• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım naptın sonucun çıktımı. Benim Sat 8 eylül 11 ekimde 94 çıktı düşük baya.doktor bana kanaman ağrın olursa gel dedi. Senin durum nasıl şuan
Normal canım ihmal etme takip et kan ver iki güne bir öyle bi zamandayız ki kola6 kolay çocuk da olmuyor ki. Ben kan sonucunu bekliyorum doktor ultrasondan baktı bi şey göremedi bakalım kanda ne çıkacak inşallah yükselmiştir

canım tekrar buradan da bi sesleneyim , @Mertege123 canım müsadenle sayfayı devralmamız gerekecek ... eğer gelmeyeceksen tabiii o_O ki inşallah gelirsin .:KK200:

ilk sayfadaki mesajı tablo ile güncellemem gerekiyor çünkü .

canım aklıma birşey daha geldi
tabloya kalp atışı duyulduğunda arkadaşlarımız kaç hafta gün olduğunu ekleyelim :) nasıl olur ne dersiniz ?

arkadaşlar selam bende 4 +2 günlük hamıleyım
daha keseye baktırmadım. ancak dun ozellıkle acayıp bır bel ağrısı aksamından sabaha kadar da sag yumurtalıkta batmalar mevcut. Bu şekilde bi durumla karşılaşan var mı

Hayırlı Cumalar Haziranın güzel anneleri :KK200:

Grip ilerledi . Kötüyüm . Dualarınızı beklerim .

Bugün öğleden sonra kontrol var .
Kanama durumu için çağırmıştı.
Sat a göre 6+4 ... ult. Göre 4 gün geride idi.
Kalp duymam sanırım daha .
Grip için ne diyecek bakalım... cidden dökülüyor vücüdum .

Inşallah dönüşte güzel habeerlerle gelirim :KK200:

geçmiş olsun canım ya :(( inşallah kısa sürede toparlarsın ve kalp atışını da duyarsınız

Günaydın 4+6 günlük hamişim. dün akşam 3 basamak merdivenden kaydım. kalçam merdivene değdi sanırım ağrı var. kanamam akıntım olmadı çok şükür. akşam yazı okudum gebeliğin ilk aylarında rahim kalkan görevi görür ve çok koruyucu durumdadır gibisinden acile yada muayeneye gitmedim ama yine de kafamda soru işareti var. bebeğime birşey olmamıştır değil mi kızlar? :üzgün:
geçmiş olsun, merak etme bişeycik olmaz :) ileriki zamanlarda da düşme, çarpma vs durumlarda anne karnında bebek korunaklı oluyor

Arkadaşlar ben evde yaptığım testte pozitif gördüm fakat henüz doktora gitmedim çünkü bata daha 6günüm var biraz daha beklemek istiyorum iki farklı testte de çift çizgiyi gördüm bugün eczaneden folikasit aldım folbiol marka doktora gitmeden kullansam sorun olur mu ilk gebeliğimde de folbiol vermişti dr ama bu sefer danışmadan aldım çok acemi hissediyorum kendimi siz ne kullanıyorsunuz
folik asit kullanabilirsin ben solgarın kini kullanıyorum normalde folik asiti hamileliği düşünmeye başladığın andan itibaren kullanmak gerek

Hayırlı cumlaar canım ALLAH YA ŞAFİ adıyla acil şifalar versin inşallah

Back