- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
He benimki de erkek insaAllah ikincisi kız olir sağlıklıca
Canim yeni dogdugunda da mı ranzaya yatiracaksin? Eğil doğrul belin kopar öyle. Ranza fikri güzel arka arkaya bebek düşünüyorsan ama 6 7 aya kadar anne yani beşiği dusunebilirsin daha kolay olur sanki sonra zaten odasına yatmaya alistirirsin.Bende arka arka ya doğurmayı düşünüyorum valla :) bu çilek te 1500 tl canım gidip yakından bakmadım ama güzel görünüyo. Bu bebiş doğunca üstteki korkuluğu çıkarıp alta takarım ya da direk yerdeki yatağa yatırırım büyüyünce de diğeri olursa alalh nasip ederse aşağı ona kalır. O da kız olursa tadından yenmez
Çünkü o da erkek gelirse bidaha yaparım
Canim yeni dogdugunda da mı ranzaya yatiracaksin? Eğil doğrul belin kopar öyle. Ranza fikri güzel arka arkaya bebek düşünüyorsan ama 6 7 aya kadar anne yani beşiği dusunebilirsin daha kolay olur sanki sonra zaten odasına yatmaya alistirirsin.
Biz de bugun eşimle düşündük ne yapsak ne yapsak buyuyen besikli bebek odası takımı almaya karar verdik. Salona da park yatak, yatakodasina yanıma da görümcemin vereceği beşik :) Fazla olacak ama daha konforlu olur diye düşündüm. Salonda oturuyoruz zaten bütün gün uyuyup uyandiginda gözümün önünde olsun diye park yataga, gece yatakodasina yanımdaki besige, 6 aydan sonra da odasındaki büyüyen besige yatiririm. Nasıl sizce?
Canim yeni dogdugunda da mı ranzaya yatiracaksin? Eğil doğrul belin kopar öyle. Ranza fikri güzel arka arkaya bebek düşünüyorsan ama 6 7 aya kadar anne yani beşiği dusunebilirsin daha kolay olur sanki sonra zaten odasına yatmaya alistirirsin.
Biz de bugun eşimle düşündük ne yapsak ne yapsak buyuyen besikli bebek odası takımı almaya karar verdik. Salona da park yatak, yatakodasina yanıma da görümcemin vereceği beşik :) Fazla olacak ama daha konforlu olur diye düşündüm. Salonda oturuyoruz zaten bütün gün uyuyup uyandiginda gözümün önünde olsun diye park yataga, gece yatakodasina yanımdaki besige, 6 aydan sonra da odasındaki büyüyen besige yatiririm. Nasıl sizce?
Bu babynestlerden ben de istiyorum hatta kayınvalidem ben dikerim bunu çok basit dedi. Sen kaça buldun canım ucuzsa hiç uğraşmayalım yapmaklaBaya bi teferruatli olmuş ama mantıklı yani surekli kalk git gel ağladı mi agliycakmi dusunmezsin.
Ben sadece park beşik alcam şimdilik bide babynest ler warya instagramda ondan siparis vercem çok kullanışlı hazır pratik yatak 2 yasa kadar kullanım koy kanepenin üzerine arabaya annene misafirliğe giderken götür orda yatır uyusun çok güzel fiyatı da uygun fotosunu ekliyrym alanlara fikir olsun
Kizlar gecen emzik ve biberonla ilgili bisi yazdim neden kimse yorum yapmiyor yaa
Aynen canım baby nestler çok hoşuma gitti benim de belki de ev tipi anakucagi almam yani direk bunu kullanırım. Her yere de taşınır.Baya bi teferruatli olmuş ama mantıklı yani surekli kalk git gel ağladı mi agliycakmi dusunmezsin.
Ben sadece park beşik alcam şimdilik bide babynest ler warya instagramda ondan siparis vercem çok kullanışlı hazır pratik yatak 2 yasa kadar kullanım koy kanepenin üzerine arabaya annene misafirliğe giderken götür orda yatır uyusun çok güzel fiyatı da uygun fotosunu ekliyrym alanlara fikir olsun
Canım ben bugün Instagram'da bı sayfa buldum 80 TL'ye gördüm. Büyük beşik gibi baby nestler de var onlar daha pahalı tabii. Daha uygun var mı bilmiyorum sayfanın adı baby decor roomsBu babynestlerden ben de istiyorum hatta kayınvalidem ben dikerim bunu çok basit dedi. Sen kaça buldun canım ucuzsa hiç uğraşmayalım yapmakla
Kızlar bugün ebebekte gezerken bu modeli gördüm çok hoşuma gitti kumaşı falan kaliteli ve ergonomik kullanımı da çok rahat. En çok hoşuma giden kısmı da boyunun uzun olmasi oldu malum ben uzun oluncaikiye katlanıyor arabanin bagajinda çok yer de kaplamayacak.
Çevrenizde bunu kullanan oldu mu merak ettim gerçi 2017 modelmiş daha yeni o yuzden hakkında fazla yorum da yok.
Siz nasıl buldunuz?
Eki Görüntüle 2098301
Değil miGüzel ve kullanışlı görünüyor zaten belli ediyor güzel araba kendini..
bazılarının tekeri falan emanet gibi duruyor. Benim aldığıma da çok benziyor
Değil miya hep hayalimde böyle büyük tekerli yüksek, eğilmek zorunda kalmayacagim bi model vardı bu tam istedigim gibi görünce heh tamam dedim
Aynen kuzum otobüste zor olur ama arabam olduğu için sıkıntı etmedim. Portbebeyle de kapaniyormus çıkarmadan. Anakucagini arabaya sabitler digerinde de gezerim bol bol oglumlaEvet çok güzel ama dediğim gibi sürekli arabayla seyehat ediyorsan kullanışlı ama ne olacağı belli olmaz ben otobüste kullanıyorum bazen. Direk kapanmıyor önce portbebe yi çıkarıcan sonra arabayı kapatıcan
Aynen kuzum otobüste zor olur ama arabam olduğu için sıkıntı etmedim. Portbebeyle de kapaniyormus çıkarmadan. Anakucagini arabaya sabitler digerinde de gezerim bol bol oglumlaAyy yerim benim onu doğsa da sevsek
Bu babynestlerden ben de istiyorum hatta kayınvalidem ben dikerim bunu çok basit dedi. Sen kaça buldun canım ucuzsa hiç uğraşmayalım yapmakla
Kizlar gecen emzik ve biberonla ilgili bisi yazdim neden kimse yorum yapmiyor yaa
Bem cevap yazmstm sanki canm suavinex yada avent sl en sağlıklısı onlar