- 12 Kasım 2009
- 5.750
- 4.806
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Sağol canım daha iyileri sizlerin olsun.Benim sezeryan olacağı için mayıs 25 gibi olur diye düşündüm ve yıkama ütü işini hallettimÇok güzel canım amin ınslalah
Çok güzel hepsi güle güle kullansın yavrunuzEki Görüntüle 2122085 Eki Görüntüle 2122086 Selam kızlar benim minik oğlumun cicileri hazırAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sağol canım amin inşaallah hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin de kullanalım .Çok güzel hepsi güle güle kullansın yavrunuz
Sezaryen olmasa bile ne zaman gelir bilemiyoruz valla :) bana da hep mayıs 'ta gelecek gibi geliyor ama bakalım hayırlısı olsunSağol canım daha iyileri sizlerin olsun.Benim sezeryan olacağı için mayıs 25 gibi olur diye düşündüm ve yıkama ütü işini hallettim
Aynen öyleSezaryen olmasa bile ne zaman gelir bilemiyoruz valla :) bana da hep mayıs 'ta gelecek gibi geliyor ama bakalım hayırlısı olsun
Maşallah canım yaa, güle güle giysin inşallah.. Ne güzel dolabı, askılığı bile var..Eki Görüntüle 2122085 Eki Görüntüle 2122086 Selam kızlar benim minik oğlumun cicileri hazırAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sağol canım daha güzelleri senin olsun.Benim ilk oğlumdan kalma çok şey var hepsini yeni almadım yaniMaşallah canım yaa, güle güle giysin inşallah.. Ne güzel dolabı, askılığı bile var..ben babamızın kısmını boşaltıp oraya koymayı planlıyorum..
Ben güya herşeyi büyük almaya çalıştım ama birton küçük kıyafet var gibi geliyor.. İnsan ilk olunca ne giyeceklerini de kestiremiyor.. Birde arkadaşlarımın 3-4 aylık çocuklarına bakıyorum.. Benim 6-9 ay diye aldıklarım bile küçük kalır..
Valla süper olmuş.. İkisi de sağlıcakla, bir arada tadını çıkarsınlar inşallahSağol canım daha güzelleri senin olsun.Benim ilk oğlumdan kalma çok şey var hepsini yeni almadım yaniBir de ilk oğluma bayağı büyük bi oda yapmıştım onun dolabı dört kapılı.Şifonyer çekmece derken boş yer çoktu .
Sağol canım amin inşaallah.Valla süper olmuş.. İkisi de sağlıcakla, bir arada tadını çıkarsınlar inşallah
Resimlerin ekran görüntüsünü çekip onu yükle canımYa kızlar dosya boyutu büyük geliyor resim atamıyorum.orgulerini ve kıyafetlerini atacaktım ablamın yolladıklarını ama sığmıyor resimler nasıl atacagim
Yok canım olmuş.. hepsi de çok güzelben atmayı tam beceremedim silmem gerekeni silemedim anlamadım bide büyük atmama gerekiyordu galiba sizin ki gibi olmadı
Valla bende eşin gibiyim.. Elime ne alsam, ama bunlar küçük diyorum.. Karar veremedim bir türlü.. 6-9 ay bile küçük geliyor gözüme.. Satıcılardan biri, zaten bebekte büyük olmayacak dedi :) ama arkadaşlarımın çocuklarına bakıyorum, 3-4 aylık çocuklar ve 1 yaş diye aldıkların anca olur.. Ama ilk doğuma 0-3 ay lazım.. Bir iki de 3-6 ay.. Çünkü yaz günü ve bolca kusacaklar.. Alınanları muhtemelen iki aydan sonra giyemeyecekler..Kızlar ya ne güzel şeyler almışsınız,ben eşimle çıkıyorum alışveriş yapmaya pek bişey alamadan dönüyorum adam içimde ki bütün isteği öldürüyor.Ben daha bir tane önlük ,bir tane alt üst pjama, ve emzik tutacağı aldım.Adama şunu alsakmı dediğim de ya büyük bir bebek olursa ya olmazsa deyip duruyor canımı çok sıktı.Annemle babamlar almış ama hep 6-9 ay arası bi tanede yeni doğan alacam dedi.Beşiğide onlar aldı kendimi özensiz anne gibi hissetmeye başladım sizin aldıklarınıza bayıldım ya dolabı hazır bile. (ha bide temmuz gibi taşınma durumumuz var şehir değiştireceğiz -doğumdan 1 aysonra- o yüzden onu almayalım bunu almayalım taşınırken zor olacak.)Mesala ben bebek arabası hemen istiyorum sizcede hemen gerekli değilmi ya
Galiba bebeklerin doğumuna yakın kiloları belli olana kadar bişey alamayacağız bu gidişle :))Allahtan bizim apartmanın altında e bebek var ama indirim falan dikkat edememiş olacaz.Kız ben bu pijamaları boşunamı aldım yoksa neyse hediye götürürüm artık giymezse :)Valla bende eşin gibiyim.. Elime ne alsam, ama bunlar küçük diyorum.. Karar veremedim bir türlü.. 6-9 ay bile küçük geliyor gözüme.. Satıcılardan biri, zaten bebekte büyük olmayacak dedi :) ama arkadaşlarımın çocuklarına bakıyorum, 3-4 aylık çocuklar ve 1 yaş diye aldıkların anca olur.. Ama ilk doğuma 0-3 ay lazım.. Bir iki de 3-6 ay.. Çünkü yaz günü ve bolca kusacaklar.. Alınanları muhtemelen iki aydan sonra giyemeyecekler..
Bende birkaç çıtçıtlı body, 4-5 alt üst pijama, bir beşli takım, iki battaniye, iki havlu var.. Gerisini ihtiyaca göre alacağım.. İlk bir ayı çıksın da.. Kıyafetler elimde kalsun istemiyorum..