- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Cıvıl de kışlıklar indirime girmiş eşime dedim ya sakın alma dedi :) zaten almayacaktim :)
Ben en usttekini beğendim canım güzel benceEki Görüntüle 2097720 Eki Görüntüle 2097721 Eki Görüntüle 2097722
Kızlar ben beşik takımı yerine bunlardan düşünüyorum nasil sizce?? zaten park yatagimiz var yatak odamiz icin
Kız modeli gibi durmuyor demi. Onu da kız erkek diye belirlemek istemiyorum ortada bişey olsun ki ortak kullanilabilsin diyeBen en usttekini beğendim canım güzel bence
Yok kız modeli gibi görünmüyor ikisine de olur altta ki renk çocuklar icin çok donuk geldi bana .Kız modeli gibi durmuyor demi. Onu da kız erkek diye belirlemek istemiyorum ortada bişey olsun ki ortak kullanilabilsin diye
Tesekur ederim cevabın içinYok kız modeli gibi görünmüyor ikisine de olur altta ki renk çocuklar icin çok donuk geldi bana .
Bence dolabı da çok güzel ben bu stili beğeniyorum. Normal yatak odaları da var bu tarzdan görmüşsündür belki . Beğendim canım :)
Bence dolabı da çok güzel ben bu stili beğeniyorum. Normal yatak odaları da var bu tarzdan görmüşsündür belki . Beğendim canım :)
Kiiiizlaaaarrrr merhaba hayırlı akşamlar ...
Ben çok çok indirim bulup cooook uygun bi fiyata hem penye ve müslin battaniye aldm 2li Lcw den . Çok indirim war kacirmayin derim .
Penye battaniye 12.95
Muslin 2li battaniye 9.95 e düşmüş
Ikisi toplam 22.90 tuttu . Resmen penye battaniye fiyatinaaa hatta ilk fiyatı 26.95 imiş karlı bi alışveriş oldu galiba
Bunlar da cicilerimiz sizce nasıllaaarrEki Görüntüle 2097813 Eki Görüntüle 2097812
Çok güzel ve uygunmuş canım güle güle kullan
canım kesinlikle cocuk odası almanı öneririm sadece park yatak veya beşik ilk zamanlar için yeterli oluyorEki Görüntüle 2097720 Eki Görüntüle 2097721 Eki Görüntüle 2097722
Kızlar ben beşik takımı yerine bunlardan düşünüyorum nasil sizce?? zaten park yatagimiz var yatak odamiz icin
Kiiiizlaaaarrrr merhaba hayırlı akşamlar ...
Ben çok çok indirim bulup cooook uygun bi fiyata hem penye ve müslin battaniye aldm 2li Lcw den . Çok indirim war kacirmayin derim .
Penye battaniye 12.95
Ikisi toplam 22.90 tuttu . Resmen penye battaniye fiyatinaaa hatta ilk fiyatı 26.95 imiş karlı bi alışveriş oldu galiba
Bunlar da cicilerimiz sizce nasıllaaarrEki Görüntüle 2097813 Eki Görüntüle 2097812
güle güle kullansın insallah canımKaça düşmüş canım ? Dün ebebekten 5 liraya aldım ben . Indirimde olan bazı şeyler aldım kızlar resimleri yüklüyorum toplam62 tuttu uygun bence ilk alışveriş oldu :)
canım kesinlikle cocuk odası almanı öneririm sadece park yatak veya beşik ilk zamanlar için yeterli oluyor
bebek odası alınca iki masraf oluyor
güzel günlerde kullanın canım
Sağol canım :)güle güle kullansın insallah canım
Internetten almadın değil mi ? Bende yarın buradaki lcwya bakıyım sağol paylaştığın için canim :)Kiiiizlaaaarrrr merhaba hayırlı akşamlar ...
Penye battaniye 12.95
Internetten almadın değil mi ? Bende yarın buradaki lcwya bakıyım sağol paylaştığın için canim :)
Eki Görüntüle 2097720 Eki Görüntüle 2097721 Eki Görüntüle 2097722
Canm su beyaz ranza ne kadar fiyatı bide nerden baktın. Bende böyle düşünüyorum. Arka arkaya dogurcam zaten zor oluyo arayı açmak istemiyorum Rabbim nasıp ederse insaAllah birlikte büyürler bunda da yatarlar oyys minnoslar.
Bende arka arka ya doğurmayı düşünüyorum valla :) bu çilek te 1500 tl canım gidip yakından bakmadım ama güzel görünüyo. Bu bebiş doğunca üstteki korkuluğu çıkarıp alta takarım ya da direk yerdeki yatağa yatırırım büyüyünce de diğeri olursa alalh nasip ederse aşağı ona kalır. O da kız olursa tadından yenmez
Çünkü o da erkek gelirse bidaha yaparım