• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yeni gelen bı sürü kişi olmuş, hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah. Kasık ağrısı yaşayan arkadaşlar bende de var agri,sol kasigim özellikle çok ayakta durduğumda fena ağrıyor,sanırım hormonların yükselmesiyle alakalı,ilk hamileligimde de vardı o yüzden çok telaş etmiyorum. Ve duygu karmasalari.. Başladı tabi ki, geçen gün saçma bir sebepten hüngür hüngür ağladım. Uzun da sürmedi. Hamilelik yarı deliliktir derler ya gerçekten doğru,neyse 9 ay da deli olalım bizim kahrimizi ceksinler :) Bigaripyolcu Bigaripyolcu hastanede yatiyormussun umarım en kısa sürede çıkarsın evine ve sağlıklı bir 9 ay geçirip kucağına alırsın bebeğini, kayıplardan dolayı ekstra streslisindir tabi ki ama her hamilelik başkadır. Allah'ın izniyle sen de bu sefer kavusursun yavruna. Ausencia Ausencia yatmak gerçekten düşünceleri daha da yogunlastirip daha da duygusal yapabiliyor ama bu günlerde geçecek öyle düşün ve rahatlamaya çalış biraz.. Doktordan güzel haberlerle döneceksin ben inanıyorum, ilk hamilelikte kanama alanı bende de vardı ama uzun sürmedi progestan kullanmistim.
Uzun lafın kısası uzun bir yolculukta hep beraber güzel haberlerle ilerleyelim hep :)

Amin insaallah bu sefer ötekiler gibi olmaz suan daha iyi gidiyor otekilere gore ama bi agri bastirdi mi tum inancim gidiyor.hepimiz sag salim kavusuruz bebislerimize insaallah:anneadayı:

Aa benden bir tane daha :)) çok zor olacak ikisi ama arkadaş gibi olacak lar o var :KK66:
Ben emzirmeye devam ediyorum bırakmayı düşünmüyorum. Sen gebelikten dolayı mı kestin ?
Kullandigim ilaclardan dolayi kestim. Insallah iyi anlasirlar oglum bu gunlerde cok mizmiz daha birinin surekli aglamasi beni uziyorken ikisini dusunemiyorumm

Merhaba bende kese içinde bebeği görmeden yazmak istemedim sat 30 ağustos ultrason ölçümüne göre göre 6+2 sata göre tam 6 haftalık olmam lazım doktor ilk haftalarda önden geriden gelmesi normal dedi yolk saç ve bebek görüldü rahim duvarına yakın yerleşmiş dedi 5.11 mm boyut ve kalp atışı görüyorum dedi ölçüm yaptı 114 çıktı yavaş atıyor ama buda normal endişelenecek birşey yok dedi .gir gide artması lazımmış tabi ben yavaş demesinden hemen endişelendim doktor benden iyimser ve bu beni rahatlatıyor. Bugün itibariyle hafif mide bulantısı halsizlik ve iştahsızlık yaşıyorum. İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik süreci geçiririz. İlk bebeğim ve söylediği herşeyi araştırıyorum acaba rahim duvarına yakın yerleşmiş olması sorun mu ? 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi

Günaydın bu sabah doktora gittik keseyi gördük çok şükür 4+5 olmuşuz❤:) 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar çağırdı

Merhaba arkadaşlar, biz kızıma söyledik küçük bir sürpriz yaptık o kadar ağladı ki içini çeke çeke benimde kardeşim olacak diye içim gitti:anne: ağzı kulaklarında geziyor öğrendiği günden bu yana :halay:inşallah sağ salim biz yavrularımıza onlar da kardeşlerine kavuşurlar :dua:

günaydın kızlar, iyi haftalar :KK54:
cumaretsi keseyi gördük biz de normalde tam 5 haftalık olmam lazım ama dr 4,5 haftalık görünüyor dedi... haftaya ptsi tekrar gidicez :KK200: atışı için :)

Ya kizlar ben tuhaf hissediyorum tamam ilk gebeliğim degil ama 12 sene geçti
Ağlamalar falan oluyor durup dururken normal mi?
Tutamıyorum kendimi.
Bulantım vs yok ama canim hic bisi yemek istemiyor.

