- 22 Mart 2017
- 43
- 81
- 8
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.461
Gunaydin anne adaylari nasilsiniz degisimler var mi bende asiri uyku hali var bugunlerde:)[/QUOTE
Merhaba canım ben bugün değişimler yaşamaya başladım.
Hafif kuru mide bulantısı
Halsizlik,uyku hali
Vee dişetlerim şişti.hafif ağrı var.Ne yapsam bilemedim dişler için.fikri olan var mı?
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.Hayırlı Cumalar Haziranın güzel anneleri
Grip ilerledi . Kötüyüm . Dualarınızı beklerim .
Bugün öğleden sonra kontrol var .
Kanama durumu için çağırmıştı.
Sat a göre 6+4 ... ult. Göre 4 gün geride idi.
Kalp duymam sanırım daha .
Grip için ne diyecek bakalım... cidden dökülüyor vücüdum .
Inşallah dönüşte güzel habeerlerle gelirim
İhmal etmeyin sakınÜzülmeyin benimde düşüyor sanki yani öyle hissediyorum.
Regl oluyorum sanki.
Allah bilir tabiki nasip degilmis demek.
Sağol allah razı olsun İnşallah olur sağlıklı bi şekildeGeçmiş olsun canım, kolay değil ama yıpratma kendini Allah büyüktür, her şer de vardır bir hayır
Hepimiz için hayırlısı artık. Ben de kendimi sağlıklıysa doğsun diye dua ederek avutuyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın canımİhmal etmeyin sakın
Hayırlı Cumalar Haziranın güzel anneleri
Grip ilerledi . Kötüyüm . Dualarınızı beklerim .
Bugün öğleden sonra kontrol var .
Kanama durumu için çağırmıştı.
Sat a göre 6+4 ... ult. Göre 4 gün geride idi.
Kalp duymam sanırım daha .
Grip için ne diyecek bakalım... cidden dökülüyor vücüdum .
Inşallah dönüşte güzel habeerlerle gelirim
Canım
Bebeğim düşüyor değerim 245 ten 62 ye düşmüşş
Gunaydin anne adaylari nasilsiniz degisimler var mi bende asiri uyku hali var bugunlerde:)
.Allah razı olsun ben pkoluyum o yüzden çok istedim bebeğimi ama ne yapalım verende alanda allahtır
.Günaydın hanımlar Allah cuma hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ve gönlümüzdekini versin inşallah
Amin canım sağol allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşaallah dr dan güzel sağlıklı haberler alırsın ve minnakin kalp atışlarını duyarsın inşaallah
Allah yardımcın olsun canım sağlıksız bebeği rahim atarmış herseyde vardır bir hayır rabbim tez vakitte sağlıkla anne olmayı nasip etsin insaallah
Oldu mu.
Canım benim.Allah sabır versin.Cennette bir melegin oldu..
.Merhaba herkese,
Benim bugün belirgin derecede başladı hamilelik belirtileri.
hafif kuru mide bulantısı, uyku hali-halsizlik ve dişetim şişti.ne yapsam bilemedim dişeti için.
Fikri olan var mı şişen dişeti için ne yapılabilir?Olmadı dişciye gideceğim.
.Oldu mu
Normal tabii. İlk üç ay her adet döneminde bu tür ağrılar normal demişti ilk gebeliğimde doktorum. Rahim adet olacak gibi kasılıp ağrı yapabiliyormuş.Merhaba arkadaslar yarn normalde adet gunum 2,3 gundur karnm cok agriyor sizce bormal mi :/
Sat=son adet tarihiKizlar ya ben almanyada yasadigim icin burda kullanilan bat ve sat nedir hic anlamiyorum. Bi aciklasanizda bende okudugumu anlasam
Kizlar ya ben almanyada yasadigim icin burda kullanilan bat ve sat nedir hic anlamiyorum. Bi aciklasanizda bende okudugumu anlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?