- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.837
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
Susss çaktırma :) utanıyom atmaya :)Senin hırka mı kazak mıydı Ne alemde bitmedi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Susss çaktırma :) utanıyom atmaya :)Senin hırka mı kazak mıydı Ne alemde bitmedi mi
Susss çaktırma :) utanıyom atmaya :)
Şişle :)atarım bi ara nerde onu bile bilmiyorumAy at kiz merak ettim.Bn yapmadini bilmiyorm Şiş ile mi yapiyosn
Cnm yarın atıcam inşAllahh ❣Ara bul at bana
Ok beybiCnm yarın atıcam inşAllahh ❣
Kızımın bebeklik kıyafetlerini kaldırmıştır yukarı valizde indirdim zulayi patlattım kızlar.:)) Bayağı biseyi varmış daha çok örgüsü var yeni orulenler gelmedi bunlarıda yıkayıp ütüleyecegim.dolaba yerlestirecegim
Eki Görüntüle 2120757 buda kızıma bugün yeni aldığım penye hırka 2 ay bedeni küçükmu aldım.4 aylikmi alsaydım
Eki Görüntüle 2120757 buda kızıma bugün yeni aldığım penye hırka 2 ay bedeni küçükmu aldım.4 aylikmi alsaydım
Kiz sana mesaj yazdm ya4 daha iyi olurdu tam kış gelmeden yaz yeni çıkmışken falan giyerdi. Ama 2 aralıkta olur çünkü minnakcik üşür uyanınca
Tam olarak neler var içinde kıyafetlerin
Bolunmeyelim bence canım resim paylaşmak için doğumdan sonra yapabiliriz. Daha iyi olurKiz sana mesaj yazdm ya
Tam olarak neler var içinde kıyafetlerin
Maşallah doldurmusun3 tane 8li takim 3 battaniye 1 tane daha alcam cok lazm oliyomis ekstra 4 5 tane zibin tulum 2 tane 6li agiz bezi 9 corap . 8li takimlsrin icinde 2 zibin 1 tulum 1 alt üst pijama takimi eldiven sapka ve önlük oluyor zaten . Yaz bebeği oldugu icin en cok zibin ve penye battaniye alin diyorlar 4 tane battaniyeniz olsun dediler. Ekstra zibin aldm ben 8 9 tane yeterli gibi toplamda zaten 8li takimds 2 tane cikiyo . Hastane çıkışını gereksiz buluyorum ve hemen kuculuyorlar aldiklarim 1 3 aylik bi kax tane de 3 6 aylik var