- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.101
kızlar nasılsınız :)
benim adete 3 gün kala beta hcg 76 çıktı iyi mi sizce?
sizin değerler nasıl ?
Merhaba cnm ben 5+2 de gittim keseyi gördük ama kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı, bugün özele gideceğiz inşallah orada duyarız kalp atışını tam 6 haftalık olduk bugünKızlar merhaba 5+3 günlük olduk kalp atışını duyabilirmiyim sizce bugün 3de randevum var. Öğreneli ilk kez gidicem bakalım keseyi görürüz inşallah kalp atışı da duyulurmu siz kaç haftalıkken duydunuz??
Canım kalp atışı için henüz erken ancak kese görünebilir. 5+0 gitmiştim kese göründü şimdi 6+1 deyim yarın dr gidicem kalp atışı için. İnş herşey yolundadır ve duyarız. 5 ay önce bir düşük yaptığım için korku var birazKızlar merhaba 5+3 günlük olduk kalp atışını duyabilirmiyim sizce bugün 3de randevum var. Öğreneli ilk kez gidicem bakalım keseyi görürüz inşallah kalp atışı da duyulurmu siz kaç haftalıkken duydunuz??
Merhaba cnm ben 5+2 de gittim keseyi gördük ama kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı, bugün özele gideceğiz inşallah orada duyarız kalp atışını tam 6 haftalık olduk bugün
Canım kalp atışı için henüz erken ancak kese görünebilir. 5+0 gitmiştim kese göründü şimdi 6+1 deyim yarın dr gidicem kalp atışı için. İnş herşey yolundadır ve duyarız. 5 ay önce bir düşük yaptığım için korku var biraz
Hayırlı olsun canım bizimde araları 9,5 yaş olacak zorluk çekmeyeceğimizi düşünüyorum bende ama minnak beybiler fazla ilgiden biraz sıkılsa da onlar da bu duruma alışacaklardır eminim :)Yaaa aradığım kan bulundu
Benim oglumla bu minnagin arasi tam 13 yaş olacak.
Allah nasip ederse abisinin doğum gününden sonra gelmiş olacak.
Bir yanım korkuyor
Bi yanımda akıllıca buluyor bu olayi.
Çünkü oglum artik kendi kararlarını verebiliyor.
Kendi isini hallediyor.
Okuldan kendi geliyor
Evde yalnız bir kac saat duruyor.
Beybiye bakmak daha kolay olacak gibi.
Evin sapsigi olcak.
Sevmelik.
Ayy böyle düşününce nasil guzel.
Sağlıkla gelsinler insAllah.
Umarım cok zorlanmayiz.Hayırlı olsun canım bizimde araları 9,5 yaş olacak zorluk çekmeyeceğimizi düşünüyorum bende ama minnak beybiler fazla ilgiden biraz sıkılsa da onlar da bu duruma alışacaklardır eminim :)
Amin inşallah canımBirde 5 gün önce beta hcg de 3153 cıkmıştı
Teşekkür ederim canım İnsan merak ediyor işte beklemek zor geliyor galiba hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
.Canım gözünaydın öncelikle.Hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah. İlk gebeliğin sanırım? Emel hanımı ben de duydum iyi bir doktormuş.Ancak Gölcük bana çok ters. Aslında Medical Park (Kocaeli) ta Bertan Bey'e gitmek istiyorum.Ama Hastaneyle ilgili hep olumsuz şeyler duyuyorum.Kararsızım oyüzden.
Daha doktora gitmedim ben.Adet günüm gelmedi daha.21 Ekim'de randevu aldım ama.
.Merhaba kizlar,
bende araniza katilmak istiyorum. Bende Allahin izniyle bi Haziran annesi olucam :) Su an 5+3 haftalik bebisim <3
Günümüz ayni bende 5+3ümMerhaba kizlar,
bende araniza katilmak istiyorum. Bende Allahin izniyle bi Haziran annesi olucam :) Su an 5+3 haftalik bebisim <3
.
.Hoşgeldin canim.Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah bebisini
.Arkadaşlar acayip bir uyku hali var birde soğuk algınlığı olmuş nasıl yorgunum bi de. Aklıma. Takıldı benim. Değerler hep iki. Kat giderdi. Bu sefer dört kat artmış nedeyse neden olurki
Günümüz ayni bende 5+3üm
Insallah beraber paylaşarak ilerleriz.
Merhaba canim benim kese gozukunce doktorum igneye hemen basladi. Ama piyasada clexane yokmus bulamadim ben enox diye bir igneye basladimm..dusuklerinin sebebi arastirildimi canim iki dusugum vardi benimde kan pihtilasmasi oldugu anlasildi sonrasnda saglikli bi dogumumum oldu bir kizim var simdi tekrar hamileyim igne tedavisine basliyacagiz tekrar
Cok sukur canim cok sevindim :)Canm bekleyemedim başka bir doktora gittim hiçbir problem yok dedi şükürler olsun
Ayy bukadarmi olur ya.Insallah canimBenim ilk yavrum iki hafta önce dogmustu. Bakalim buda ablasi gibi aceleci olacak mi yoksa gününü mü beklicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?