- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
- Konu Sahibi laugh_a_lot
-
Bence güzel olacak. İyi düşünelim, iyi olsun.Evet sebepleer hep farklı
İstekler aynı
Pgt sonucu bir haftada cıkArmıs
Ama yarın 5. Gün
Bakalım yarına ikisi yasarsa tabi gidecek
Yasamazsa sil bastan tedavi
İnşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın kaç embriyo transfer edildiKızlar transferim oldu hayırlı pozitif haber vermek nasip olur insallah
Kızlar transferim oldu hayırlı pozitif haber vermek nasip olur insallah
Amin inşallah 2 embriyo transferi olduİnşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın kaç embriyo transfer edildi
Progestan iğneyi kullanmaya devam ediyor musunuzSuan kullandigim ilaçlar estrofem+coraspin +folbiol+crinone jel+progestan iğne . Transfer sonrasında eklenen farklılık progestan iğne oldu
Allah tamamına erdirsin bizlerede dua et..tek mi ikiz miydi7.gun b hcg 50 hamileyim darısı başınıza inşaallah
Evet transfer günü başladım sonuç ogrenene kadar devam etmem lazım ama kendimde o gücü bulabilir miyim bilmiyorum .çok ağrım var.Progestan iğneyi kullanmaya devam ediyor musunuz
Hayırlı olsun arkadasim . İnşallah değerlerin katlayarak devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın .7.gun b hcg 50 hamileyim darısı başınıza inşaallah
Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Banada 3.gun embriyosu ttransfer edildi 2 gündür idrar testi yapıyorum silik çıkıyor ama kan vermeye cekiniyorum 12. Günü bekliyorum7.gun b hcg 50 hamileyim darısı başınıza inşaallah
kaçıncı günün canım inşallah tutmuşturAllah hayırlı uğurlu etsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Banada 3.gun embriyosu ttransfer edildi 2 gündür idrar testi yapıyorum silik çıkıyor ama kan vermeye cekiniyorum 12. Günü bekliyorum
Çok sevindim tebrikler olleyy transfer ne zaman olmuştu7.gun b hcg 50 hamileyim darısı başınıza inşaallah
Transfer gününüz ne zamandı :) benim pazartesi oldu 12. Günden önce birşey yapmacak cesaretim YokAllah hayırlı uğurlu etsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Banada 3.gun embriyosu ttransfer edildi 2 gündür idrar testi yapıyorum silik çıkıyor ama kan vermeye cekiniyorum 12. Günü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?