- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
0-3 yada 0-6 diydi canim biberonda ayni sekilde 0 m+ yazar m monthun kisaltmasi oluyor month ay olarak gecer + da belirtilen rakam ve uzerini belirtir. 0 ay ve uzeri demek. urunlerin uzerinde yazar biberon emzik vs. Muhakkak ayina uygun temin etmelisin
Canım genel olarak avent in biberon ve emziklerinden memnun kalınmış . Ben de acente düşünüyorum . Hatta biberonun cam olmasi daha sağlıklı olurOzaman 0-6 olur canim emzikte.biberondq yenidogan alalim.acaba bu wee baby nasil ?yada nuk?
Canım genel olarak avent in biberon ve emziklerinden memnun kalınmış . Ben de acente düşünüyorum . Hatta biberonun cam olmasi daha sağlıklı olur
Canım biberonlara bakmadım daha çok küçük boyları var onlardan almayı pek düşünmüyorum . Belki biberonu orta boy alırım başlıklarını değiştiririm öyle düşünüyorumSende yenidogan alicaksin dimi biberonu?
Benim yengem lansinoh'un elektrikli tekli olanını kullandı ve cok memnun kaldı tavsiye ediyor her sorana.Kizlar bir de bu aralar sut pompasini da almak istiyorum. Cekim gucu iyi olan yara yapmayan elektrikli istiyorum. Bildiginiz aldiginiz bir urun var mi. Internet yorumlarinda her urun icin hem iyi hem kotu yorum var kafam karisti
Canim bence de biraz beklleyebilirsin bana da fazla geldi daha nice ihtiyaclari olacak hesap etmedigimiz ona ayirirsin diye dusunuyorum.Kızlar bebek arabasına ayırdığınız bütçe nedir? Ben alacağım arabayı kime söylesem o kadar para verilir mi saçmalama falan diyorlar..
Concord neo- Mamas Papas-Quinny Modd- Kraft twist gibi modellerin travel sistemini düşünüyorum ..3000-5000 civarında ücretleri..
Ben çok mu abartıyorum sizce? Yani parasında değilim şu sıralar kazanıyoruz çok şükür ama ihtiyacı olan birine vermek veya başka ihtiyaçlara mı ayırsam bu bütçeyi? Yani çok ikilemde kalıyorum şu sıralar.. Yada beklesem mayısta karar mı versem? Çünkü zaten o zamana kadar büyük şeyleri almayacağım..
Canim bence de biraz beklleyebilirsin bana da fazla geldi daha nice ihtiyaclari olacak hesap etmedigimiz ona ayirirsin diye dusunuyorum.
herkesin bütçesi farklı elbette, bana göre en fazla 3000 tl travel sisteme verilebilirKızlar bebek arabasına ayırdığınız bütçe nedir? Ben alacağım arabayı kime söylesem o kadar para verilir mi saçmalama falan diyorlar..
Concord neo- Mamas Papas-Quinny Modd- Kraft twist gibi modellerin travel sistemini düşünüyorum ..3000-5000 civarında ücretleri..
Ben çok mu abartıyorum sizce? Yani parasında değilim şu sıralar kazanıyoruz çok şükür ama ihtiyacı olan birine vermek veya başka ihtiyaçlara mı ayırsam bu bütçeyi? Yani çok ikilemde kalıyorum şu sıralar.. Yada beklesem mayısta karar mı versem? Çünkü zaten o zamana kadar büyük şeyleri almayacağım..
Aliekpresteki arabalar nasil? Kaliteli oluyormu gercektenaynen canım yaa indirimi falan bekleyeyim olmadı aliexpress falan bakayım gelmesi uzun sürer ama en azından hem kaliteli hem uygun olur.. Mayısta sipariş veririm hazirana kadar gelir bebeğim maksimum 15 gün arabasız olur zaten ilk 40 gün pek çıkılmaz dışarı..
Kızlar bebek arabasına ayırdığınız bütçe nedir? Ben alacağım arabayı kime söylesem o kadar para verilir mi saçmalama falan diyorlar..
Kızlar Allah kullanmayı nasib etsin benim odası ve arabası hariç bi çok şey hazır. Yanlış mı yaptım diye düşünüyorum ama annem ve kayınvalidem tez canlı çıktı 7 sene bebek olsun diye bekleyince demek...Bi çok şeyi de onlar bölüşüp aldı.
Şu e bebek indirimi beni çok gaza getirdi.
Aliekpresteki arabalar nasil? Kaliteli oluyormu gercekten
Eki Görüntüle 2112390 Eki Görüntüle 2112391 Eki Görüntüle 2112392 Eki Görüntüle 2112393 Eki Görüntüle 2112394 Eki Görüntüle 2112395 Eki Görüntüle 2112396 Eki Görüntüle 2112397 Eki Görüntüle 2112398 kizlar bende paşama ilk cicilerini aldim❤❤❤nasillar sizce?siz neler aldiniz