-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Internetten alıyorum ben vaktim olsa bakarimdaAynen öyle maddi manevi zor olabilir. Bir de benim durum farklı eşim geldikçe alıyoruz. Ben araştırıyorum gelince ufak tefek alıyoruz. Aklıma asla kötü şeyleri getirmiyorum etrafımda da böyle konuşanları hemem susturuyorum.. Çok şükür yavrumda bir sorun yok.
Ben daha şimdiden 2 merdiven çıkınca nefesim kesiliyo karnım büyüyünce kilo alınca asla gezemem bakamam o yönden de düşünmek lazım
Internetten alıyorum ben vaktim olsa bakarimda
Kizim bu yıl anaokulunda öğretmenlik yapıyor kızlar geçen yıl gittiği staj yeri çok sevindi bebeğe ve hediyesi hastane çıkışı almışInternetten alıyorum ben vaktim olsa bakarimda
Bende birkac parca aldimKizim bu yıl anaokulunda öğretmenlik yapıyor kızlar geçen yıl gittiği staj yeri çok sevindi bebeğe ve hediyesi hastane çıkışı almış
Buda internettenBirde kundak aldim çok kullanışlı sıcacık bakin
Birde kundak aldim çok kullanışlı sıcacık bakin
Benimki haberi olmuyor işyerinde otururken dayanamıyorum zaten gezmemi istemiyor işine gelir bilsedeInternettenden almak tabi ki mantıklı ama eşim sevmiyor internetten almayi sinir ediyo beni
Benimki haberi olmuyor işyerinde otururken dayanamıyorum zaten gezmemi istemiyor işine gelir bilsede
Amin cnmHepsi de çok güzelmiş. Güle güle giysin inşllah
Çok güzeller canım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin :)Amin cnm
Amin canim sagolÇok güzeller canım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin :)
Ben bursada yasıyorum yazları sıcak ve nemli oluyor o yüzden muhtemelen yazı zıbınla ve ince penyelerle geçirirz.Ay kizlar yaz bebegi olcaklar ne gbi seyler alinir ilk etapta
Ben mayıs sonuna doğru doğacağını düşündüğüm için hastane çıkış seti dışında 3. 4 ikili takım altı patikli üstü uzun kollu aldımm şapka eldiven sonuçta yeni bebiş.m içine de atlet aldım 5 tane...Ay kizlar yaz bebegi olcaklar ne gbi seyler alinir ilk etapta
Amaaaaa bu cok tatlı yaa rabbim güle güle can saglıyla giydirsinBende bugün aldım gözüme takılan iki parça şeyi :)) bunlar 6-9 aylık :) Rabbim giydikleri günü görmeyi nasip etsin inşallahhhh :)
Amin insallah canimAmaaaaa bu cok tatlı yaa rabbim güle güle can saglıyla giydirsin