• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Ayı Tüp Bebek tedavisine başlayan var mı?

Benden 15 tane yumurta toplandı 10 tanesi sağlıklıyıdı 8 tanesi döllendi çok sevindim ve hepsi beşinci gün embiryosu 2 tane transfer ettiler transferden sonra 2 tane tek dondurdular diğer 4 tanesi çok sağlıklı olmadığı için dondurulmadı maalesef

Suan kullandigim ilaçlar estrofem+coraspin +folbiol+crinone jel+progestan iğne . Transfer sonrasında eklenen farklılık progestan iğne oldu

Estrafem 3tane sabah, aspirin 1tane folbiol 1 tane crinone jel 2 kere haftada bir proluton depot sonuç pozitif olunca progestan tablet günde 3 defa ağızdan eklendi merak ettiğim herkes aynı tedaviyi mi alıyor

2embriyo transfer edildi ikisi de tuttu mu henüz bilmiyorum eşim tek olsun diye dua ediyora am ben tedaviye başlamadan önce 110 besmele i Şerife yi elimle yazıp muska yaptım dua ettim nazar eden çekemeyenler için felak nas Ayetel Kürsi okudum kendime ,yediklerime çok dikkat ettim cço faydasını gördüm bilmeyen varsa yapsın...

Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Banada 3.gun embriyosu ttransfer edildi 2 gündür idrar testi yapıyorum silik çıkıyor ama kan vermeye cekiniyorum 12. Günü bekliyorum
Transfer gününüz ne zamandı :) benim pazartesi oldu 12. Günden önce birşey yapmacak cesaretim Yok

Back