- 13 Ocak 2011
- 593
- 197
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #1.421
Canım naptın sonucun çıktımı. Benim Sat 8 eylül 11 ekimde 94 çıktı düşük baya.doktor bana kanaman ağrın olursa gel dedi. Senin durum nasıl şuanAllah bağışlasın bhcg baktırdınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım naptın sonucun çıktımı. Benim Sat 8 eylül 11 ekimde 94 çıktı düşük baya.doktor bana kanaman ağrın olursa gel dedi. Senin durum nasıl şuanAllah bağışlasın bhcg baktırdınız mı
Normal canım ihmal etme takip et kan ver iki güne bir öyle bi zamandayız ki kola6 kolay çocuk da olmuyor ki. Ben kan sonucunu bekliyorum doktor ultrasondan baktı bi şey göremedi bakalım kanda ne çıkacak inşallah yükselmiştirCanım naptın sonucun çıktımı. Benim Sat 8 eylül 11 ekimde 94 çıktı düşük baya.doktor bana kanaman ağrın olursa gel dedi. Senin durum nasıl şuan
İnşallah canım dualarım seninle sonucu yaz mutlaka.Normal canım ihmal etme takip et kan ver iki güne bir öyle bi zamandayız ki kola6 kolay çocuk da olmuyor ki. Ben kan sonucunu bekliyorum doktor ultrasondan baktı bi şey göremedi bakalım kanda ne çıkacak inşallah yükselmiştir
Allah razı olsun canım allah senin de yavrunu sana bağışlasın yazarım tabiİnşallah canım dualarım seninle sonucu yaz mutlaka.
canım tekrar buradan da bi sesleneyim , @Mertege123 canım müsadenle sayfayı devralmamız gerekecek ... eğer gelmeyeceksen tabiii ki inşallah gelirsin .
ilk sayfadaki mesajı tablo ile güncellemem gerekiyor çünkü .
ilk hamileliğimde hiç bunlarla uğraşmamaıştım doktora gittiğim ilk muayenede duyulmuştu kalp atışı :) 6. haftadaykenduymazsan da endiselenme canim. dr benimkine bakmadan once duyamayabiliriz bazilarininki 7. haftanin ortalarinda duyuluyo endiselenmeyin dedi.
Hayırlı Cumalar Haziranın güzel anneleri
Grip ilerledi . Kötüyüm . Dualarınızı beklerim .
Bugün öğleden sonra kontrol var .
Kanama durumu için çağırmıştı.
Sat a göre 6+4 ... ult. Göre 4 gün geride idi.
Kalp duymam sanırım daha .
Grip için ne diyecek bakalım... cidden dökülüyor vücüdum .
Inşallah dönüşte güzel habeerlerle gelirim
baktırdım canımAllah bağışlasın bhcg baktırdınız mı
geçmiş olsun, merak etme bişeycik olmaz :) ileriki zamanlarda da düşme, çarpma vs durumlarda anne karnında bebek korunaklı oluyorGünaydın 4+6 günlük hamişim. dün akşam 3 basamak merdivenden kaydım. kalçam merdivene değdi sanırım ağrı var. kanamam akıntım olmadı çok şükür. akşam yazı okudum gebeliğin ilk aylarında rahim kalkan görevi görür ve çok koruyucu durumdadır gibisinden acile yada muayeneye gitmedim ama yine de kafamda soru işareti var. bebeğime birşey olmamıştır değil mi kızlar? :üzgün:
folik asit kullanabilirsin ben solgarın kini kullanıyorum normalde folik asiti hamileliği düşünmeye başladığın andan itibaren kullanmak gerekArkadaşlar ben evde yaptığım testte pozitif gördüm fakat henüz doktora gitmedim çünkü bata daha 6günüm var biraz daha beklemek istiyorum iki farklı testte de çift çizgiyi gördüm bugün eczaneden folikasit aldım folbiol marka doktora gitmeden kullansam sorun olur mu ilk gebeliğimde de folbiol vermişti dr ama bu sefer danışmadan aldım çok acemi hissediyorum kendimi siz ne kullanıyorsunuz
Canımİnşallah canım dualarım seninle sonucu yaz mutlaka.
Bebeğim düşüyor değerim 245 ten 62 ye düşmüşşİnşallah canım dualarım seninle sonucu yaz mutlaka.
Allah sabır versin canım üzme kendini. İnşallah bidaha olur. Adetinin kaçıncı günündesin?Canım
Bebeğim düşüyor değerim 245 ten 62 ye düşmüşş
Hayırlı cumlaar canım ALLAH YA ŞAFİ adıyla acil şifalar versin inşallahHayırlı Cumalar Haziranın güzel anneleri
Grip ilerledi . Kötüyüm . Dualarınızı beklerim .
Bugün öğleden sonra kontrol var .
Kanama durumu için çağırmıştı.
Sat a göre 6+4 ... ult. Göre 4 gün geride idi.
Kalp duymam sanırım daha .
Grip için ne diyecek bakalım... cidden dökülüyor vücüdum .
Inşallah dönüşte güzel habeerlerle gelirim
Canım
Evet nasılsa hemen hamile kalmam düşüncesiyle ihmal ettim pişman oldum şimdifolik asit kullanabilirsin ben solgarın kini kullanıyorum normalde folik asiti hamileliği düşünmeye başladığın andan itibaren kullanmak gerek
Geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah sağlıklı bir şekilde tekrardan hamile kalırsın canımCanım