- 22 Mart 2017
- 43
- 81
- 8
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.441
Allah şifa versin canım bian önce sana. Kısa zamanda iyileş inş.Grip normal insanı fena yapıyor da hamileyken çok zor.Hayırlı Cumalar Haziranın güzel anneleri
Grip ilerledi . Kötüyüm . Dualarınızı beklerim .
Bugün öğleden sonra kontrol var .
Kanama durumu için çağırmıştı.
Sat a göre 6+4 ... ult. Göre 4 gün geride idi.
Kalp duymam sanırım daha .
Grip için ne diyecek bakalım... cidden dökülüyor vücüdum .
Inşallah dönüşte güzel habeerlerle gelirim
Canım benim üzülme.Sağlıksız bebek düşer derler.Zordur tabi ben de yaşadım.İlk gebeliğim 6,5 haftalıkken düştü.Ancak 1 ay sonra tekrar hamile kaldım.Her işte bir hayır vardır.Moralini bozma.Allah sabır versin canım üzme kendini. İnşallah bidaha olur. Adetinin kaçıncı günündesin?
çok üzüldüm Allahım sabır versinAllah sabır versin canım üzme kendini. İnşallah bidaha olur. Adetinin kaçıncı günündesin?
Canım benim üzülme.Sağlıksız bebek düşer derler.Zordur tabi ben de yaşadım.İlk gebeliğim 6,5 haftalıkken düştü.Ancak 1 ay sonra tekrar hamile kaldım.Her işte bir hayır vardır.Moralini bozma.Canım
Bebeğim düşüyor değerim 245 ten 62 ye düşmüşş
canım sana tavsiyem ben cokkkkkkkkk okurum sıkılmadan nrede okudum hatırlamıyorm amaIKızlar 6+1 doktordan cıktm kalp atşlarını duyduk ama biraz geri dedi haftaya gel dedi 111 kalp atşları 120 olması gerekiyormş cokmoralm bozul
Cumartesi günü ikinci kez gidecem . Çok tatlı bi bayan herşeyi detyalı olarak anlatıyor zaten.125 tl muayene . İlk 10 gün içinde gidince 2.muayeneden ücret almıyorlar.memnunmusun canm doktorundan muayene ucretleri falan nekadar bende o civarda oturuyorum bi doktorun ozel muayenehanesine gidiyorum yeni doktor tavsiyelerine acigim
Adetin 38. GünümdeyimAllah sabır versin canım üzme kendini. İnşallah bidaha olur. Adetinin kaçıncı günündesin?
.
Hoşgeldin canım.Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah bebisini
günaydın bayanlar bugün hamile olduğumu ögrendim
haziran 27 tahmini doğum sanırım
ama daha erken doğar sanırım 10 gün önce falan olabilir sanki
bende haziran annesi olacagım hayırlısıyla sağlıkla
hepinize allah sağlık versin bebeklerimize sağlık versin
ben cok yeniyim
Allah razı olsun ben pkoluyum o yüzden çok istedim bebeğimi ama ne yapalım verende alanda allahtırCanım benim üzülme.Sağlıksız bebek düşer derler.Zordur tabi ben de yaşadım.İlk gebeliğim 6,5 haftalıkken düştü.Ancak 1 ay sonra tekrar hamile kaldım.Her işte bir hayır vardır.Moralini bozma.
İnşallah allah razı olsunGeçmiş olsun Allah sabır versin inşallah sağlıklı bir şekilde tekrardan hamile kalırsın canım
ağrın sızın kanamam mı oldu canım ki değer düşmüş çok geçmiş olsun Allah tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinİnşallah allah razı olsun
Üzülmeyin benimde düşüyor sanki yani öyle hissediyorum.Canım
Hayirli olsungünaydın bayanlar bugün hamile olduğumu ögrendim
haziran 27 tahmini doğum sanırım
ama daha erken doğar sanırım 10 gün önce falan olabilir sanki
bende haziran annesi olacagım hayırlısıyla sağlıkla
hepinize allah sağlık versin bebeklerimize sağlık versin
ben cok yeniyim
amin hepimizeGünaydın hanımlar Allah cuma hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ve gönlümüzdekini versin inşallah
tşkler arkadaslarHayirli olsun
Canım
Geçmiş olsun canım, kolay değil ama yıpratma kendini Allah büyüktür, her şer de vardır bir hayırCanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?