Herkese merhabalar, bende cuma günü evde test yaptım adetim geiciknce ve çift çizgiyi gördüm. cumartesi de dr.a gittim direk ultrasonla bakıldı 5 haftalık hamileymişim. kan testi felan yapmadı haftaya yapacakmış ve haftaya kalp atışı duyulucakmış. Benim ilk hamileliğim içimde hep bir korku var sanki hazır değilim hiç :KK43: Öğrendiğimde ağladım,anneme söylerken ağladım. Herkes neden ağlıyorsun sevin diyor ama benim içimden ağlamak geliyor :KK43:

Bende öyleyim sanki hazır değilmişim gibi içimde korku var, kimle konuşsam bu konuyu ağladım hüngür hüngür. Bulantı dün sabah oldu biraz,bugün de işe gelirken serviste araba tuttu sanki az o kadar. Başka hiçbir belirti yok.

Kızlar adetine son 6 gün kaldı benim içinde dua eder misiniz lütfen buraya gelmek çok istiyorum:)) Hepinize sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim şimdiden:)

canım dış gebelik falan düşünüp canını sıkma ve acele etme bence .ben il beta testi yaptgmda 8,23 çkmştı değerim o kadar erkenci davrnadm yani :) ama ne yaparsak yapalm olacak olan şeyin önüne geçemiyoruz sabredebilirsen biraz daha bekle ve bence alttan muayene olma çok çok önemli bir durum olmadkça tavsiye etmiyolar.ben 5+1 gittim keseyi gördük daha kalp atışı duyulmadı bile

bende bugün haziran annesi olacağımı öğrendim. Kan değerlerime göre 4-5 haftalık hamiş görünüyorum. keseyi ne zaman görebilirim sizce

Kızlar ben gittim kese görünmedi. Ama kan. Verdim bakalım ne çıkacak 5+1im bugün

Kızlar 6+1 deyim ben de.yalnız ne mide bulantısı ne de uyku hali var.arada kasık ağrısı oluyor geçiyor.keseyi gördük ama kalp atışı için haftasonu çağırdı doktorum.sizce mide bulantısı için henüz erken mi hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi siz de öylemisiniz

Herkese iyi akşamlar.. Uzun zamandır yazamıyordum. Yeni gelen hamişlerimiz hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah. Cuma’dan beri biraz dertliyim bugün rahatladım çok şükür. Bebişimizin kalbi atıyor :KK200: elhamdulillah onda bir sıkıntı yok fakat tiroid hormonlarım çoştu :110: inşallah yarın ilaç başlanacak. Sizlere tavsiyem mutlaka erken dönemde rutin tüm tahlillerinizi yaptırın. Gebelerde alttan kadın doğum muayenesi olmaz arkadaşlar tedirgin olmayın. İdrara sıkışık gidin doktora karından usg bakılır eğer kese görünmez ise alttan ultrason yapılır ki çok zararlı bi işlem değildir oda. Erken teşhis hayat kurtarır :super:

Slm arkadaşlar
Adetime daha 5 gün var ama planlı gebelik olduğu için bugün test yaptırdım ve sonuç 151.5
Doğum tarihim 25 haziran hadi hayırlısı olsun hepimiz için. Buarada 2.çocuğum olacak inşallah

Günaydın arkadaşlar,aranızda izmitte oturan var mı, doktor tavsiyesi için.Şuan da 3+2 deyim .21 Ekim de gitmeyi planlıyorum.Aslında kalp atışı çoğunlukla 6.haftada duyuluyor ama normal bir gebelik mi öncesinde diye öğrenmek istiyorum.

