• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
valla 4+4 üm
4 aylık gibi karnım midem şiş
öğleden sonra oluyor.
akşam eve gidince geçiyor.
ama günün yarısı böyleyim...
Bende aynıyım canım ki 6+3 şuanda gebeliğin devamını sağlayan hormon şişlik ve gaz yapıyor. Tedirgin olmayalım gazı artıracak gıdalardan uzak durmak ve sıcak iyi geliyor güzel telaşlar bunlar :anneadayı:

Ben ilk dusukten sonra test yaptirdm pihtilasma cikti.ikincisinde igne kullandigim halde kalbi durdu ama ondan once hcg degerim durmustu zaten.ona ragmen gebelik bi sure daha devam etti kalp atimini fln duyduk.sonra kalbi durdu bebegimin.simdi basladm igne kullanmaya bi haftadr kullaniyorum.yine aynı seyler olcak gibi geliyor hep kurtulamiyorum bu histen.Allah kimseye yasatmasin

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bu defa seni cok iyi anliyorum doktorlar cok ihmalci davranabiliyorlar bana 3 dusukten sonra arastiririz demislerdi ama kendi cabamla disarida ozelde yaptirdim testleri arastirmanin faydalari tabi kac gende mutasyon var kaclik igne basladiniz ben henuz baslamadim keseyi gordunuz sanirim beta degerin su an kac cok soru sordum sanirim ama sutten agzi yanan misali oluoruz biraz

Benim gündüz hic bişeyim yok cok sukur.
Ama aksam sanki kasıklarıma ağrı giriyor.
Ve cok istahsizim.
Bugün arkadaşlar sayesinde bi parca bisi yiyebildim.

Ağlamalar geliyo bana ara ara ve geciyo.
Yani bir anda ağlamak istiyorum agliyorum.
Sonra geciyor.

Hormonlar fena ya.

Günaydın arkadaşlar,aranızda izmitte oturan var mı, doktor tavsiyesi için.Şuan da 3+2 deyim .21 Ekim de gitmeyi planlıyorum.Aslında kalp atışı çoğunlukla 6.haftada duyuluyor ama normal bir gebelik mi öncesinde diye öğrenmek istiyorum.
.
Merhaba canım.ben golcukte aile konak hastahanesinde emel bilici ye gidiyorum.öyle iyi doktor gormedim ben.hamileligimi öğrenince ağladı kadın.benim.ilk asilamamdi ve tuttu şükür..

Benim de şu an var canım, benim ikinci gebeliğim 5,5 yaşında oğlum var bide. Onda da böyle olmuştu sanki ama bu kadar hissediyomuydum hatırlamıyorum
Benimde 2. Gebeligim.
Oğlumda hatırlamıyorum ya yoktu sanirim uzun zaman oldu.
Ama oglumda bulantım yoktu suan bunda da yok 5.haftadayim.

Rahatım aslinda sadece aksamlari kramp gibi adet sancısı gibi bisi oluyor geçiyor.

Benimde 2. Gebeligim.
Oğlumda hatırlamıyorum ya yoktu sanirim uzun zaman oldu.
Ama oglumda bulantım yoktu suan bunda da yok 5.haftadayim.

Rahatım aslinda sadece aksamlari kramp gibi adet sancısı gibi bisi oluyor geçiyor.
Aynı benimki de sabahları hiçbir şey yok akşamüstüye doğru başlıyo benim de

Doktora sorucam bende aklima ne takılıyor ise
Bebeğin yerleşme sancısı vs diyenler oldu yani nekadar doğru pek bilmiyorum.
Evet ben de okudum onu. Özellikle ikinci gebelikte hissediliyomuş. Ama ben birkaç güne kadar geçer diye umuyorum stres yapma sen de canım yalnız doktora sorunca haber edersen sevinirim

Evet ben de okudum onu. Özellikle ikinci gebelikte hissediliyomuş. Ama ben birkaç güne kadar geçer diye umuyorum stres yapma sen de canım yalnız doktora sorunca haber edersen sevinirim
Tabiki takiplerimi doktor önerilerini hepsini yazicam.
Paylaşarak öğrenicez hepimiz.
Şuan 2 doktor arasında kaldım ikiside işinin ehli görünüyor deneme yanılma yöntemiyle başlıcam artik.
Hangisinde güven huzur bulursam onunla devam edicem.

Bende ayrıca panik atak var doktor benim icin cok önemli.

Back