2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Kizlar ben minnos biseyler daha aldm uygun fiyata :anneadayı::KK200::emir_bebek:

Ankara Imaj bebe den hepsi 23.75 tuttu

Eklentiler

• IMG-20180122-WA0007.jpeg
    IMG-20180122-WA0007.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 98
kızlar bebek arabası tavsiyeleriniz nelerdir hangisi kullanışlı? ben civil ve ebebekte baktım 3 tekerlekli modeller hoşuma gitti ama göze hoş yani.. kullanışlı olur mu bilemiyorum..Özellikle tecrübeli annelerin tavsiyelerini bekliyorum..

Ayrıca bebek odası için birkaç model beğendim hatta ayrı ayrı bile düşündüm ben montessori yatak istiyorum ama kullanışlı olur mu bilm,yorum.. odam için ayrıca beşik alacağım ama sizin önerileriniz nelerdir.. ben ikinci hamileliğim ama ilk kez kucağıma alabilirim umarım bu yüzden bilgim yok.. ağağıda ekran görüntülerini paylaştım..

Ne düşünüyorsunuz kafam çok karısık bu konularda

kesin olanlar

yatak odama beşik takımı alacağım.. bebeğimin kendi odasını hazırlayacağım.. belki montessori yatak ile..
bebek arabası hakkında hiç fikrim yok ama hem bebeğim rahat etsin hem ben istiyorum

bu aşağıdaki modeller hoşuma gitti şimdilik
Eki Görüntüle 2098535 Eki Görüntüle 2098536 Eki Görüntüle 2098535 Eki Görüntüle 2098536 Eki Görüntüle 2098537 Eki Görüntüle 2098538
canım 3 tekerli bebek arabasının kullanımı nasıldır bilmiyorum ama devrilme riskinin yüksek oldugunu
duymuştum bir mühendis arkadaşta tavsiye etmediği için 4 tekerli almıştım

odaya gelince uzun süre kullanabileceği bir oda almanı tavsiye ederim tekrar değiştirmek zorunda kalma diye
kendi odana yanına kesinlikle bir beşik ya da park yatak al yeterli olur
Şimdilik bu minnoşlar alındı :anneadayı:

Kizlar ben minnos biseyler daha aldm uygun fiyata :anneadayı::KK200::emir_bebek:

Ankara Imaj bebe den hepsi 23.75 tuttu

Yok canım farklı şeyler vardı . Bunu ben iki kez daha yaşadım lcw larda aynı şeyler olmuyor bi ara Trabzon a gezmeye gitmiştik farklı şeyler vardı . Senin battaniyelerden bulamadım ben de bunu aldım :)

güzel günlerde kullansın minnoslar:KK15:

Ama sadece mağazadan yapılıyormuş ya üzüldüm:KK43:
Keşke gönderselerdi alırdım

@lolita555 canım 21+3 te 5 ay dolmuş oluyor.. ben şu an 19+5 teyim 4 buçuk ay diyorum.
22 olunca 6. aydan gün almış oluyorsun.

canım istanbul çevresine getiriyorlar sen hangi şehirdesin?Hemde kapıda ödeme yapılıyormuş..

canım 3 tekerli bebek arabasının kullanımı nasıldır bilmiyorum ama devrilme riskinin yüksek oldugunu
duymuştum bir mühendis arkadaşta tavsiye etmediği için 4 tekerli almıştım

odaya gelince uzun süre kullanabileceği bir oda almanı tavsiye ederim tekrar değiştirmek zorunda kalma diye
kendi odana yanına kesinlikle bir beşik ya da park yatak al yeterli olur

canım o zaman bende 4 tekerlekli bakarım bu 3 tekerli model çok hoşuma gitmişti.. bazı bebek arabaları çok hantakl gözüküyor sevmiyorum.. Sanki bebek sahibi olmak ayrı bir eziyete dönüşecek gibi..:KK12:

oda için de montessori yataklar bebekle beraber uyumak için falan iyi oluyormuş yani bebek büyüyüncede kullanabilir kolayca düşme riski vs de olmuyor çünkü yerde zaten.. gardırop ve şifonyer alayım sadece diyorum ki yatağı ilerde değiştirsem bile onları kullanırız..

odama ayrıca beşik babynest falan gibi şeyler olacak ilk 6 -8 ay kullanır. gün içindede odasında uyur..

@lolita555 canım 21+3 te 5 ay dolmuş oluyor.. ben şu an 19+5 teyim 4 buçuk ay diyorum.
22 olunca 6. aydan gün almış oluyorsun.

canım istanbul çevresine getiriyorlar sen hangi şehirdesin?Hemde kapıda ödeme yapılıyormuş..

canım o zaman bende 4 tekerlekli bakarım bu 3 tekerli model çok hoşuma gitmişti.. bazı bebek arabaları çok hantakl gözüküyor sevmiyorum.. Sanki bebek sahibi olmak ayrı bir eziyete dönüşecek gibi..:KK12:

oda için de montessori yataklar bebekle beraber uyumak için falan iyi oluyormuş yani bebek büyüyüncede kullanabilir kolayca düşme riski vs de olmuyor çünkü yerde zaten.. gardırop ve şifonyer alayım sadece diyorum ki yatağı ilerde değiştirsem bile onları kullanırız..

odama ayrıca beşik babynest falan gibi şeyler olacak ilk 6 -8 ay kullanır. gün içindede odasında uyur..

Ben te kayserideyim

Ben te kayserideyim

canım kargo yapıyorlarmış onceden ama kırılma yıpranma ihtimaline karşı bırakmışlar..

kızlar ben dün battaniye aldım tam 5 tane :)
ebebek te indirim vardı iki battaniye aldım.. biri 11 digeri 19 tl.. ikiside kalın maşallah.. lcw ye gitiim sonra ordada battaniye vardı.. kalın çok güzeldi 15 tl birde ikili müslin aldım 5 tane battaniyesi oldu bebişimin..
Screenshot_20180123-113757.png

X