2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Kızlar ben beşik takımı yerine bunlardan düşünüyorum nasil sizce?? zaten park yatagimiz var yatak odamiz icin

Kiiiizlaaaarrrr merhaba hayırlı akşamlar ...

Ben çok çok indirim bulup cooook uygun bi fiyata hem penye ve müslin battaniye aldm 2li Lcw den . Çok indirim war kacirmayin derim .

Penye battaniye 12.95
Muslin 2li battaniye 9.95 e düşmüş

Ikisi toplam 22.90 tuttu . Resmen penye battaniye fiyatinaaa hatta ilk fiyatı 26.95 imiş karlı bi alışveriş oldu galiba

Bunlar da cicilerimiz sizce nasıllaaarr

Çok güzel ve uygunmuş canım güle güle kullan

Eki Görüntüle 2097720 Eki Görüntüle 2097721 Eki Görüntüle 2097722
Kızlar ben beşik takımı yerine bunlardan düşünüyorum nasil sizce?? zaten park yatagimiz var yatak odamiz icin
canım kesinlikle cocuk odası almanı öneririm sadece park yatak veya beşik ilk zamanlar için yeterli oluyor
bebek odası alınca iki masraf oluyor

güzel günlerde kullanın canım

Internetten almadın değil mi ? Bende yarın buradaki lcwya bakıyım sağol paylaştığın için canim :)

Bende arka arka ya doğurmayı düşünüyorum valla :) bu çilek te 1500 tl canım gidip yakından bakmadım ama güzel görünüyo. Bu bebiş doğunca üstteki korkuluğu çıkarıp alta takarım ya da direk yerdeki yatağa yatırırım büyüyünce de diğeri olursa alalh nasip ederse aşağı ona kalır. O da kız olursa tadından yenmez
Çünkü o da erkek gelirse bidaha yaparım

Son düzenleme:

He benimki de erkek insaAllah ikincisi kız olir sağlıklıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…