• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayırlı Cumalar Haziranın güzel anneleri :KK200:

Grip ilerledi . Kötüyüm . Dualarınızı beklerim .

Bugün öğleden sonra kontrol var .
Kanama durumu için çağırmıştı.
Sat a göre 6+4 ... ult. Göre 4 gün geride idi.
Kalp duymam sanırım daha .
Grip için ne diyecek bakalım... cidden dökülüyor vücüdum .

Inşallah dönüşte güzel habeerlerle gelirim :KK200:
Allah şifa versin canım bian önce sana. Kısa zamanda iyileş inş.Grip normal insanı fena yapıyor da hamileyken çok zor.
Hadta değilim ama bende halsizlik başladı.Bir de dişetlerim şişti.Hakkımızda hayırlısı

Allah sabır versin canım üzme kendini. İnşallah bidaha olur. Adetinin kaçıncı günündesin?
Canım benim üzülme.Sağlıksız bebek düşer derler.Zordur tabi ben de yaşadım.İlk gebeliğim 6,5 haftalıkken düştü.Ancak 1 ay sonra tekrar hamile kaldım.Her işte bir hayır vardır.Moralini bozma.

IKızlar 6+1 doktordan cıktm kalp atşlarını duyduk ama biraz geri dedi haftaya gel dedi 111 kalp atşları 120 olması gerekiyormş cokmoralm bozul :KK43:
canım sana tavsiyem ben cokkkkkkkkk okurum sıkılmadan nrede okudum hatırlamıyorm ama
hergün muhakkak bir yada iki yumurta yee ama muhakkkak
bu bebek gelişimi ve senin için önemli
sen ne hissedersen oda hisseder sen ne yersen oda yer unutma
bebeği iki hafta ileri tasır yumurta yemek
ve sana benim nacizane tavsiyem ister yap ister yapma bu benim fikrim
aspirin iç coraspirin 100 luk burdaki baglantı su
bebek bu dönemler kanla besleniyor kan akısı önemli
senin kan degerlerinde sıkıntı varsa bu akısı kolaylastırır bebek rahat beslenir kuvvetlenir kalbi daha iyi carpar yani yasam kalitesi artar bebegin canı su an kannnnn unutma
bu benim fikrim ister yap ister yapma

memnunmusun canm doktorundan muayene ucretleri falan nekadar bende o civarda oturuyorum bi doktorun ozel muayenehanesine gidiyorum yeni doktor tavsiyelerine acigim
Cumartesi günü ikinci kez gidecem . Çok tatlı bi bayan herşeyi detyalı olarak anlatıyor zaten.125 tl muayene . İlk 10 gün içinde gidince 2.muayeneden ücret almıyorlar.

.
Hoşgeldin canım.Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah bebisini

hosbulduk kuzum cümlesine içinde bana da.benim 4.olacak Allahın izniyle.

günaydın bayanlar bugün hamile olduğumu ögrendim
haziran 27 tahmini doğum sanırım
ama daha erken doğar sanırım 10 gün önce falan olabilir sanki
bende haziran annesi olacagım hayırlısıyla sağlıkla
hepinize allah sağlık versin bebeklerimize sağlık versin
ben cok yeniyim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım;)

Canım benim üzülme.Sağlıksız bebek düşer derler.Zordur tabi ben de yaşadım.İlk gebeliğim 6,5 haftalıkken düştü.Ancak 1 ay sonra tekrar hamile kaldım.Her işte bir hayır vardır.Moralini bozma.
Allah razı olsun ben pkoluyum o yüzden çok istedim bebeğimi ama ne yapalım verende alanda allahtır

günaydın bayanlar bugün hamile olduğumu ögrendim
haziran 27 tahmini doğum sanırım
ama daha erken doğar sanırım 10 gün önce falan olabilir sanki
bende haziran annesi olacagım hayırlısıyla sağlıkla
hepinize allah sağlık versin bebeklerimize sağlık versin
ben cok yeniyim
Hayirli olsun

Canım

Bebeğim düşüyor değerim 245 ten 62 ye düşmüşş

canım üzme kendini bi arkadaş da yazmış ya sağlıksız bebek düşer diye öyle derler. ilk hamileliğimde benimde olmamıştı kimyasal gebelikmiş. doktorum üzülme sorunsuz şekilde hamile kalabiliyosun bunun için şükretmen lazım. binlerce dosyam var tedavi gören demişti ondan sonra düşününce toparladım. verende Allah alanda elimizden gelen birşey yok. ileride sağlıklı şekilde hamile kalırsın inşallah...

Back