• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tam da onu sormaya girdim topige iki gundur karnim agriyor ozellikle sabah ve ogle saatleri arasinda adetime 5gun kaldi benim de ama testlerim pozitif
Kan verdinmi bn verdm cok sukur ordada cikti bnmde 5 gun vardi adete ogrendm idrar testiyle sende de oluyor ise normaldir o zamn hem bir arkadasta yazmis dr normal demis

Kan verdinmi bn verdm cok sukur ordada cikti bnmde 5 gun vardi adete ogrendm idrar testiyle sende de oluyor ise normaldir o zamn hem bir arkadasta yazmis dr normal demis
Daha vermedim canim p.tesi vericem hergun test yapiyorum

Senin hcg degerin kac cikti benim gibi erken ogrenmissin ben 8gun kala ogrendim idrarda

Bak bu da oglen yaptigim test bunlara guvenerek hamileyim diyorum insallah kanda da cikar

Eklentiler

• 828D3D1F-ABBF-42AC-98BC-78DF731A4879.jpeg
    828D3D1F-ABBF-42AC-98BC-78DF731A4879.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 177
Arkadaşlar 2 gun once b-hcg 18.03'tu bugün 30.41 normal mi artış? Cok endişeleniyorum ilk gebeliğim ve zor bir süreç yaşadım lütfen yaşayan bilen varsa yardımcı olur musunuz lütfen

Daha vermedim canim p.tesi vericem hergun test yapiyorum

Senin hcg degerin kac cikti benim gibi erken ogrenmissin ben 8gun kala ogrendim idrarda

Bak bu da oglen yaptigim test bunlara guvenerek hamileyim diyorum insallah kanda da cikar
Cnm bnm tup bebek oyuzdn sizin gibi deil hicbisey :))
Erken evet ama bazilarinn cikiyor yinede ii kirmizi cikmis baya erkenden aynen kan verki kesinlessin cnm ama iki kere test yaptiysan kesin doru diyebiliriz bnmki daha silik cikti

Cnm bnm tup bebek oyuzdn sizin gibi deil hicbisey :))
Erken evet ama bazilarinn cikiyor yinede ii kirmizi cikmis baya erkenden aynen kan verki kesinlessin cnm ama iki kere test yaptiysan kesin doru diyebiliriz bnmki daha silik cikti
Iki kez yapmadim üc günde 20 tane yapmisimdir :KK45:hepsi pozitif çok şükür :KK53:

bi de unutmadan sorayim. 6+5 te aserme olur mu. aserme degilse umursamayacam. oyleyse bi sekilde bulmaya calisacam. canim kalamar istiyo tadini agzimda hissediyorum. normalde istahli biri degilim. gebelikten sonra istahim acildi. dunden beri kalamar aklimdan gecip duruyo :D

isten gelir gelmez siteye girip merakla yazilanlari okuyorum :) cok stresli ve gergin bi gun gecirdim. dusuk yapan arkadaslara gecmis olsun. her serde vardir bir hayir diyelim.
Cnm ya snn sol yumrtaligin veya karninda tek tarafli agrin oldu mu hic
Bu arada hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Ciddimisin bndede aynisi varda diom dis gebelkmi kimyaslmi ondnmi bole tek tarafli agri bi skntimi vr die cok endiseleniodm snde aynisi olms ck norml ozmn
degildir canim ya. benim bebisin kalbini falan da duyduk. dr her sey normal dedi. o agridan korkma. siddetli degilse sorun yoktur diye dusunuyorum.

Back