Canımm hiç moralini bozma iyi düşün iyi olsun böyle düşünmene sebep ne bak ben 4+5 günlükmüş bugün öğrendim hatta keseyi bile gördük git dr baktır ihmal etme benimde kasıklarımda belimde ara ara sancım oluyo yerleşme ağrısıdır emin ol.Sağlıkla al kucağına inşallahKızlar sayfada hamıle çok var bana dua edermisniz düşük olmasın bebbeğim bana tutunsun adet olucakmışım gibi ağrım var 5. Haftanın içinde gözüküyorum aama geç döllenme eminim olduğu günü biliyorum dr gitsemde ne kese ne başka bişe görmeyiz şuan kimyasal değildir inşşlh sıkı sıkı tutunur bana
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzHerkese merhaba bende silik bir çizgiyle bugün öğrendim inşallah doğrudur ve sağlıcakla devam ederiz 4 gün var daha adetime gecikince kan verir emin olurum inşallah
Nasıl gördünüz cnm benim bugun adet gunum test yaptım çook silik çıktı tekrarladım gene aynı çıktıCanımm hiç moralini bozma iyi düşün iyi olsun böyle düşünmene sebep ne bak ben 4+5 günlükmüş bugün öğrendim hatta keseyi bile gördük git dr baktır ihmal etme benimde kasıklarımda belimde ara ara sancım oluyo yerleşme ağrısıdır emin ol.Sağlıkla al kucağına inşallah
Bebeğin netmiydi peki kesesi okadar silik çıkınca gitmedim bnde çıkmaz diye eşimin işiDe müsait değil 1 hafta bekliyim dedim ama yanlışmı yaptım acabaCanımm hiç moralini bozma iyi düşün iyi olsun böyle düşünmene sebep ne bak ben 4+5 günlükmüş bugün öğrendim hatta keseyi bile gördük git dr baktır ihmal etme benimde kasıklarımda belimde ara ara sancım oluyo yerleşme ağrısıdır emin ol.Sağlıkla al kucağına inşallah
İnşallah kendi düşer gerçekten kürtaj psikolojik olarak sıkıntılı bir durumYa inşallah duserde kürtaja gerek kalmaz sorcam devlete eğer genel yaparlarsa olucam yoksa ozelde olcam canim
23 subatta öğrendim canim 14 subat ovulasyon günümdü bu sefer ogunden itibaren coraspin aldim kanim sulansin bir de bunu deneyeyim diye.9.gunde silikti kan verdim 30 çıktı. Sonra hcg tahlili verdim duzenli. 88 -192-500 en son 3600 oldu gecen cuma. Katlanma saglikliydi dokroruma2 haber verip hemen igne yazdirdim. İğnelerin bitecegi güne de randevu aldim 14 marta. Keseyi görürüz varsa insallah bebegi de. Pinpirikli degilim ama iste fazlaca kaybim var 4 sene icindeki 6.gebeligim bu. Ilk 2si düşük. 3.saglam gebelik kızım 3 yasina girecek. Sonra 1 düşük ve kasımda 12.haftada kalp durmasi ile 5 gebelik gecti başımdan. Yine de pozitifim. Allah hic bir kuluna kaldiramayacagi yükü vermez bilirim ne olmus ise hayırlısıdır. Üzülme elbet oldu hem de günlerce ama anladim ki hayat bu kadar üzüntüyle gecmeyecek kadar kısa. Olanlarin kiymetini bilmek en iyisi.Ilk cocuk olan herkes cok heyecanlidir bilirim. Insallah mutlu mutlu bir gebelik yaşarsınız.Ne gzel maşallh miniğine sağsağlim görürüz o haftalrı sen nasıl nezamn öğrendin
geçmiş olsun inşşalh bidaha olmaz mevlam ne eylerse güzel eyler inşşlh miniklerimiz bizimledir şu hafataları bi gecirsek en korkunc en sitresli haftalar23 subatta öğrendim canim 14 subat ovulasyon günümdü bu sefer ogunden itibaren coraspin aldim kanim sulansin bir de bunu deneyeyim diye.9.gunde silikti kan verdim 30 çıktı. Sonra hcg tahlili verdim duzenli. 88 -192-500 en son 3600 oldu gecen cuma. Katlanma saglikliydi dokroruma2 haber verip hemen igne yazdirdim. İğnelerin bitecegi güne de randevu aldim 14 marta. Keseyi görürüz varsa insallah bebegi de. Pinpirikli degilim ama iste fazlaca kaybim var 4 sene icindeki 6.gebeligim bu. Ilk 2si düşük. 3.saglam gebelik kızım 3 yasina girecek. Sonra 1 düşük ve kasımda 12.haftada kalp durmasi ile 5 gebelik gecti başımdan. Yine de pozitifim. Allah hic bir kuluna kaldiramayacagi yükü vermez bilirim ne olmus ise hayırlısıdır. Üzülme elbet oldu hem de günlerce ama anladim ki hayat bu kadar üzüntüyle gecmeyecek kadar kısa. Olanlarin kiymetini bilmek en iyisi.Ilk cocuk olan herkes cok heyecanlidir bilirim. Insallah mutlu mutlu bir gebelik yaşarsınız.
