- 14 Mart 2018
- 48
- 162
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Valla annem ya daha neler yapmış kadın görsen atmış resimlerini ama eşimin telde buraya atabilirsem atacam inşallah.Ben o battaniyeyi yapamaz dedim,uğraşma boşver dedim 20 günde bitirdi.Keşke biraz çekseymişim anama :))
Kizlar listeniz varmi gereksiz bisey almak istemiyorum cok fazlada almak istemiyorum yetecek kadar kiyafet kactane olmali ki
aldinmi biseyler canimAynen canim bende senle ayni seyi sormak istiyorummmm
aldinmi biseyler canim
Kizlar listeniz varmi gereksiz bisey almak istemiyorum cok fazlada almak istemiyorum yetecek kadar kiyafet kactane olmali ki
Canm sen bayadır girmedin buralara nerelerdeydinKizlar listeniz varmi gereksiz bisey almak istemiyorum cok fazlada almak istemiyorum yetecek kadar kiyafet kactane olmali ki
Arkadaşlar uzun kollu tulum aldınız mı bir tane yeterli mi, yaz bebekleri olacak ya ondan soruyirum,acaba hastanede kısa kollu tulum giydirsem olur mi
Aldim canm biraz bkseyler daha alma diyen de var az diyende varAldim canim.ama daha alincaklar war.sen?
Pek giremedim telefonim bozuk canimCanm sen bayadır girmedin buralara nerelerdeydin
Listeye ek olarak da banyo havlusu ve penye battaniye 4 adet olsun anca kullaniliyo[/QUOTE
Ilk günler için tulum iyi bir fikir değil bence giydirmesi daha zor göbek bağı falan da var .Arkadaşlar şöyle bir tulum beğendim hastanede ilk giydirilmek üzere ama yandan açılabilen olduğu için kullanışlı olup olmayacağını bilemedim, ne dersiniz
hastanelerin coğu yenidoğanlara tulum giydiriyorlar diye tulum düşünmüştüm,ikililer mi daha kolayIlk günler için tulum iyi bir fikir değil bence giydirmesi daha zor göbek bağı falan da var .
Ilk günler için tulum iyi bir fikir değil bence giydirmesi daha zor göbek bağı falan da var .
hastanelerin coğu yenidoğanlara tulum giydiriyorlar diye tulum düşünmüştüm,ikililer mi daha kolay
Iyi de göbeğe zarar vermesin die tulum giydiriyorlar
Aynen gnelde yenidoganlara hastane tulum giydiriyor