2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

meraba anne ve anne adaylari burda hersey el emegi sayfami yeni açmam sebebiyle uygun fiyata yapiyorum.
isimli bulut bebek yastikları
isimli mutfak önlukleri.
kapi susleri.
doğum panasu.
polar bebek battaniyeleri.
sayfama bi göz atin pişman olmazsiniz
detayli bilgi için dm"den ulaşabilirsiniz Eki Görüntüle 2120828

4 daha iyi olurdu tam kış gelmeden yaz yeni çıkmışken falan giyerdi. Ama 2 aralıkta olur çünkü minnakcik üşür uyanınca
Diger kizmda temmuz dogumlu kısa kollu citcitli body giydi ayağına çoraplar üstüne hafif penye lazım oluyor sadece onu düşündüm çünkü çok sıcak oluyor küçükse de bunalıyor bebek.orgu yelek falan giymez.disqri çıkarken üstüne takip çıkartırım tulumuyla.doktora falan giderken.silerde penye yelek ve ceket alın kizlar

Cok guzelller canm Bu Ikinci bebiste mi kiz olucak?Allah anali babali buyutsun:))
Evet ikinci bebeğimizde kız masraf az oldu.bebegimizin beşiği kurulu yatağı içinde hazır.biraz kıyafet türü dışarı için tulum falan Alicagim o kadar.iki polar battaniye bir triko battaniye iki penye battaniye var.daha kızından kalma bebek yastıkları boy boy küçük yün yorgan hazır bebek yorganına.sadece bebek nevresim takımı alacagim

Evet canım zaten bende aldım kullanışlı olur

Güle güle kullansn minnosun canm e
Elinde kiyafet olması da guzel ilk olunca aman şunu da alim bunu da alim diye diye kafasi karisiyo birazboyle elinde olunca gokten inmis gibi swviniyo insan sanki bedava
Evet aynen yedi tane patikli alt
7 tane kısa ve sıfır kol citcitli body
5 tane belden bağlamalı penye
İki pijama takımı altlı üstlü
5 yelek örgü 5 ceket örgü
15 çorap 3 tane kilitli minik çorap
6 tane önlük
10 penye şapka10 eldiven
2 penye yelek
1 penye hırka
Daha bunların 6 aylık 9 aylığı var ve kıyafet elbise ayakkabı kaldırmıştır kıyamadım atmadım kısmet bugünün iş ve 8 yıl oldu kaldirali

Ay maşallah canım.. Ne güzel şeyler.. İyi almışsın diyecektim ki ilk bebekten olanlarmış.. Bunlar gayet yeter valla.. Güle güle giysin inşallah..
TSK ederim çok sağolun
Ben ilk çocuğumda hiç tecrübesiz gibi alışveriş yapmadım
Çok araştırmıştım gece gündüz okuyordum:))
Geriye döndüğümde ilk çocuğumu tecrübesiz dim yanlış büyüttüm veya gereksiz şunu aldım diyeceğim hiç bişey yok.kizimi çok şükür güzel büyüttüm

Bunları günlüğüne giydiririm gezmeli yeni güzel şeyler alırım insalhh yavruma
Ananesi bebek arabası anakucagini alacak
Teyzesi ve annem bir sürü örgü ordu
Hediyelik ye çok gelir çok gittim doğumlara
Allah'a şükür hakikaten kısmetle gelicek yavrum.

Masallah cnm en cok neleri arastirdn.Bnimde ilk gebeligim etraftan gordugum kadarini biliyorm Cok okumadm ayrintili bilmiyorm

Ne kadar şanslısın. Ailen bir sürü şey alıyor. Bizimkiler doğumda altınını takıp kenara çekilirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…