- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
kızlar bebek arabası tavsiyeleriniz nelerdir hangisi kullanışlı? ben civil ve ebebekte baktım 3 tekerlekli modeller hoşuma gitti ama göze hoş yani.. kullanışlı olur mu bilemiyorum..Özellikle tecrübeli annelerin tavsiyelerini bekliyorum..
Ayrıca bebek odası için birkaç model beğendim hatta ayrı ayrı bile düşündüm ben montessori yatak istiyorum ama kullanışlı olur mu bilm,yorum.. odam için ayrıca beşik alacağım ama sizin önerileriniz nelerdir.. ben ikinci hamileliğim ama ilk kez kucağıma alabilirim umarım bu yüzden bilgim yok.. ağağıda ekran görüntülerini paylaştım..
Ne düşünüyorsunuz kafam çok karısık bu konularda
kesin olanlar
yatak odama beşik takımı alacağım.. bebeğimin kendi odasını hazırlayacağım.. belki montessori yatak ile..
bebek arabası hakkında hiç fikrim yok ama hem bebeğim rahat etsin hem ben istiyorum
bu aşağıdaki modeller hoşuma gitti şimdilik
Eki Görüntüle 2098535 Eki Görüntüle 2098536 Eki Görüntüle 2098535 Eki Görüntüle 2098536 Eki Görüntüle 2098537 Eki Görüntüle 2098538
Ben bebek arabasını 3 teker aldım e bebekten çok rahat gerçekten bebek odası hakkında benimde bir fikrim yok şu an için bu beşik babynest takimi 500 tl mi ben mi yanlış gördüm
Hangi mağaza ki bu cıvıl degil sanirimyok canım dogru beşik babynest falan var alt açma falan da var sanırım isimlerini tam bilemiyorum ama hosuma gitti hemde uygun..
Hangi mağaza ki bu cıvıl degil sanirim
yok canım albebek instagramda var ücretsiz getirip kurulumunu falan da yapıyorlar o yüzden 1 tane bundan alayım diyorum
Canım ben dün lcw ya gittim bunlar yoktu hiç . 19.45e penye battaniye aldım . Her lcw aynı şeyleri satmıyor sanırım :/Kiiiizlaaaarrrr merhaba hayırlı akşamlar ...
Ben çok çok indirim bulup cooook uygun bi fiyata hem penye ve müslin battaniye aldm 2li Lcw den . Çok indirim war kacirmayin derim .
Penye battaniye 12.95
Muslin 2li battaniye 9.95 e düşmüş
Ikisi toplam 22.90 tuttu . Resmen penye battaniye fiyatinaaa hatta ilk fiyatı 26.95 imiş karlı bi alışveriş oldu galiba
Bunlar da cicilerimiz sizce nasıllaaarrEki Görüntüle 2097813 Eki Görüntüle 2097812
Fırsatını bulursan çek fikirlesmek güzel oluyor :)Ay bende başladım bişiler almaya bi fırsat bulup resim çekemedim
Fırsatını bulursan çek fikirlesmek güzel oluyor :)
Çok güzel canım hayırlı olsun güle güle giysinŞimdilik bu minnoşlar alındı
Çok güzel canım hayırlı olsun güle güle giysin
Amin sağol canım doğsunlar sağlıkla da giysinler artık ya
Güle güle giysin inşallah. Bu arada nerden aldın fiyatları ne ?kuğulu olan çok sevimliŞimdilik bu minnoşlar alındı
Güle güle giysin inşallah. Bu arada nerden aldın fiyatları ne ?kuğulu olan çok sevimli
Inşallah sabırsızlanıyorum zaten
Canım ben dün lcw ya gittim bunlar yoktu hiç . 19.45e penye battaniye aldım . Her lcw aynı şeyleri satmıyor sanırım :/
Bende zibin ve dörtlü takım aldım ebebek internetten daha gelmedi ay kuguluyla çok tatlı olacak demek yurt dışından öpüyorum tatlı bebisini şimdiden :)Kuğulu olan yurtdısından bir arkadas hediye yolladı canım
Kutu içindeki hastane çıkışı e bebekte 1 tane kalmıştı 80 e aldık
Pembeli olan da e bebekten alındı 30 tl
Zıbınlarda e bebekten 5 tl idi