- 2 Aralık 2015
- 392
- 489
- 33
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #1.401
Günaydın kızlar uzun zamandır yazamadım.Benim de doktor randevum bugün ilk kez gidicem ikinci çocuk olunca geç gideyim kalp atışı da duyulsun dedim.Güzel haberleri paylaşmak dileğiyle..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım korkma lekelenmen hangi renk ?Kızlar 4 hafta 3 günlük hamileyim sol yumurtalığım çok ağırıyor ve sabah lekelenmem vardı benim gibi olan var mı yardım edin çok korkuyorum
Artık 6. Haftama girdim. İki kere gittim doktora ikisindede alttan baktı. Haftaya pazartesi kalp atışı için gidicez. 5 haftalıkta ultrasonla göbelten bakılan var mı?
Bana hiç alttan bakmadılar. 5+3 haftalığım 2 defa ultrasonla baktılar. Alttan neden bakıyorlar ki bu aşamada. Ultrasonla bakmak yeterli değil mi?
Bende o civardayım gittiğiniz doktoru öğrenebilirmiyim?
Ya ben bunu merak ediyorum keseyi goremezse benide kesin böyle muayine edecek.
Çok can yakiyormu?
korkuyorum
merhaba kızlar alttan nasıl bakıyorlar anlamıyorum.bi yerde okumuştum iyi gelmiyo bebeğe diye. ilk hamileleğimde sadece doğuma 1 gün kala alttan baktı o da açılmam varmı die. ben hiç yaşamadım ondan garip geldi bana ortalama 5 haftalık hamilesiniz. görünmüyosa kese 1 hafta sonra yine çağırsın...
Doktora görünsene ne olur ne olmazBende de kanama var
3gundur sürüyor
Keseyi goremedik ama değerim artmis.
Tekrar doktora gidicem haftaya bekliyorum.
Çok kanama olmadığı sürece korkulacak bisi yok dedi doktor.
Ama kanamada kesilmedi hic geliyor
Hiç bisi anlamadim ben.
Değerim yükselmiş kese gorunmedi.
Kanamam var kafambimilyon.
Şu an hastanedeyim kan verdim sıra bekliyorum inşallah bi şey yoktur korkuyorum açıkçasıBence dr a git canim b hcg değerinde bir düşüş var mi veya kese gebelik durumu nasıl hem bunları öğrenip hem de dr u da bu durumundan haberdar etmiş olursun. Belki dr erken müdahale edip lekelenmeye engel olabilir.
KahvemsiCanım korkma lekelenmen hangi renk ?
Günaydın 4+6 günlük hamişim. dün akşam 3 basamak merdivenden kaydım. kalçam merdivene değdi sanırım ağrı var. kanamam akıntım olmadı çok şükür. akşam yazı okudum gebeliğin ilk aylarında rahim kalkan görevi görür ve çok koruyucu durumdadır gibisinden acile yada muayeneye gitmedim ama yine de kafamda soru işareti var. bebeğime birşey olmamıştır değil mi kızlar? :üzgün:
Günaydınlar herkese, benim çok mide bulantım var bugün. Serviste araba tutmaya başladı, hiç çıkarmadım ama heran çıkaracak gibiyim tedirginim. Nasıl önliyeceğiz bunu
Allah Razı olsun çok içimi rahatlattın vallahimerhaba canım canını sıkma üzülme. benimde ilkinde düşmüştüm ben sırtımı vurduydum merdivenlere baya sertti. kanamam falan benimde olmamıştı ama sırtımı vurduğum için çok ağrı vardı. doktoru aradım dedim ben düştüm bişi olmuşmudur dedim. kanaman oldumu kasığında herhangi rahatsız edici ağrın varmı demişti bende hayır yok. o zaman bişi yok endişelenme dedi bana. düşünce miden bağırsağın ciğerin düşüyomu ki bebek düşsün demişti. senin şuan bir organın gibi yerleşti bişi olmaz allahın izniyle. dikkatli ol ve sakin ol demişti....
Günaydınlar herkese, benim çok mide bulantım var bugün. Serviste araba tutmaya başladı, hiç çıkarmadım ama heran çıkaracak gibiyim tedirginim. Nasıl önliyeceğiz bunu
AYnı sayılırz sennle :)Günaydın kızlar uzun zamandır yazamadım.Benim de doktor randevum bugün ilk kez gidicem ikinci çocuk olunca geç gideyim kalp atışı da duyulsun dedim.Güzel haberleri paylaşmak dileğiyle..
Ben folio kullanıyorum canım.Biraz pahallıdır diğerlerine göre .(50 TL)Ancak içinde folik asit dışında iyot ve b12 de var ki gebelikte önemli.Doktorum vermişti.İlk gebeliğimde kullanmıştım.Arkadaşlar ben evde yaptığım testte pozitif gördüm fakat henüz doktora gitmedim çünkü bata daha 6günüm var biraz daha beklemek istiyorum iki farklı testte de çift çizgiyi gördüm bugün eczaneden folikasit aldım folbiol marka doktora gitmeden kullansam sorun olur mu ilk gebeliğimde de folbiol vermişti dr ama bu sefer danışmadan aldım çok acemi hissediyorum kendimi siz ne kullanıyorsunuz
Doktorlar genelde alakası yok diyorlar alttan bakmanın düşüğe vs. neden olacağını.Embriyo sağlıksızsa düşer diyorlar. Ama ben ve bir arkadaşım alttan muayeneden sonra düşük yapmıştık.Doğrudur dedikleri ama ben yine de baktırmayı düşünmüyorum.HEnüz gitmedim doktora gittiğimde karından görünmez ise haftaya giderim sorun değil benim için. Alttan bakma sebebi geç döllenme varsa gözükmediği için yada karın bölgen yağlıysa da görünmeyebiliyor.Ama dediğin gibi alttan baktırmaya gerek yok bence gerekirse haftaya bir daha gidilir.merhaba kızlar alttan nasıl bakıyorlar anlamıyorum.bi yerde okumuştum iyi gelmiyo bebeğe diye. ilk hamileleğimde sadece doğuma 1 gün kala alttan baktı o da açılmam varmı die. ben hiç yaşamadım ondan garip geldi bana ortalama 5 haftalık hamilesiniz. görünmüyosa kese 1 hafta sonra yine çağırsın...
Allah bağışlasın bhcg baktırdınız mıgünaydın bayanlar bugün hamile olduğumu ögrendim
haziran 27 tahmini doğum sanırım
ama daha erken doğar sanırım 10 gün önce falan olabilir sanki
bende haziran annesi olacagım hayırlısıyla sağlıkla
hepinize allah sağlık versin bebeklerimize sağlık versin
ben cok yeniyim
günaydın sanada... sarı benekli leblebi diyolardı bende işe yaramıştı çok yoktu benim ilkinde ama hafif hafif oluyodu yiyordum geçiyordu. zaman geçtikçe bu şikayetlerimizde geçicek inşallah. bu hamileliğim zor geçicek gibi ama bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Günaydın ilk hamileliğimde çubuk kraker kurtaricim olmuştu dr yatağının basında bulundur yataktan kalkmadan 1 2 tane ye otur sonra kalk demişti yataktan çantamda da taşırdım sürekli bulantiya iyi geliyor canım.
ilk hamileliğimde 9 ay mide bulantısı yaşadım inşaallah bunda rahat geçiririm