2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Ben bebek arabasını 3 teker aldım e bebekten çok rahat gerçekten bebek odası hakkında benimde bir fikrim yok şu an için bu beşik babynest takimi 500 tl mi ben mi yanlış gördüm

Ben bebek arabasını 3 teker aldım e bebekten çok rahat gerçekten bebek odası hakkında benimde bir fikrim yok şu an için bu beşik babynest takimi 500 tl mi ben mi yanlış gördüm

yok canım dogru beşik babynest falan var alt açma falan da var sanırım isimlerini tam bilemiyorum ama hosuma gitti hemde uygun..

Canım ben dün lcw ya gittim bunlar yoktu hiç . 19.45e penye battaniye aldım . Her lcw aynı şeyleri satmıyor sanırım :/

Aynen ya her lcw de ayni seyler olmuyor sanirim :/ babynestler pahali baya ya.tek sekilde bile pahali.onu almak yerine anakucagi almak daha mantikli gibi sanki

Güle güle giysin inşallah. Bu arada nerden aldın fiyatları ne ?kuğulu olan çok sevimli

Kuğulu olan yurtdısından bir arkadas hediye yolladı canım

Kutu içindeki hastane çıkışı e bebekte 1 tane kalmıştı 80 e aldık
Pembeli olan da e bebekten alındı 30 tl
Zıbınlarda e bebekten 5 tl idi

Bende zibin ve dörtlü takım aldım ebebek internetten daha gelmedi ay kuguluyla çok tatlı olacak demek yurt dışından öpüyorum tatlı bebisini şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…