• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayırlı Cumalar Haziranın güzel anneleri :KK200:

Grip ilerledi . Kötüyüm . Dualarınızı beklerim .

Bugün öğleden sonra kontrol var .
Kanama durumu için çağırmıştı.
Sat a göre 6+4 ... ult. Göre 4 gün geride idi.
Kalp duymam sanırım daha .
Grip için ne diyecek bakalım... cidden dökülüyor vücüdum .

Inşallah dönüşte güzel habeerlerle gelirim :KK200:
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.
Güzel haberlerini bekliyoruz, belli de olmaz cihazlar iyiyse görebilir belki doktor kalp atışını :KK200:

Merhaba herkese,
Benim bugün belirgin derecede başladı hamilelik belirtileri.
hafif kuru mide bulantısı, uyku hali-halsizlik ve dişetim şişti.ne yapsam bilemedim dişeti için.
Fikri olan var mı şişen dişeti için ne yapılabilir?Olmadı dişciye gideceğim.

Hayırlı Cumalar Haziranın güzel anneleri :KK200:

Grip ilerledi . Kötüyüm . Dualarınızı beklerim .

Bugün öğleden sonra kontrol var .
Kanama durumu için çağırmıştı.
Sat a göre 6+4 ... ult. Göre 4 gün geride idi.
Kalp duymam sanırım daha .
Grip için ne diyecek bakalım... cidden dökülüyor vücüdum .

Inşallah dönüşte güzel habeerlerle gelirim :KK200:

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşaallah dr dan güzel sağlıklı haberler alırsın ve minnakin kalp atışlarını duyarsın inşaallah

Canım

Bebeğim düşüyor değerim 245 ten 62 ye düşmüşş

Allah yardımcın olsun canım sağlıksız bebeği rahim atarmış herseyde vardır bir hayır rabbim tez vakitte sağlıkla anne olmayı nasip etsin insaallah

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşaallah dr dan güzel sağlıklı haberler alırsın ve minnakin kalp atışlarını duyarsın inşaallah

Allah yardımcın olsun canım sağlıksız bebeği rahim atarmış herseyde vardır bir hayır rabbim tez vakitte sağlıkla anne olmayı nasip etsin insaallah
Amin canım sağol allah razı olsun

Merhaba herkese,
Benim bugün belirgin derecede başladı hamilelik belirtileri.
hafif kuru mide bulantısı, uyku hali-halsizlik ve dişetim şişti.ne yapsam bilemedim dişeti için.
Fikri olan var mı şişen dişeti için ne yapılabilir?Olmadı dişciye gideceğim.
.
Karbonat sur dişine canım.Allah şifa versin

Merhaba arkadaslar yarn normalde adet gunum 2,3 gundur karnm cok agriyor sizce bormal mi :/

Kızlar aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı? Ne kadar süreyle geldi rengi nasıldı? Benim adete 6 gün varken sildiğimde peçeteye gelen pembe akıntılarım oldu iki gün sürdü sonra kahverengiye döndü kesildi. Şu an bata 4gün var karnımın altında sağ bacağıma vuran ağrılar olmaya başladı. Kafam karıştı sizlere bi danışayım istedim.

Back