Allah seni kızına bagışlasın. Acılar da olmuş ama bir de prensesin var ne mutlu!23 subatta öğrendim canim 14 subat ovulasyon günümdü bu sefer ogunden itibaren coraspin aldim kanim sulansin bir de bunu deneyeyim diye.9.gunde silikti kan verdim 30 çıktı. Sonra hcg tahlili verdim duzenli. 88 -192-500 en son 3600 oldu gecen cuma. Katlanma saglikliydi dokroruma2 haber verip hemen igne yazdirdim. İğnelerin bitecegi güne de randevu aldim 14 marta. Keseyi görürüz varsa insallah bebegi de. Pinpirikli degilim ama iste fazlaca kaybim var 4 sene icindeki 6.gebeligim bu. Ilk 2si düşük. 3.saglam gebelik kızım 3 yasina girecek. Sonra 1 düşük ve kasımda 12.haftada kalp durmasi ile 5 gebelik gecti başımdan. Yine de pozitifim. Allah hic bir kuluna kaldiramayacagi yükü vermez bilirim ne olmus ise hayırlısıdır. Üzülme elbet oldu hem de günlerce ama anladim ki hayat bu kadar üzüntüyle gecmeyecek kadar kısa. Olanlarin kiymetini bilmek en iyisi.Ilk cocuk olan herkes cok heyecanlidir bilirim. Insallah mutlu mutlu bir gebelik yaşarsınız.
çok geçmiş olsun en yakın zamanda sağlıklı bebekler versin allahım ultrasonda kesenizi hiç mi görmediniz acabaKızlar bugün tekrar gittim boş gebelik dediler kalp atışı duyulmadi düşük için progestan kullaniyordum içme duşsun dedi dusmezse kürtaj olmam gerekiyor
Patalojide belli olacak canımKimyasalmı oldu senın cnm
Bende yaşadım kendiliğinden gitti kürtaja gerek kalmadı inşşalh seninde öyle olurPatalojide belli olacak canım
Canım kürtaj oldum ben.Bende yaşadım kendiliğinden gitti kürtaja gerek kalmadı inşşalh seninde öyle olur
Kaç haftalıktı dr bekledimi düşmesi içinCanım kürtaj oldum ben.
Cok teşekkür ederim hep birlikte Insallahgeçmiş olsun inşşalh bidaha olmaz mevlam ne eylerse güzel eyler inşşlh miniklerimiz bizimledir şu hafataları bi gecirsek en korkunc en sitresli haftalar
Amiin inşşalhCok teşekkür ederim hep birlikte Insallah
Evet canım çok şükür netti kese ama bebek haftaya görünür sonraki haftada kalp atımı duyarsınız dedi hatta bende çok şaşırdım çünkü 3 kez düşük yapmama rağmen hiç birinde keseyi görmek nasip olmamıştıBebeğin netmiydi peki kesesi okadar silik çıkınca gitmedim bnde çıkmaz diye eşimin işiDe müsait değil 1 hafta bekliyim dedim ama yanlışmı yaptım acaba
İlk bebeğinmi olucak inşşalh bebeğinide görürsünEvet canım çok şükür netti kese ama bebek haftaya görünür sonraki haftada kalp atımı duyarsınız dedi hatta bende çok şaşırdım çünkü 3 kez düşük yapmama rağmen hiç birinde keseyi görmek nasip olmamıştı
Sen tahlil vermedinmi canım beta kaç seninBebeğin netmiydi peki kesesi okadar silik çıkınca gitmedim bnde çıkmaz diye eşimin işiDe müsait değil 1 hafta bekliyim dedim ama yanlışmı yaptım acaba
Kan testinizi kacinci gunde yaptiniz tahminim adet olmadan yaptirdiniz. 0,763 cok dusuk bir deger hamile kabul edilmesi icin en az 5 olmali diyor bircok yerde.Ben önce kan yaptırdım o kadar yüksek çıkmadı 0,763 dü aslında yoktu ama 763 çıkmasıda tuhaftı normal de 0,001 gibi çıkıyodu . O gunki idrarlarda çıkmıyodu ama ertesı gunde akşama kadar 5/6 tane yaptım hepside giderek artan çizgiler oluştu en son bu sabahki 3/4 dkka çıktı . Bu sekılde öğrendim
Canım 10 yaşında bi kızım var ellerinden öper bu ikinci olacak inşallah senin ilk miİlk bebeğinmi olucak inşşalh bebeğinide görürsün