2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Bebeğime once kiz deyince kv de , gorumcm sagolsunlar kiz kiyafeti alip gelmislerdi. Onlari bugün gidip ogluma bunlari alarak değiştirdim lw Waikikiden battaniye cok güzel yumuşacık cok sevdim

Ay iyi yapmışsın benim de değiştirmem gereken bişey var ama değiştirme süresi 1 ay diye duymuştum alalı da baya oldu değiştirirler mi acaba

Ay iyi yapmışsın benim de değiştirmem gereken bişey var ama değiştirme süresi 1 ay diye duymuştum alalı da baya oldu değiştirirler mi acaba
canım benim hediye olunca fişim bile yoktu giyilmedikten sonra değiştirirler dediler . Gittim bunların yerine bunu alacam bebeğim kız değilmiş dedim değiştirdiler . Sorun cıkmadı hiç

İki hafta önce yüklemeye çalışıp yükleyemediklerim. Bunlardan sonra bir tane 10'lu bir tane de 5'li hastane çıkışı ve iki çıtçıtlı badi aldım. Onları da sabah eklerim :)

Eklentiler

• 20180318_023422.png
    519,8 KB · Görüntüleme: 183
Hepsi buradada anne bebek şenliği var kızlar indirimlere bakmak isterseniz ben ana kucağı kestirdim gözüme ama babası erken diyor

Eklentiler

• Screenshot_20180318-125342.png
    133,6 KB · Görüntüleme: 161
Kızlar şu piyanolu halılardan alicam sanırım çok hoşuma gidiyor..

Öyle ama ne bileyim özeniyorum burda alınan cicili bicili şeyleri görünce.Bide yazın evkredisine gireceğiz Allah izin verirse biriktirmeye çalışıyoruz her harcama acaba gereksizmi diye düşünmeme neden oluyor.Valla cumartesi gittik aldık bir zıbın lcwdan 0-3 ay arası aldı ama benimkinden pek ses çıkmıyor kesin fazla geliyordu aldığımız

Bebeğime once kiz deyince kv de , gorumcm sagolsunlar kiz kiyafeti alip gelmislerdi. Onlari bugün gidip ogluma bunlari alarak değiştirdim lw Waikikiden battaniye cok güzel yumuşacık cok sevdim
bunlarda çok güzel ama öyle zıbın yoktu burda 2lisi vardı üstü desenli aldım defolu çıktı bir daha değiştirmeye gittim yine defolu çıktı hemde daha fazla hasarlı sonra attığım resimdeki timsahlı pijamyla değiştirdim.LCWda çıkabiliyor dikkat edin arkadaşlar

Benim gittiğim mağazada genelde o tarz ürünleri outlet diye stand açıp oraya aşıyorlar. Ve çok uygun oluyor kadife tulum almıştım 6 -9 ay. 12 tlydi tabi baya inceleyip alıyorum. Bazılarında farkedemiyorsun bile hata nerde

Kizlar travel sistem bebek arabasi, ev tipi ana kucagi ve babynest Bunlarin üçünü de almak fazla mi olur sizce?
Ben travel sistem araba aldım onun pusetini evde de kullanirim diye düşündüm .
Ev tipi almaya almayacağım. Babynestlerde çok hoş ama bence gereksiz. Zaten çabuk büyüyorlar.

Hadi ya bak bunu öğrendiğimde iyi oldu bizim trakyada pazarlar güzel olur orada da defolu olur ama dikkatli seçersin aynı onun gibi yani,tam benlik.Bide dökümdür o şimdi,en sevdiğimdenBi dahakine daha dikkatli olayım madem sağol babe(Senin gittiğin mağaza LCW mı başkamı)

Aynen canim dikkat ettikten sonra sıkıntı olmaz. Lcw canım ama her lcw aynı olmuyor ya onun için dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…