- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.481
Tam da onu sormaya girdim topige iki gundur karnim agriyor ozellikle sabah ve ogle saatleri arasinda adetime 5gun kaldi benim de ama testlerim pozitifMerhaba arkadaslar yarn normalde adet gunum 2,3 gundur karnm cok agriyor sizce bormal mi :/
Cok saol cnm icim rahatladi cnm skilmisti baya ohhh :))Normal tabii. İlk üç ay her adet döneminde bu tür ağrılar normal demişti ilk gebeliğimde doktorum. Rahim adet olacak gibi kasılıp ağrı yapabiliyormuş.
Kan verdinmi bn verdm cok sukur ordada cikti bnmde 5 gun vardi adete ogrendm idrar testiyle sende de oluyor ise normaldir o zamn hem bir arkadasta yazmis dr normal demisTam da onu sormaya girdim topige iki gundur karnim agriyor ozellikle sabah ve ogle saatleri arasinda adetime 5gun kaldi benim de ama testlerim pozitif
O zaman çok endişelenme canım artarsa ve çok ağrın varsa doktora gidebilirsin.Çoğu gebede olur bu tür lekelenmeler benimde oldu .Kahvemsi
Yaa benim de dört gün var bata test yapsam mı yaa ölücem meraktan. Senin testin nasıl çıkmıştı ikinci çizgi koyu muydu baya? Bi de kan sonucun kaç çıktı?Cok saol cnm icim rahatladi cnm skilmisti baya ohhh :))
Kan değerim 245 ten 62 ye düştü düşük yapıyorumO zaman çok endişelenme canım artarsa ve çok ağrın varsa doktora gidebilirsin.Çoğu gebede olur bu tür lekelenmeler benimde oldu .
Cnm bnm tup bebek oyuzdn sizin gibi deil hicbisey :))Yaa benim de dört gün var bata test yapsam mı yaa ölücem meraktan. Senin testin nasıl çıkmıştı ikinci çizgi koyu muydu baya? Bi de kan sonucun kaç çıktı?
Daha vermedim canim p.tesi vericem hergun test yapiyorumKan verdinmi bn verdm cok sukur ordada cikti bnmde 5 gun vardi adete ogrendm idrar testiyle sende de oluyor ise normaldir o zamn hem bir arkadasta yazmis dr normal demis
Çatlatma iğnesinden sonra mı onsekiz gün geçti adetinizin mi onsekizinci günüherkesgibiyim merhaba ebeyim demiştiniz o yuzden doğrudan size soruyorum iki gun önce 18.03 olan değer bugün 30.43 olmus catlatma iğnesi olmuştum bugün 18. GÜN normal mi
Igneden sonra onsekiz gun 25 eylülde iğne oldumÇatlatma iğnesinden sonra mı onsekiz gün geçti adetinizin mi onsekizinci günü
Cnm bnm tup bebek oyuzdn sizin gibi deil hicbisey :))Daha vermedim canim p.tesi vericem hergun test yapiyorum
Senin hcg degerin kac cikti benim gibi erken ogrenmissin ben 8gun kala ogrendim idrarda
Bak bu da oglen yaptigim test bunlara guvenerek hamileyim diyorum insallah kanda da cikar
Iki kez yapmadim üc günde 20 tane yapmisimdirCnm bnm tup bebek oyuzdn sizin gibi deil hicbisey :))
Erken evet ama bazilarinn cikiyor yinede ii kirmizi cikmis baya erkenden aynen kan verki kesinlessin cnm ama iki kere test yaptiysan kesin doru diyebiliriz bnmki daha silik cikti
Ozaman dogrudur cnm Allahin izniyle ilk bes dkk da cikiyor ise tmmdir pazrtesi kanda kesin cikarIki kez yapmadim üc günde 20 tane yapmisimdirhepsi pozitif çok şükür
Cnm ya snn sol yumrtaligin veya karninda tek tarafli agrin oldu mu hicisten gelir gelmez siteye girip merakla yazilanlari okuyorum :) cok stresli ve gergin bi gun gecirdim. dusuk yapan arkadaslara gecmis olsun. her serde vardir bir hayir diyelim.
amin canim. karnimda tek tarafli agri oldu. ozellikle de solda.donem donem de oluyo. neden sordun tatlim.Cnm ya snn sol yumrtaligin veya karninda tek tarafli agrin oldu mu hic
Bu arada hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ciddimisin bndede aynisi varda diom dis gebelkmi kimyaslmi ondnmi bole tek tarafli agri bi skntimi vr die cok endiseleniodm snde aynisi olms ck norml ozmnamin canim. karnimda tek tarafli agri oldu. ozellikle de solda.donem donem de oluyo. neden sordun tatlim.
degildir canim ya. benim bebisin kalbini falan da duyduk. dr her sey normal dedi. o agridan korkma. siddetli degilse sorun yoktur diye dusunuyorum.Ciddimisin bndede aynisi varda diom dis gebelkmi kimyaslmi ondnmi bole tek tarafli agri bi skntimi vr die cok endiseleniodm snde aynisi olms ck norml ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?