- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Bebeğime once kiz deyince kv de , gorumcm sagolsunlar kiz kiyafeti alip gelmislerdi. Onlari bugün gidip ogluma bunlari alarak değiştirdim lw Waikikidenbattaniye cok güzel yumuşacık cok sevdim
canım benim hediye olunca fişim bile yoktuAy iyi yapmışsın benim de değiştirmem gereken bişey var ama değiştirme süresi 1 ay diye duymuştum alalı da baya oldu değiştirirler mi acaba
Aacanım benim hediye olunca fişim bile yoktugiyilmedikten sonra değiştirirler dediler . Gittim bunların yerine bunu alacam bebeğim kız değilmiş dedim değiştirdiler . Sorun cıkmadı hiç
Bebeğime once kiz deyince kv de , gorumcm sagolsunlar kiz kiyafeti alip gelmislerdi. Onlari bugün gidip ogluma bunlari alarak değiştirdim lw Waikikidenbattaniye cok güzel yumuşacık cok sevdim
evet canım 19.95 görünce aldımBattaniye lc waikikiden mi canim
Baktım ama bulamıyorum ya fiyatı ne kadar misHepsi buradada anne bebek şenliği var kızlar indirimlere bakmak isterseniz ben ana kucağı kestirdim gözüme ama babası erken diyor
https://www.hepsiburada.com/tiny-love-3-u-birarada-uykucu-18-kg-kirmizi-p-AILEPEM1801006830 linki canım 384 liraya düşmüş bana cok kullanışlı geldi. Buda youtube linkiBaktım ama bulamıyorum ya fiyatı ne kadar mis
Öyle ama ne bileyim özeniyorum burda alınan cicili bicili şeyleri görünce.Bide yazın evkredisine gireceğiz Allah izin verirse biriktirmeye çalışıyoruz her harcama acaba gereksizmi diye düşünmeme neden oluyor.Valla cumartesi gittik aldık bir zıbın lcwdan 0-3 ay arası aldı ama benimkinden pek ses çıkmıyor kesin fazla geliyordu aldığımızValla bende eşin gibiyim.. Elime ne alsam, ama bunlar küçük diyorum.. Karar veremedim bir türlü.. 6-9 ay bile küçük geliyor gözüme.. Satıcılardan biri, zaten bebekte büyük olmayacak dedi :) ama arkadaşlarımın çocuklarına bakıyorum, 3-4 aylık çocuklar ve 1 yaş diye aldıkların anca olur.. Ama ilk doğuma 0-3 ay lazım.. Bir iki de 3-6 ay.. Çünkü yaz günü ve bolca kusacaklar.. Alınanları muhtemelen iki aydan sonra giyemeyecekler..
Bende birkaç çıtçıtlı body, 4-5 alt üst pijama, bir beşli takım, iki battaniye, iki havlu var.. Gerisini ihtiyaca göre alacağım.. İlk bir ayı çıksın da.. Kıyafetler elimde kalsun istemiyorum..
bunlarda çok güzel ama öyle zıbın yoktu burda 2lisi vardı üstü desenli aldım defolu çıktı bir daha değiştirmeye gittim yine defolu çıktı hemde daha fazla hasarlı sonra attığım resimdeki timsahlı pijamyla değiştirdim.LCWda çıkabiliyor dikkat edin arkadaşlarBebeğime once kiz deyince kv de , gorumcm sagolsunlar kiz kiyafeti alip gelmislerdi. Onlari bugün gidip ogluma bunlari alarak değiştirdim lw Waikikidenbattaniye cok güzel yumuşacık cok sevdim
Benim gittiğim mağazada genelde o tarz ürünleri outlet diye stand açıp oraya aşıyorlar. Ve çok uygun oluyor kadife tulum almıştım 6 -9 ay. 12 tlydi tabi baya inceleyip alıyorum. Bazılarında farkedemiyorsun bile hata nerdebunlarda çok güzel ama öyle zıbın yoktu burda 2lisi vardı üstü desenli aldım defolu çıktı bir daha değiştirmeye gittim yine defolu çıktı hemde daha fazla hasarlı sonra attığım resimdeki timsahlı pijamyla değiştirdim.LCWda çıkabiliyor dikkat edin arkadaşlar
Ben travel sistem araba aldım onun pusetini evde de kullanirim diye düşündüm .Kizlar travel sistem bebek arabasi, ev tipi ana kucagi ve babynest Bunlarin üçünü de almak fazla mi olur sizce?
BabyNest i almayabilirsjn canm çünkü 3 4.aydan sonra dönmeye başladıkları için düşebiliyorlarmış.Kizlar travel sistem bebek arabasi, ev tipi ana kucagi ve babynest Bunlarin üçünü de almak fazla mi olur sizce?
Eki Görüntüle 2123155
Eki Görüntüle 2123156 Eki Görüntüle 2123156
Eki Görüntüle 2123158
Örgüler annemin işi(battaniye yastık patik yelek ve başlık,bende nerde o beceri
Valla annem ya daha neler yapmış kadın görsen atmış resimlerini ama eşimin telde buraya atabilirsem atacam inşallah.Ben o battaniyeyi yapamaz dedim,uğraşma boşver dedim 20 günde bitirdi.Keşke biraz çekseymişim anama :))Canm battaniyeye aşık oldum rsmen
Hadi ya bak bunu öğrendiğimde iyi oldu bizim trakyada pazarlar güzel olur orada da defolu olur ama dikkatli seçersin aynı onun gibi yani,tam benlik.Bide dökümdür o şimdi,en sevdiğimdenBenim gittiğim mağazada genelde o tarz ürünleri outlet diye stand açıp oraya aşıyorlar. Ve çok uygun oluyor kadife tulum almıştım 6 -9 ay. 12 tlydi tabi baya inceleyip alıyorum. Bazılarında farkedemiyorsun bile hata nerde
Hadi ya bak bunu öğrendiğimde iyi oldu bizim trakyada pazarlar güzel olur orada da defolu olur ama dikkatli seçersin aynı onun gibi yani,tam benlik.Bide dökümdür o şimdi,en sevdiğimdenBi dahakine daha dikkatli olayım madem sağol babe(Senin gittiğin mağaza LCW mı başkamı)