2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Ozaman 0-6 olur canim emzikte.biberondq yenidogan alalim.acaba bu wee baby nasil ?yada nuk?

Kizlar bir de bu aralar sut pompasini da almak istiyorum. Cekim gucu iyi olan yara yapmayan elektrikli istiyorum. Bildiginiz aldiginiz bir urun var mi. Internet yorumlarinda her urun icin hem iyi hem kotu yorum var kafam karisti
Benim yengem lansinoh'un elektrikli tekli olanını kullandı ve cok memnun kaldı tavsiye ediyor her sorana.

Kızlar bebek arabasına ayırdığınız bütçe nedir? Ben alacağım arabayı kime söylesem o kadar para verilir mi saçmalama falan diyorlar..

Concord neo- Mamas Papas-Quinny Modd- Kraft twist gibi modellerin travel sistemini düşünüyorum ..3000-5000 civarında ücretleri..

Ben çok mu abartıyorum sizce? Yani parasında değilim şu sıralar kazanıyoruz çok şükür ama ihtiyacı olan birine vermek veya başka ihtiyaçlara mı ayırsam bu bütçeyi? Yani çok ikilemde kalıyorum şu sıralar.. Yada beklesem mayısta karar mı versem? Çünkü zaten o zamana kadar büyük şeyleri almayacağım..

Canim bence de biraz beklleyebilirsin bana da fazla geldi daha nice ihtiyaclari olacak hesap etmedigimiz ona ayirirsin diye dusunuyorum.

Canim bence de biraz beklleyebilirsin bana da fazla geldi daha nice ihtiyaclari olacak hesap etmedigimiz ona ayirirsin diye dusunuyorum.

aynen canım yaa indirimi falan bekleyeyim olmadı aliexpress falan bakayım gelmesi uzun sürer ama en azından hem kaliteli hem uygun olur.. Mayısta sipariş veririm hazirana kadar gelir bebeğim maksimum 15 gün arabasız olur zaten ilk 40 gün pek çıkılmaz dışarı..

herkesin bütçesi farklı elbette, bana göre en fazla 3000 tl travel sisteme verilebilir
ama yakından bi incele daha uygun fiyatlara güzel modellerde bulabilirsin diye düşünüyorum arkadaşın dediği gibi eksik bitmiyor başka yere harcarsın

Aliekpresteki arabalar nasil? Kaliteli oluyormu gercekten

Canım herkesin bütçesi ayrı tabiki hepimiz bebişlerimiz için en iyisini en güzelini istiyoruz.Ama fiyatlar bu şekilde.. Mesela ben bebek arabası bakarken 5 yaşa kadar kullanacağım modellere bakıyorum.Çünkü 9kg ya kadar olanlardan alıp sonra baston bebek arabasına geçmek istemiyorum.Almışken tam alayım istiyorum. Biz karar verdik Bugaboo markasının bebek arabasını alacağız.Jokerlerde satılıyor ben İzmir de kendi mağazasından alacağım benim alacağım model 3700TL ama 5 yaşına kadar kullanabileceğim ve katlandığında küçücük oluyor ve bebek hariç araba 6kg yani çok hafif.Sende bakarken bunlara göre değerlendir canım

Kızlar Allah kullanmayı nasib etsin benim odası ve arabası hariç bi çok şey hazır. Yanlış mı yaptım diye düşünüyorum ama annem ve kayınvalidem tez canlı çıktı 7 sene bebek olsun diye bekleyince demek...Bi çok şeyi de onlar bölüşüp aldı.
Şu e bebek indirimi beni çok gaza getirdi.

Bizimkiler de öyle durgun ki ben sanki tez canlıyım. Ama napiyim eksik sonuçta hepsi de..
Bugün de bunalri aldım mavi olan e bebekte 12 tlydi.
Diğeri lcw de 18.
12 tl ye çıtçıtlı badi fiyatına. kadife tulum buldum neden almayim

Eklentiler

• Screenshot_20180214-171819.png
    216,1 KB · Görüntüleme: 35
Aliekpresteki arabalar nasil? Kaliteli oluyormu gercekten

canım 1 2 arkadaş sipariş vermişti kaliteliler gerçekten.. Oradan aulon diye bir bebek aarabası beğendim türkiyede de satılıyor Türkiye fiyatı 4.500 civarı ama ordan sipariş verirsem 2,300-2,900 arası model çok hoş ama tabiki kesin kararımı vermedim henüz.. İlk başta concord falan gidip bir deneyeceğim civil ebebek falan.. eger beğenmezsem oradan sipariş veririm..

Aulonu geçende bir restaurant ta gördüm biri kullanıyordu çok hoştu gerçekten

ben giysi olarak hastane cıkısı dışında uzun kollu almıyorum hatta bu pamuklu çıtçıtlıların dısınde bir de delikli hava alan zıbınlar var ama yaza doğru çıkar herhalde onlardan alıcam uzun kollu giydirebileceğimizi pek sanmıyorum dışarı çıkarken penye yelek lazım olabilir yada ince uzun bacak ve kollu kıyafet.en fazla 10-15 gün sürer sonra sadece kısa kollu çıtçıtlı badi giydiririm bebeklerin isilik olmaları kaçınılmaz eldiven şapka ilk 1 ya da 2 gun takarım tırnaklarını hemen ya keserim ya da törpülerim diye düşünüyorum bebeklerin eldivene ihtiyacı yok temas etmesi daha iyi.

Çok güzeller, güzel günlerde giysin bebişin iz.

Kızlar hepiniz aldıkları çok güzel, güle güle kullansın bütün kuzucuklar.

Ben daha hiçbir şey almadım,2. Kızım olacak Allah izin verirse, kızım 2 yaşında kıyafetleri hep duruyor ama kış bebeğiydi şimdiki yaz bebeği olacak ne almam lazım hiç bilmiyorum, biraz daha geçse kıyafetleri çıkarıp yıkayıp yerleştirince mi alsam acaba, çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…