• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Ayı Tüp Bebek tedavisine başlayan var mı?

Ya moral.bozacak bisey yok uzme kendini buna bile sukret ki hamile kaliyosun,dusuk.nedeninde illaki cozulucek merak etme ama bundna sonra devam edecegin doktoru iyi arastir.senin hatan ilk dusugun olunca arastirmasiz ikinciyyi denemen ama tabi toyuz ne bilcez.ama sakin sikma canini pozitif ol.dedigim gibi embriolarin tasinabiliyo

O testler bir dünya para
Embriyo pgt önermem
Ne gerek var kaliteli embriyo
Gençsin embriyo da var
Transfer diyor doktorum

Doktor gerek yok
Düşükler sebepsiz olabiliyor dedi
o ne demek ya bi suru paraymis,e hamile.kalip kaybediyorum de gerizekali adam nasil.umursamayim.gencsin bide dondirulmuslarin varmis,ya sen neden dinliyosun ki.bemdme mesela ilk denememde rahim filmi hic bsiey istenmedi.simdi ikinci denemem icin kendim gidib celtiriyorum belki sorun var diye.oyle hazir gitc.mesela domtorun karisina.tstler ne icin bi sorun varsa ortaya ciksin.durudk.yere neden dusuk olsun ki.illaki vardir rahimde bi sorun.mesela.tupler tikaliysa bu bebegin tutunsina engel ve surwkli dusuklere.nedenmis,kan pihtilasmasi keza oyle sen baktirdin mi rahim filmine?

o ne demek ya bi suru paraymis,e hamile.kalip kaybediyorum de gerizekali adam nasil.umursamayim.gencsin bide dondirulmuslarin varmis,ya sen neden dinliyosun ki.bemdme mesela ilk denememde rahim filmi hic bsiey istenmedi.simdi ikinci denemem icin kendim gidib celtiriyorum belki sorun var diye.oyle hazir gitc.mesela domtorun karisina.tstler ne icin bi sorun varsa ortaya ciksin.durudk.yere neden dusuk olsun ki.illaki vardir rahimde bi sorun.mesela.tupler tikaliysa bu bebegin tutunsina engel ve surwkli dusuklere.nedenmis,kan pihtilasmasi keza oyle sen baktirdin mi rahim filmine?

Benim Rahim filmim temiz çıktı kan sulandırıcı yapıyordum zaten

Benim Rahim filmim temiz çıktı kan sulandırıcı yapıyordum zaten
Dondurulmuş embriyoların varsa, transferini başka doktor yapabilir canım.
Senin ilk düşüğünün başka nedeni vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Yeni tedavi için benim doktoruma git diyeceğim ama genetik üzerinde çalışmak için 1 sene Canada’ya gidiyormuş. Kesinlikle, şiddetle tavsiye ederdim ama gidiyormuş.

Yeni tedavi için benim doktoruma git diyeceğim ama genetik üzerinde çalışmak için 1 sene Canada’ya gidiyormuş. Kesinlikle, şiddetle tavsiye ederdim ama gidiyormuş.

Düşüklerin nedeni belli değil benim

Doktorun kim
Tonguç bey ya da murat beye giderim

O testler bir dünya para
Embriyo pgt önermem
Ne gerek var kaliteli embriyo
Gençsin embriyo da var
Transfer diyor doktorum
canım bence doktorunun gitmesi senin için daha hayırlı olmuş gibi laflara bak yaa bir doktor bu şekilde konuşmamalı bşr sorun var bir yerde belliki çözüm odaklı olmalı bence kendine iyi bir doktor bul canım başka merkezlerlede görüşebilirsin embriyolarını taşıyabilirsin sorunun ne olduğu bulununca bebeklerine kavuşacaksın inşallah histeroskopi yaptımı doktorun sana canım rah,m filmi ile histeroskopi çok farklı şeyler yapmadıysa yaptır bence ;)

canlarım ne var ne yok diye yazıyodum. internette dolaşıyodum. bir de baktım ki tekrarlayan düşükler için Bahçecide yeni yöntemm falan diye bir haber çıkmış hemen sizlerle de paylaşayım da derman olur dertlere diye düşündüm. İnşallah derman olur inşallah mutlu olursunuz kucağınız boş kalmaz. Kızımla birlikte şans diliyoruz size inşallah bahçeci yaralarınızı sarar benimkini sardığı gibi.

http://www.star.com.tr/yerel-haberl...an-tup-bebek-tedavisinde-yeni-yontem-3620019/

canım bence doktorunun gitmesi senin için daha hayırlı olmuş gibi laflara bak yaa bir doktor bu şekilde konuşmamalı bşr sorun var bir yerde belliki çözüm odaklı olmalı bence kendine iyi bir doktor bul canım başka merkezlerlede görüşebilirsin embriyolarını taşıyabilirsin sorunun ne olduğu bulununca bebeklerine kavuşacaksın inşallah histeroskopi yaptımı doktorun sana canım rah,m filmi ile histeroskopi çok farklı şeyler yapmadıysa yaptır bence :KK66:
çok haklısın aynisini bende diyorum.o merkezi terk etsin mencede

canım bence doktorunun gitmesi senin için daha hayırlı olmuş gibi laflara bak yaa bir doktor bu şekilde konuşmamalı bşr sorun var bir yerde belliki çözüm odaklı olmalı bence kendine iyi bir doktor bul canım başka merkezlerlede görüşebilirsin embriyolarını taşıyabilirsin sorunun ne olduğu bulununca bebeklerine kavuşacaksın inşallah histeroskopi yaptımı doktorun sana canım rah,m filmi ile histeroskopi çok farklı şeyler yapmadıysa yaptır bence :KK66:

Rahim filmi mi çıktı histeroskopi gerektirecek bir durum olmadı ki

Rahim filmi mi çıktı histeroskopi gerektirecek bir durum olmadı ki
canım histeroskopi işlemi için bunu gerektirecek bir durum olması gerekmez ki tüp bebek doktorlarının çoğu ya transferden önce ya da ilaçlara başlamadan önce histeroskopi yapar bu işlemle rahmin içi görüntülenir temizlenir bebeğin tutunmasına engel olan şeyler temizlenir bu şeyler ultrason hsg vs. ile tespit edilemez ve bebeğe tutunacağı ortam hazırlanır çizik atıyorlar genelde bunun için rahmin tutunmaya en elverişli yerine çok gerekli bir işlem bence histeroskopi aklında bulunsun canım ;)

canım histeroskopi işlemi için bunu gerektirecek bir durum olması gerekmez ki tüp bebek doktorlarının çoğu ya transferden önce ya da ilaçlara başlamadan önce histeroskopi yapar bu işlemle rahmin içi görüntülenir temizlenir bebeğin tutunmasına engel olan şeyler temizlenir bu şeyler ultrason hsg vs. ile tespit edilemez ve bebeğe tutunacağı ortam hazırlanır çizik atıyorlar genelde bunun için rahmin tutunmaya en elverişli yerine çok gerekli bir işlem bence histeroskopi aklında bulunsun canım :KK66:

Doktor hiç bahsetmedi

Back