Kizlar selamm uzun zaman sonra tekrar burdayim.su zamanlar normalde dogum yapmam gerekiyordu ama kismet olmadi kurtaj oldum.bu 3.gebeligim insaallah daha once iki kaybim var bu sefer sağlıkla kucagima alirim insaallah yavrumu.gerci bi haftadir hastanede yatiyorum:KK48: dualarinizi bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 4 haftalık hamile olduğumu ögrendim :) seninle aramızda 3 gün var gibi görünüyor :) son adet tarihin nedir.

kızlar nasılsınız :)
benim adete 3 gün kala beta hcg 76 çıktı iyi mi sizce?
sizin değerler nasıl ?

gebeliğinin başında olup, gaz ve şişkinlik problemi yaşayan var mı?

Benim gündüz hic bişeyim yok cok sukur.
Ama aksam sanki kasıklarıma ağrı giriyor.
Ve cok istahsizim.
Bugün arkadaşlar sayesinde bi parca bisi yiyebildim.

Ağlamalar geliyo bana ara ara ve geciyo.
Yani bir anda ağlamak istiyorum agliyorum.
Sonra geciyor.

Hormonlar fena ya.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepinize sağlıklı bebişler diliyorum

.
Merhaba canım.ben golcukte aile konak hastahanesinde emel bilici ye gidiyorum.öyle iyi doktor gormedim ben.hamileligimi öğrenince ağladı kadın.benim.ilk asilamamdi ve tuttu şükür..

Merhabalar bende bugün öğrendim ikinci bebegim olacak inşaallah rabbim herkesin gönlüne göre versin herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah :nazar:

Yeni gelen bı sürü kişi olmuş, hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah. Kasık ağrısı yaşayan arkadaşlar bende de var agri,sol kasigim özellikle çok ayakta durduğumda fena ağrıyor,sanırım hormonların yükselmesiyle alakalı,ilk hamileligimde de vardı o yüzden çok telaş etmiyorum. Ve duygu karmasalari.. Başladı tabi ki, geçen gün saçma bir sebepten hüngür hüngür ağladım. Uzun da sürmedi. Hamilelik yarı deliliktir derler ya gerçekten doğru,neyse 9 ay da deli olalım bizim kahrimizi ceksinler :) Bigaripyolcu Bigaripyolcu hastanede yatiyormussun umarım en kısa sürede çıkarsın evine ve sağlıklı bir 9 ay geçirip kucağına alırsın bebeğini, kayıplardan dolayı ekstra streslisindir tabi ki ama her hamilelik başkadır. Allah'ın izniyle sen de bu sefer kavusursun yavruna. Ausencia Ausencia yatmak gerçekten düşünceleri daha da yogunlastirip daha da duygusal yapabiliyor ama bu günlerde geçecek öyle düşün ve rahatlamaya çalış biraz.. Doktordan güzel haberlerle döneceksin ben inanıyorum, ilk hamilelikte kanama alanı bende de vardı ama uzun sürmedi progestan kullanmistim.
Uzun lafın kısası uzun bir yolculukta hep beraber güzel haberlerle ilerleyelim hep :)

Herkese merhaba.
Birkaç gündür takip ediyorum şüphelerimden dolayı adete 5 gün kala tester belli belirsiz pozitif çıkıyor du yarın adet günüm bugün kan verdim deger 105.
2016 kasım annesiydim oğlum 10.5 aylık korunuyorduk sözde ama kısmet te haziran annesi olmak ta varmış. Arka arkaya bebek nasıl olucak hiç bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcı sı olsun :))

Günaydın kızlar Allah utandrmasın sonuna kadar ulaştırsın inşallah sanırım haziran annesi olacağım bata 7gün var iki gündür testlerim pozitif Allah sağ salim beni ve tüm isteyenleri bu yolda mucizelendirsin herkese nasip etsin

Arkadaşlar acayip bir uyku hali var birde soğuk algınlığı olmuş nasıl yorgunum bi de. Aklıma. Takıldı benim. Değerler hep iki. Kat giderdi. Bu sefer dört kat artmış nedeyse neden olurki

Canım gözünaydın öncelikle.Hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah. İlk gebeliğin sanırım? Emel hanımı ben de duydum iyi bir doktormuş.Ancak Gölcük bana çok ters. Aslında Medical Park (Kocaeli) ta Bertan Bey'e gitmek istiyorum.Ama Hastaneyle ilgili hep olumsuz şeyler duyuyorum.Kararsızım oyüzden.
Daha doktora gitmedim ben.Adet günüm gelmedi daha.21 Ekim'de randevu aldım ama.

