- Konu Sahibi laugh_a_lot
-
bemde yaptirmayi dusunuyorum,bi tanidigim.dedi bu bi nevin rahim.yikama gibi bisey temizlik yapiliyo ve bebegin tutuasi icin cizik atiliyo ffelan.genlde her kes tup bebek oncesi bunu yaptiriyo
Allahım çıkış yolu versincanım gerçekten bence doktorunun gitmesi senin için daha hayırlı gibi sanki nasıl bahsetmedi yaa
6 ay once ben de cektirmistim ama yine de dr istediHsg çekindim diye mi söylemedi ki
6 ay once ben de cektirmistim ama yine de dr istedi
Hsg tuplerle ilgili bilgi veriyor
Histeroskopi de rahim ici kamerayla görüntüleniyor. Gerekirse mudahale yapiliyor. Gerekli degilse kucuk bir çentik atip rahim icinin yenilenmesi saglaniyor
Hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırız. Siz haber alırsınız, benim transferim olur kısmetse.İyi akşamlar kızlar bugün transferim yapıldı iki embriyo konuldu.tuhaf duygular içindeyim.10 gün sonra test günüm.ilaçlara devam 3 gün istirahat verdi Dr. hayırlısı olsun bundan sonra dua edip bekleyeceğim
Kızlar bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Anatolia Tüp Bebek Merkezine gidiyoruz. Merak ettiğim birşey var yumurta toplama işlemi zor bir işlem mi ? Anestezi almaktan çok korkuyorum ya uyanamazsam diye. Böyle bir riski var mı ?
Yumurta toplanirken verilen anestezi hafif sedasyon seklinde tabir ediliyor. Genel anesteziye gore riski cok cok az. Korkmayın. Bu konuda baya deneyimim oldu. Uyuyup uyanicam diye telkin edin kendinizi. Stres bizim tedavilerin bas düşmanı no panik
Cnm aslında korkum cigerimde oluşan buller yuzunden. Ben pnomotoraks hastasıyım iki kez ciğerim söndü dren denen bir hortum takıldı. Bunu doktoruma da söyledim o da beni tanıdığı bir göğüs cerrahina gönderdi. Haftaya gideceğim inşallah olumsuz birşey yaşamam içimde ilk defa tüp bebek yapacağım için bir korku var Rabbim elimizi boş göndermesini inşallah
Allah yardimciniz olsun. Umitsizlige dusmeyin hersey guzel olacak deyin. Amin insallah
Hayır, zaten 15-20 dk sürüyor. Bildiğim kadarı ile öyle çok anestezi verilmiyor. Korkmayın, rahat olun. Ben farklı şeyler içinde aldım , uyandım her defasında şükürKızlar bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Anatolia Tüp Bebek Merkezine gidiyoruz. Merak ettiğim birşey var yumurta toplama işlemi zor bir işlem mi ? Anestezi almaktan çok korkuyorum ya uyanamazsam diye. Böyle bir riski var mı ?
İnşallah canım 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.3 embriyo vardı o 5.güne gelmemiş.şu an dondurulmuşum hiç yok.inşallah benim bebişlerin senin de önce transfer sonra bebiş haberlerini alırızHayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırız. Siz haber alırsınız, benim transferim olur kısmetse.
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi? Sanırım taze oldu.
İnşallahİnşallah canım 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.3 embriyo vardı o 5.güne gelmemiş.şu an dondurulmuşum hiç yok.inşallah benim bebişlerin senin de önce transfer sonra bebiş haberlerini alırız
ay hayirli ugurlu olsun hamisssinMerhaba kizlar bende 19 haziranda basladim tedaviye 5 temmuzda 5.gun emriyosu transfer oldu dun 12. Gunumdu test sonucum 752 cikti yarin yine tekrarlicam bakalim insallah hepimizin sonuclari cok guzel olur
Hayırlı olsunMerhaba kizlar bende 19 haziranda basladim tedaviye 5 temmuzda 5.gun emriyosu transfer oldu dun 12. Gunumdu test sonucum 752 cikti yarin yine tekrarlicam bakalim insallah hepimizin sonuclari cok guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?