- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Kizlar bakinnn mükemmel Alalim bundann :))
Görmüştüm ben bunu benimde çok hoşuma gitmişti ama çocuk çıplak ya birde onun gözünden bakmak lazım rahatı nasil
Burdaki bebek rahat gozukuyo zatn bn banyo icin tek basina falan yikiyacak olanlar rahat eder diye dusundm
Oo kiz sn alisverisi bitirdn sayilir
Oo kiz sn alisverisi bitirdn sayilir
Amaaaaa bu cok tatlı yaa rabbim güle güle can saglıyla giydirsinBende bugün aldım gözüme takılan iki parça şeyi :)) bunlar 6-9 aylık :) Rabbim giydikleri günü görmeyi nasip etsin inşallahhhh :)
Amin insallah canim
:))) Bnde onlar bile yokYok bişey almadım ki ya. Bir hastane çıkışı 3. 5 atlet bunlar bide bakım malzemesi. Daha ohoooo :) büyük başlar var
Olsun bunlar ufak nasılsa alınır:))) Bnde onlar bile yok
Bende aldım ındirimdeydi e bebekte. Internet sitesinden ama baya geciktiilk cicilerini alanlar mutlulukla kullansın bebekleriniz. ben bişey almadım kız olursa herşey var erkek olursa alışveriş yapmam gerekecek. yaz bebeği olacağı için çıtlı çıtlı pamuklu penyelerden almak lazım bol bol altına sorta bile gerek kalmaz ama ilk ay giydiririz uzun kollu burası nemli yapış yapış bir yer isilik olur kızım oluyordu
valla canım adını bilmiyorum ama ebebek te var senin gönderdiğinle hemen hemen aynılar 800-900 hatta daha fazla fiyatı bir yandan değer mi diyorum
valla canım adını bilmiyorum ama ebebek te var senin gönderdiğinle hemen hemen aynılar 800-900 hatta daha fazla fiyatı bir yandan değer mi diyorum
Kızlar size nacizane tavsiyen 2. Kez Allahın izni ile anne olucam bu şekil travel sistem bastonlular var ondan alın neden derseniz her annenin sonu baston arabaya dönüş en pratik rahatı o tekrar araba almak zorunda kalmayın travel sistemin bastonlularında var onu araştırın ileriye dönük
Eki Görüntüle 2089796
Böyle mi ?
Öyle mi bende çok beğendim.Evet canım bu şekilden bahsediyorum ben bu arabayı canlı gördüm çok güzel incelemiştim
Öyle mi bende çok beğendim.