- 29 Eylül 2015
- 5.214
- 6.623
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Bence öyle yap canım giyilebilecek durumdakileri ayır ona göre karar verirsin çok şey almana gerek olmayacak pek kızın iki yaşında olduğuna göreÇok güzeller, güzel günlerde giysin bebişin iz.
Kızlar hepiniz aldıkları çok güzel, güle güle kullansın bütün kuzucuklar.
Ben daha hiçbir şey almadım,2. Kızım olacak Allah izin verirse, kızım 2 yaşında kıyafetleri hep duruyor ama kış bebeğiydi şimdiki yaz bebeği olacak ne almam lazım hiç bilmiyorum, biraz daha geçse kıyafetleri çıkarıp yıkayıp yerleştirince mi alsam acaba, çok kararsızım
Çok güzeller, güzel günlerde giysin bebişin iz.
Kızlar hepiniz aldıkları çok güzel, güle güle kullansın bütün kuzucuklar.
Ben daha hiçbir şey almadım,2. Kızım olacak Allah izin verirse, kızım 2 yaşında kıyafetleri hep duruyor ama kış bebeğiydi şimdiki yaz bebeği olacak ne almam lazım hiç bilmiyorum, biraz daha geçse kıyafetleri çıkarıp yıkayıp yerleştirince mi alsam acaba, çok kararsızım
Hastanede bitane kızla sohbet ettim kızlar.
Şeker testi için gittiğimde. O da şeker testi yaptırıyordu. Ben eşyalarını yıkadım ütüledim kaldırdım dedi ama erken değil mi dedim. Durduğu yerde tekrar kirlenecek hali yok 28 30 haftalıkken doğum yapmicamiz ne malum dedi. Ben aldım eşyalarını ama yıkamadım duruyor öylece.
Siz yıkadınız mi
Cok tesekkur ederiz canimaynen oyle yap.yerlestirince alirsin hem ne alicana karar verirsin o arada eksiklere bakarsin.yaz bebegine ne alinir ki canim bol bol citcitli body patikli altlar muslin bez.vs vs.canim.ben 1 tane 10lu hastane cikisi alayim diyorum nasilsa hemen buyuyorlar 3 tane falanda 5li zibin takimi alirim heralde.gerisi tulum olur alt ust pijama olur agiz bezidir onlugudur vs vs
Kizlar sizlerden fikir istiyorum.giyim alisverisini tamamlayan varmi aranizda?neler aldiniz ve kac ay aldiniz cogunlukla???ya ben ne kadar alsak yeter bilmiyorum ki
Deterjanlarını bebek çantasını bakım ürünlerini falan da tamamladım. Aynı zamanda. Bebek arabası ve beşiği de tamm. Park yatağın içine yatak alıcaz sadece pamuk mu alsam ne alsam bilmiyorum. Onun dışında pek bişey kalmadı çok şükür.Dogru demis cnim.banada bi telas dustu ki sorma..agirlasinca yapmak daha zordur herkes bunu diyor.kimisi erken diyor.sen bebisinin herseyini aldinmi?neler aldin bi say bana fikir olsun
Hastanede bitane kızla sohbet ettim kızlar.
Şeker testi için gittiğimde. O da şeker testi yaptırıyordu. Ben eşyalarını yıkadım ütüledim kaldırdım dedi ama erken değil mi dedim. Durduğu yerde tekrar kirlenecek hali yok 28 30 haftalıkken doğum yapmicamiz ne malum dedi. Ben aldım eşyalarını ama yıkamadım duruyor öylece.
Siz yıkadınız mi
Bana da öyle geliyor tozlanır sonuçtaCanım bana biraz erken gibi geldi daha nereden baksan 4 aya yakın var, yine tozlanacak 30.haftadan sonra hazırlansa daha iyi olur sanki.
Ben de iki tane 10'lu 2 tane de 5'li almıştım,birkaç tulum almıştım ama pek giyemedi,şimdi de bir takım hastane çıkışı alacağım ama biraz daha geçtikten sonra, dediğin gibi bol bol çıtçıtlı body lazım hele bir de kusan bebek olursa günde kaç kere değiştirmek gerekiyor
Kizlar sizlerden fikir istiyorum.giyim alisverisini tamamlayan varmi aranizda?neler aldiniz ve kac ay aldiniz cogunlukla???ya ben ne kadar alsak yeter bilmiyorum ki
Neden giyemedi cnim tulumlari?yenidoganmi almistin?
Ben tamamladım. 1 tane 10 lü hastane çıkışi aldım. 3 tane 5 li takım aldım. (Bunlar yeni doğduğunda giymek icin)
Sonrası için kısa kollu çıtçıt badi aldım 7.tane falan vardır. Annene babanne de alır diye yeterli buldum
(Bunlar 3 aylik yazin sicakta giyer diye belki penye sort alabilirim birkaç tane rahat ve serin tutcak )
2. 3 tane penye yelek aldım uyandığında giydirmek için.
Kışın tulum daha iyi olduğu için 2. 3 tane kadife tulum aldım. Annemde aldı onun için az aldım. Uzun kollu badi aldım çıt çıtlı yine (bunlarda 6 aylık ken giymesi için)
Onun dışında ağız bezi işte muslin battaniye penye battaniye falan da aldım ıvır zıvır..
Ama hastane çıkışını yıkasam mi bilmiyorum kız aklıma kurt düşürdü
Canım ablam hep bebek doğduktan sonra alışveriş daha zevkli diyordu, gerçekten de öyleymiş, kızım doğduktan sonra yaptığım alışverişten daha çok zevk alıyordum,bence ilk doğduğunda giyecekleri dışında diğerlerini çok abartmamak daha iyi,zaten yaz bebeği olacak dışarı çıkmak problem olmaz hem her yerde mağazalar da var,3 aydan sonrası için çok bir şey almaya gerek yok diye düşünüyorum.
10 lu takım yeni doğan 5liler 0-3ayDaha yikama canim zor degil yani yikamak makine yikicak10lu takimla 5li takimlari yenidoganmi aldin?03ay alsaydin ya gene.penye sort dedigin nasi bisey canim?evet tulum erkek cocukta rahat oluyormus kac ay aldin tulumlari?
Deterjanlarını bebek çantasını bakım ürünlerini falan da tamamladım. Aynı zamanda. Bebek arabası ve beşiği de tamm. Park yatağın içine yatak alıcaz sadece pamuk mu alsam ne alsam bilmiyorum. Onun dışında pek bişey kalmadı çok şükür.
Deterjanları dalin almış eşim. Bakım ürünlerini de...Oo sizin pek bise kalmamis cnim msallah.pamuk al derim bende.en sagliklisi bence.ciwilden bakabilirsin.deterjanlarini ne aldin peki?kuvet file falan aldinmi?tarak firca felan
10 lu takım yeni doğan 5liler 0-3ay
Normal çıt çıt badi kumaşından şort yani rahat olur. Çünkü patikli altlar yakar çocuğu ayaklarını kapatmaya gerek yok yaz günü kısa diz üstü sort daha iyi..
Tulumlar kışlık canım 6 aylık
Takımları e bebekten aldım .Ben aldim cnimbpatikli alt 3 tane simdilik.1 2 3 numara.ay ay yani.netten aldim boyle beklemiyordum bayabiyi geldi mallari guzelmis acayipte uygun.ozelden yazayim istersen.10lu 5li takimlari nerden aldin peki e bebektenmi