• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Ayı Tüp Bebek tedavisine başlayan var mı?

Kızlar ya estrofem günde kac tane verdiler kacinci haftaya kadar kullancaksiniz.
Bana 2 sabah 2 aksam 4 adet verildi.
Üc güne 1 de pruloton depot ve gunde 2 adet cronine jelim var. 12 haftaya kadar denildi.

Estrofemden tiskindim artik migdem kotu oldu.
Siz bu ilaclari nasil kullandiniz zarar gören varmi

İğne hariç diğerlerinin zararı ni görmedim ama tabi hap içmek zorluyor gibi .

Kızlar doğal yolla hamile kalan biri 3 aya kadar sadece folik asit gerekirse de progestan kullanıyor biz neden bu kadar çok ilaç kullanıyoruz ki

İğne hariç diğerlerinin zararı ni görmedim ama tabi hap içmek zorluyor gibi .
Tamam canim.sagol. estrofemin 12 hafta sürmesi kafami karistiriyor en cok.
Doktor bebek icin zararli sayilan bir grupta bu ilaç ama tüp bebekte standart tedavidir mecburen veririz zarari olmadi hic diyor benimde kafam karisti tabi.

kızla bu ilaç neden veriliyor ve ne zaman veriliyor

Estrofem

bir de şunu merak ediyorum

çift embriyo koyunca kesinlikle ikiz mi olur bebek.

nasıl oluyor yani

ben tek ve sağlıklı olması açısından kısmet olursa tek embriyo koydurmayı düşünüyorum da kafam karıstı

seyirdefteri seyirdefteri ben estrofem ı 12. Hafta değil de kalp atışını duyana kadar kullanacağım. dream3416 dream3416 estrofem dondurulmuş embriyo transferi yapılmadan önce rahım Kalislasmasi için veriliyor . Çift embriyo koyuldugunda ikiz olmayabiliyor. Embriyolar dan biri tutunabilir de tutunmayabilir de. İkisi de tutunursa ikiz olur

seyirdefteri seyirdefteri ben estrofem ı 12. Hafta değil de kalp atışını duyana kadar kullanacağım. dream3416 dream3416 estrofem dondurulmuş embriyo transferi yapılmadan önce rahım Kalislasmasi için veriliyor . Çift embriyo koyuldugunda ikiz olmayabiliyor. Embriyolar dan biri tutunabilir de tutunmayabilir de. İkisi de tutunursa ikiz olur
anladım canım
ben de opu oldum da şuanda embriyom pgt de
transfer eger yolunda giderse eylülde olacak

o halde bana daha vermesı ıcıın zaman var:)

tesekkurler

bir de şunu merak ediyorum

çift embriyo koyunca kesinlikle ikiz mi olur bebek.

nasıl oluyor yani

ben tek ve sağlıklı olması açısından kısmet olursa tek embriyo koydurmayı düşünüyorum da kafam karıstı
Aslında tutunma şansını artırmak için çift koyuyor doktorlar. Biri tutmazsa diğeri tutar diye.

O gün gelince konuşuruz dedi doktorum.
Aslında 35 yaşından sonra çift konuluyor diye biliyorum, ama maşallah Çifter Çifter konuluyor bebecikler :emir_bebek:

Aslında tutunma şansını artırmak için çift koyuyor doktorlar. Biri tutmazsa diğeri tutar diye.

O gün gelince konuşuruz dedi doktorum.
Aslında 35 yaşından sonra çift konuluyor diye biliyorum, ama maşallah Çifter Çifter konuluyor bebecikler :emir_bebek:
benim de gözüm korkuyor açıkçası
ikiz olunca illa bir çocuktan diğerinde sıkıntılar olabiliyor
allah korusun

benim de gözüm korkuyor açıkçası
ikiz olunca illa bir çocuktan diğerinde sıkıntılar olabiliyor
allah korusun
Hayırlısı olsun inşallah, eşim çift diyor ben de kararsızım. Bizim de yarın kaç tane donacak belli olacak inşallah. Beklemedeyiz. :emir_bebek:

Hayırlısı olsun inşallah, eşim çift diyor ben de kararsızım. Bizim de yarın kaç tane donacak belli olacak inşallah. Beklemedeyiz. :emir_bebek:
aaa :)
çok heyecanlı
ben de gecen hafta gectım bu asamadan

şuanda kaç tane
yarın kaçıncı gün?

aaa 4 iyiyimiş
:)

pgt gidecek mi peki

bende iki kaldı ikisi şuanda pgt de

cumartesiyi bekliyoruz sonuç için

ben de 25 haz opü oldum

Arkadaslar transferden sonra belirti yasayanlar var mı benim 10 temmuz tahlil gunum. Ama hicbir belirti yok sanki hicbir sey yokmus gibi o_O

Back