- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.301
- 63
- 44
- Konu Sahibi laugh_a_lot
-
tebrikler sağlıkla al kucağına inşallah canım amin darısı başımıza7.gun b hcg 50 hamileyim darısı başınıza inşaallah
Transferden sonra neler yaptın ve nasıl atlattın bu süreci hamilelik belirtileri varmıydı7.gun b hcg 50 hamileyim darısı başınıza inşaallah
Hayırlı olsun.7.gun b hcg 50 hamileyim darısı başınıza inşaallah
çok heyecanlı inşallah güzel hayırlı haberler alırsın canımBenim döllenme olup olmadığı bilgisi gelmedi henüz. Meraklıyım. Dün sabah 08.30 da opu oldum.
Ay inşallahçok heyecanlı inşallah güzel hayırlı haberler alırsın canım
hala mı aramadılar öğleden sonra ara istersen canımAy inşallahne ile karşılaşacağız bir bilsek . Bişey de yapasım gelmiyor
Perşembe günüydü canim salı günü test günüm.Transfer gününüz ne zamandı :) benim pazartesi oldu 12. Günden önce birşey yapmacak cesaretim Yok
9.gunum canim ınsallah hepimizinkikaçıncı günün canım inşallah tutmuştur
Yok ya sinir geldi bana dahala mı aramadılar öğleden sonra ara istersen canım
ara artık bence saat 2 olacak nerdeyseYok ya sinir geldi bana da
Nasıl cesaretini toplayıp yapabildin helal oldun inşallah hamilsindir yarın kan testi yap bence hangi gün transfer yapıldıKızlar benim transferimin 6. Günü sabah test yaptım silik çizgi çıktı sizce anlamı ne hamile miyim??
Silik çizgi varsa muhtemelen vardır. Haydi hayırlısı.Nasıl cesaretini toplayıp yapabildin helal oldun inşallah hamilsindir yarın kan testi yap bence hangi gün transfer yapıldı
5. Gün embrıyosu pazartesi transferim oldu ikinci denemem kan testi yaptırsam mıNasıl cesaretini toplayıp yapabildin helal oldun inşallah hamilsindir yarın kan testi yap bence hangi gün transfer yapıldı
MaşaAllah canım çok sevindim çoğu gelir inşaAllah 5. GüneBenim de hepsi döllenmiş bakalım, kaçı 5. Güne kalabilecek? Hayırlısı Allah ‘tan
Amin, inşallah. Bugün 1. Gün mü oluyor . Dün mü 1. Gündü ?MaşaAllah canım çok sevindim çoğu gelir inşaAllah 5. Güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?