2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Canim yeni dogdugunda da mı ranzaya yatiracaksin? Eğil doğrul belin kopar öyle. Ranza fikri güzel arka arkaya bebek düşünüyorsan ama 6 7 aya kadar anne yani beşiği dusunebilirsin daha kolay olur sanki sonra zaten odasına yatmaya alistirirsin.
Biz de bugun eşimle düşündük ne yapsak ne yapsak buyuyen besikli bebek odası takımı almaya karar verdik. Salona da park yatak, yatakodasina yanıma da görümcemin vereceği beşik :) Fazla olacak ama daha konforlu olur diye düşündüm. Salonda oturuyoruz zaten bütün gün uyuyup uyandiginda gözümün önünde olsun diye park yataga, gece yatakodasina yanımdaki besige, 6 aydan sonra da odasındaki büyüyen besige yatiririm. Nasıl sizce?

Ha yok canım benim park yatak var. Onu yatak odasına koymayi düşünüyorumm. Ne zaman odasını ayırmaya karar verirsem o zaman ranzaya koyucam.
Aslında yatak odasına böyle kolay taşınabilir bişey alsan evinde müsaitse salon yatak odasında esin götürsün getirsin nolcak

Baya bi teferruatli olmuş ama mantıklı yani surekli kalk git gel ağladı mi agliycakmi dusunmezsin.

Ben sadece park beşik alcam şimdilik bide babynest ler warya instagramda ondan siparis vercem çok kullanışlı hazır pratik yatak 2 yasa kadar kullanım koy kanepenin üzerine arabaya annene misafirliğe giderken götür orda yatır uyusun çok güzel fiyatı da uygun fotosunu ekliyrym alanlara fikir olsun

Eklentiler

• Screenshot_20180121-110504.png
    220,4 KB · Görüntüleme: 75
Bu babynestlerden ben de istiyorum hatta kayınvalidem ben dikerim bunu çok basit dedi. Sen kaça buldun canım ucuzsa hiç uğraşmayalım yapmakla

Aynen canım baby nestler çok hoşuma gitti benim de belki de ev tipi anakucagi almam yani direk bunu kullanırım. Her yere de taşınır.
Bu babynestlerden ben de istiyorum hatta kayınvalidem ben dikerim bunu çok basit dedi. Sen kaça buldun canım ucuzsa hiç uğraşmayalım yapmakla
Canım ben bugün Instagram'da bı sayfa buldum 80 TL'ye gördüm. Büyük beşik gibi baby nestler de var onlar daha pahalı tabii. Daha uygun var mı bilmiyorum sayfanın adı baby decor rooms

Kızlar bugün ebebekte gezerken bu modeli gördüm çok hoşuma gitti kumaşı falan kaliteli ve ergonomik kullanımı da çok rahat. En çok hoşuma giden kısmı da boyunun uzun olmasi oldu malum ben uzun olunca ikiye katlanıyor arabanin bagajinda çok yer de kaplamayacak.
Çevrenizde bunu kullanan oldu mu merak ettim gerçi 2017 modelmiş daha yeni o yuzden hakkında fazla yorum da yok.
Siz nasıl buldunuz?

Güzel ve kullanışlı görünüyor zaten belli ediyor güzel araba kendini..
bazılarının tekeri falan emanet gibi duruyor. Benim aldığıma da çok benziyor.
Sadece benimki portbebe olmuyor. Onu da ben istemedim çünkü bu arabalar üstünden arabayı çıkarmayınca kapanmıyor

Son düzenleme:
Güzel ve kullanışlı görünüyor zaten belli ediyor güzel araba kendini..
bazılarının tekeri falan emanet gibi duruyor. Benim aldığıma da çok benziyor
Değil mi ya hep hayalimde böyle büyük tekerli yüksek, eğilmek zorunda kalmayacagim bi model vardı bu tam istedigim gibi görünce heh tamam dedim

Değil mi ya hep hayalimde böyle büyük tekerli yüksek, eğilmek zorunda kalmayacagim bi model vardı bu tam istedigim gibi görünce heh tamam dedim

Evet çok güzel ama dediğim gibi sürekli arabayla seyehat ediyorsan kullanışlı ama ne olacağı belli olmaz ben otobüste kullanıyorum bazen. Direk kapanmıyor önce portbebe yi çıkarıcan sonra arabayı kapatıcan

Aynen kuzum otobüste zor olur ama arabam olduğu için sıkıntı etmedim. Portbebeyle de kapaniyormus çıkarmadan. Anakucagini arabaya sabitler digerinde de gezerim bol bol oglumla Ayy yerim benim onu doğsa da sevsek

Aynen kuzum otobüste zor olur ama arabam olduğu için sıkıntı etmedim. Portbebeyle de kapaniyormus çıkarmadan. Anakucagini arabaya sabitler digerinde de gezerim bol bol oglumla Ayy yerim benim onu doğsa da sevsek

Ozaman sıkıntı yok. :) ben de çok heyecanlanıyorum gerçkten bi doğsaydı elimle çekip çıkarmak istiyorum artık

ben haftasonu kızımın küçülenlerini çıkardım annemin evindeydi erkeğe uygun olanları seçtim düz beyaz renk çıtçıtlı zıbınlar falan çıktı. ağız bezleri çok yapmışız alt açma bebek küveti filesi beşiği anakucağı portbebesi hiç kullanamadığım daha paketi açılmamıs,biberonlar emzikler çıktı. süt sağma makınem bebek telsizi derken eve getirdik hepsini nereye koyacağımı bilememedim nereye sığdıracağız bakalım eşyaları bir şifonyer mi alsak kızımın dolabı ancak ona yetiyor ya da bizim gardırpta bi,r yer ayarlaayacağız bakalım kızımın dolabını iki kapılı almıştık ikinci çocuk düşünenler ikinci, gelince yetmiyor haberiniz olsun

kızlar bebek arabası tavsiyeleriniz nelerdir hangisi kullanışlı? ben civil ve ebebekte baktım 3 tekerlekli modeller hoşuma gitti ama göze hoş yani.. kullanışlı olur mu bilemiyorum..Özellikle tecrübeli annelerin tavsiyelerini bekliyorum..

Ayrıca bebek odası için birkaç model beğendim hatta ayrı ayrı bile düşündüm ben montessori yatak istiyorum ama kullanışlı olur mu bilm,yorum.. odam için ayrıca beşik alacağım ama sizin önerileriniz nelerdir.. ben ikinci hamileliğim ama ilk kez kucağıma alabilirim umarım bu yüzden bilgim yok.. ağağıda ekran görüntülerini paylaştım..

Ne düşünüyorsunuz kafam çok karısık bu konularda

kesin olanlar

yatak odama beşik takımı alacağım.. bebeğimin kendi odasını hazırlayacağım.. belki montessori yatak ile..
bebek arabası hakkında hiç fikrim yok ama hem bebeğim rahat etsin hem ben istiyorum

bu aşağıdaki modeller hoşuma gitti şimdilik

Eklentiler

• Screenshot_20180122-122938.png
    189,1 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20180122-123030.png
    154,7 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20180122-123652.png
    218,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20180122-123636.png
    244,1 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20180122-121309.png
    137,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20180122-123139.png
    138,4 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…