- 17 Mart 2018
- 202
- 450
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Bise olmaz canm daha iyi göbeğine değmez citcitlarArkadaşlar şöyle bir tulum beğendim hastanede ilk giydirilmek üzere ama yandan açılabilen olduğu için kullanışlı olup olmayacağını bilemedim, ne dersiniz
Güle güle giysin bebişin. Ben de bir kere yandan tulum almıştım ama sonra tövbe ettim. Bacaklarını giydirmek zor olmuştu.Arkadaşlar şöyle bir tulum beğendim hastanede ilk giydirilmek üzere ama yandan açılabilen olduğu için kullanışlı olup olmayacağını bilemedim, ne dersiniz
Kimisi alt ust kimisi tulum kullanışlı diyor.
ama ben tulumu pek sevemedim ilk zamanlar alt üst daha iyi olur gibime geldi şimdi tulum gerilir falan göbek düştükten sonra elbette tulum herşeyden rahat..
Evet canım iç zıbın giydiriliyorBebeğe doğumdan hemen sonra içlik gibi bir şey giydiriyor muyuz onun üzerine kıyafet giydiriyor sanırım eskiden oyleymis şimdi nasıl bilmiyorum, ilk bebeğim olduğu için tecrübesizim biraz :)
Eki Görüntüle 2131587 Eki Görüntüle 2131588 Eki Görüntüle 2131589
Oğlusuma yeni aldıklarım böyle rahat şeyler almayı daha çok seviyorum. Babası sanki oğlu 10 yaşında gibi gömlek pantolon vs. Alıyor çocuk rahat edemez diyorum anlamıyorbende don alan donanir diyorum
Ayy ne çok şey almışsın :) ben ilk üç ay için aldım sadece sonrasini alırım diyeEki Görüntüle 2134792 Bizimde dolabimiz hazir sira ufak tefek eksiklikler kaldiEki Görüntüle 2134792 Eki Görüntüle 2134792
Ayy ne çok şey almışsın :) ben ilk üç ay için aldım sadece sonrasini alırım diye
Benim ilk çocuk herkes ilk üç ay için pek Bisey alma çok hızlı büyüyorlar giyemiyorlar dedi. Oyuzden çok şey almadım ben büyüdükçe alırım diye ama sen tecrubrlisin zaten4 parca haricindeki hersey 0-3 ay dolabin birde diger bolumu var atamadm o fotoğrafı çokmu diyorsn . . Kiz olunca elbiselere cok ozendim . . Oglumda daha cok almstm sanirim Allah hepimize gydrmeyi nasip etsn ins.
Hayırlı olsun çok güzeller :)Eki Görüntüle 2141184 Eki Görüntüle 2141180 Eki Görüntüle 2141181
Bebeğimin ilk oyuncaklarını aldım dişlik mavi onun resmini bulamadım pembesini koydum. Bende chicco anneyanı var o yüzden park yatak dönencesi aldım. Kendi karyolasına almadım.
Eki Görüntüle 2141184 Eki Görüntüle 2141180 Eki Görüntüle 2141181
Bebeğimin ilk oyuncaklarını aldım dişlik mavi onun resmini bulamadım pembesini koydum. Bende chicco anneyanı var o yüzden park yatak dönencesi aldım. Kendi karyolasına almadım.
Sağol canım...Hayırlı olsun çok güzeller :)
Evet çok az kaldı. Şimdilik yeter bence de ilk aylarda hep bizi isteyecek uyuyacak o kadarHepsi çok tatlı canım. Hayırlı olsun güle güle kullanın..
Bizde de piyanolu oyun halısı var. Park yatağında da kendi dönencesi var o yüzden almadık. Başka bi oyuncağı yok şimdilik. Bi çıngırak falan alırım ama
Günlerimiz de aynı sayılır 4 gün var.. çok az kaldı artık..