben özele gidiyorum 4 + 5 te keseyi gördük.sana ne dedi keseyi görmüşmü kendisi

Kesinlikle katılıyorum ben ilk çocuğumda ayvaya aşermiştim 10 yıl önce ben haziranda ayva aşerdim düşünün bulamadık tabi o zamanlar ayvalar çıkana kadar 3 kez rüyamda yedirmişlerdi ayvayı bulunca yedim tabide maşallah hem güzel hemde zeki bi kızım var doğrudur yani
Aynen canım, benimde oğlum ayva gibi sarı oldu çok şükür huysuz bi cocuk değil :) Allah bağışlasın seninkinide :)
Verdim ama şaibeli çıktı ben kasım annesi olamıycam galiba kimyasal gebelik oluştu
Değerin kaç çıktı canım . İnşallah
Belki de dedigin gibi.... Ilk gebeligim olduğundan mı ne pimpirik yapiyorum her seyi. Simdi 6.haftam icindeyim bulanti falan yok ama muthiş bir baş agrısi ve sinir var. Cay-kahve-sigara eksikliginden mi yoksa hormonlardan mi 1 saniye icinde parlayip aglamaya basladim 2 gündür. Hicbir sey yapmak dusunmek istemiyorum. Hele işte de en yoğun günlerim. .. huysuz cirkin bir sey oldum ben:deli:
Gergin kelimesi yetersiz kalır ki düşün bide çağrı merkezinde çalışıyorum. Kalabalık bi ortamdayım müşteriler ayrı burdaki bazı patavazsızlar ayrı sinir ediyor beni. Kızların çok olduğu yerde ne dedikodu eksik oluyor valla ne haset fesatlık.

Bir de benim tüp bebek tedavisiydi.crinone jel ve Protestan fitil kullanıyorum bayağıdır dün kahverengi lekelenme şeklinde akıntı oldu kadın Doğum acile gittin kesede sorun yok içeride kanama yok dedi ama çok korktum bugün pek yok şükür,jelden de olabiliyormuş
Canım riskmi varki kullanıyosun onları.Bulantın için zencefil limon bal iç iyi gelir Hayırla kucağına al inşallah

Kızlar benimde bugün açık kahverengi akintularim başladı sabah dr gittim kalp atınısı duyduk şükür etrafında kanama kesesi yok dedi ama çok üzülüyorum
canım bebeğin hayırlı olsun
stres yapma en önemlisi bu. oğlumda 8 ay kanama yaşadım ben. olabildiğince yat dinlen özellikle sol tarafına yat ve bebeğinin doğacağını zamana odaklan mutlu ol. sağlıklı olarak ve vaktinde gelsin bebişimiz annesi

merhaba hanımlar ben de hamilelik haberi ile aranıza katıldım haftaya Dr gidicem keseyi görmek için. 5. gebeliğimizi inşallah sağlıkla kucağıma alırım :)
hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim
Hoşgeldin canım maşallah hepsi sağlıkla doğdu değilmi bunuda hayırla kucağına al inşallah.

:KK70:Allah iyiliğini versin emi canı sağolsunda görmesende olur napcan.Bendede bi duygusallık konuşurken gözümden yaş geliyor.şaşkın ördek gibiyiz eşimle 2 gündür :confused:

Arkadaşlar ben yaklaşık 1.5 senedir 2. bebeği istiyorum. bir kimyasal gebelik geçirdim 2 kere klomen tedavisi gördüm olmadı. Bu ay eşim tahlil verecekti sonrasında ona göre tedaviye devam edecektim. Bu ay hamilelik fikri kafamda hiç yoktu. Belirtilerin hiçbirini de yaşamadım. Ama adetim 1 hafta gecikince test yaptım ve kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm. Ama sevinsemmi bilemedim. Ben yaklaşık 2 hafta önce şiddetli grip oldum ve neredeyse 1 kutu arvelesi bitirdim. Şuan ne olacak bebeğe korkusu içimi kemiriyor. Sabah tahlil verdim sonuç bekliyorum.
Canım hiç korkma bebiş daha tam oluşmadığı için etkilenmiyor diye biliyorum ilk ay bilmeden ilaç içenler dolu hepside sorunsuz.Gözün aydın bu arada :)

Canım pıhtılaşma sonucun nasıldı senin benim MHFR ler heterezigot diğerleri normal di iğne tüm gebelik boyunca diye biliyorum.Değerlerin normalse dr neden iğne verdi ki
Eve gidince tahlillere bi bakarım hatırlayamıyorum ama önemli olan değerler iyi demişti ama iki değerim heterezigot tu..genetik uzmanı bişey demedi ama doktorum senin durumunda olup 3-4 kere düşük yapanlar oluyo dedi..hamilelik öncesinde corasprine başlamıştım..hamilelikle beraber iğnelere başladı..hayırlısı diyorum onlar daha iyi biliyo önce allaha sonra onlara emanetiz..allah yardımcımız olsun :)

X