2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Kimisi alt ust kimisi tulum kullanışlı diyor.
ama ben tulumu pek sevemedim ilk zamanlar alt üst daha iyi olur gibime geldi şimdi tulum gerilir falan göbek düştükten sonra elbette tulum herşeyden rahat..

Arkadaşlar şöyle bir tulum beğendim hastanede ilk giydirilmek üzere ama yandan açılabilen olduğu için kullanışlı olup olmayacağını bilemedim, ne dersiniz
Güle güle giysin bebişin. Ben de bir kere yandan tulum almıştım ama sonra tövbe ettim. Bacaklarını giydirmek zor olmuştu.

Kimisi alt ust kimisi tulum kullanışlı diyor.
ama ben tulumu pek sevemedim ilk zamanlar alt üst daha iyi olur gibime geldi şimdi tulum gerilir falan göbek düştükten sonra elbette tulum herşeyden rahat..

Bebeğe doğumdan hemen sonra içlik gibi bir şey giydiriyor muyuz onun üzerine kıyafet giydiriyor sanırım eskiden oyleymis şimdi nasıl bilmiyorum, ilk bebeğim olduğu için tecrübesizim biraz :)

Güle güle giysin oğluşun inşallah :) Bende kızıma bol bol çıtçıtlı badi aldım rengarenk :) Yaz bebekleri olacakları için rahat olur diye düşünüyorum:)

Ayy ne çok şey almışsın :) ben ilk üç ay için aldım sadece sonrasini alırım diye

4 parca haricindeki hersey 0-3 ay dolabin birde diger bolumu var atamadm o fotoğrafı çokmu diyorsn . . Kiz olunca elbiselere cok ozendim . . Oglumda daha cok almstm sanirim Allah hepimize gydrmeyi nasip etsn ins.

4 parca haricindeki hersey 0-3 ay dolabin birde diger bolumu var atamadm o fotoğrafı çokmu diyorsn . . Kiz olunca elbiselere cok ozendim . . Oglumda daha cok almstm sanirim Allah hepimize gydrmeyi nasip etsn ins.
Benim ilk çocuk herkes ilk üç ay için pek Bisey alma çok hızlı büyüyorlar giyemiyorlar dedi. Oyuzden çok şey almadım ben büyüdükçe alırım diye ama sen tecrubrlisin zaten

Hepsi çok tatlı canım. Hayırlı olsun güle güle kullanın..
Bizde de piyanolu oyun halısı var. Park yatağında da kendi dönencesi var o yüzden almadık. Başka bi oyuncağı yok şimdilik. Bi çıngırak falan alırım ama
Günlerimiz de aynı sayılır 4 gün var.. çok az kaldı artık..

Hayırlı olsun çok güzeller :)
Sağol canım...
Evet çok az kaldı. Şimdilik yeter bence de ilk aylarda hep bizi isteyecek uyuyacak o kadar

Kizlarr ya hala lohusa pijamasi bulup alamadım nerelerden aldınız neler aldınız netten bakıyorum ama beden sikintisi çeker miyim bilmiyorum guvenemedim

Ben netten aldım Normalde s beden giyiyorum kendim hiç kilo almadım yinede doğumdan sonra karnım hemen inmeyecek diye m beden aldım sıkıntı yok. Şu an hamile elbiselerini kaç beden giyiyorsan öyle al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…