Günaydın arkadaşlar sabah doktora gittim ben sağ yumurtaliktan hamile kalmışsın herşey yolunda görünüyor dedi yinede düşük önleyici ilaç vericem az kanamalı bölge görünüyor dedi adet sancısı gi i sancılarım olduğunu söyledim çok normal o sancılar dedi kese beta hag 2500 üzeri olunca görünür dedi kan verdim öğleden sonra sonuç alicam inşaallah hayırlı sonuçlar olur...
Bu arada bi kızım var o 7 yaşında ben 37 yaşında allah yardımcımız olsun kolaylık versin hepimize inşaallah...

Kızlar merhaba 5+3 günlük olduk kalp atışını duyabilirmiyim sizce bugün 3de randevum var. Öğreneli ilk kez gidicem bakalım keseyi görürüz inşallah kalp atışı da duyulurmu siz kaç haftalıkken duydunuz??

Merhaba kizlar,

bende araniza katilmak istiyorum. Bende Allahin izniyle bi Haziran annesi olucam :) Su an 5+3 haftalik bebisim <3

Valla ancak şöyle bir ortaya karışık yapacağım :))

yeni gelen tüm güzel anneler hoş gelmiş :KK68::KK68:

kese görenlere darısı kalp atışına :KK68: herkesgibiyim herkesgibiyim canım sende minik pıt pıtları duymuşsun :KK200: darısı bizlere .

Myhsa Myhsa canım teşekkürler ... hastalıklardan bir sıyrılsam güzel geçecek inşallah :KK200:

tr_lelli tr_lelli bende de duygu iniş çıkışları çok .... ayıp olmasa reklamlara ağlayacağım ki ...oğlumda kaya gibiydim :))

Kocaelinden doktor sorulmuş G gokse_4141 ... ben ilk doğumumu 2009 da İzmit Konak hastanesinde Gülçün Aydar a yapmıştım .. çok çook memnundum ... şu an ona gitmedim ... Gölcük Aile tıp ta Funda hanıma gittim bir kez ... devam eder miyim etmez miyim bilmiyorum .. güler yüzlü ... bakalım ... emel bilici den randevu alacaktım o gün uygun saat yoktu funda dan aldım ... sanırım emel hanıma giden varmış @Mrvgnc .... tavsiyelerin benim için de önemli ....

böyle işte ...

yeni gelenler içinde kısaca kendimden bahsedeyim ...

Aus ben :) 38.5 yaş Kocaeli ... Bir oğlum var 8 yaşında ... bu da nasipse ikinci gebelik maceram :KK200:

Şu an sat a göre 6+2 de ...ultrasona göre ... 5+5 teyim :) sanıırm .. geçen cuma keseyi gördük ama yanında bir de miyom göründü ... kanama var diye düşük tehlikesi dedi .. yat dedi ..yatıyorum bol bol ... bir de grip oldum fena şekilde ... sıkıysa yatma ...
bu cuma ikinci randevum var . progestan kullanıyorum 1 haftadır ...

böyle işte .....

ha bir de ; bir tablo yapayım diyorum ... çoook kalabalığız ... bilgilerimiz orada olursa daha güzel olur :KK15:

su aralar uzaktan takip ediyorum. mide bulantisi ve bas agrisindan dolayi dun mahvoldum. hastaneye gidip iki serum yedim de kendime geldim. acildeki dr normal diyo istenen bi gebelikse keyfini surun diyo.o kadar sinirlendim ki. bi anda dr a ben midem bulansin istemiyorum basimi taslara vurasim geliyo bana bulantiyi engelleyen bi ilac verin. bebegi istiyorum diye aci cekerken mutlu olamam dedim. kadin dogumcumla mutlaka bu konuyu ciddiyetle konusmam gerektigini soyledi. randevu gunumu bekliyorum. kizlar ben bulantiya agriya dayanamiyorum. bunun bi cozumunu bulamazsam...aklim karisip duruyo. hic iyi hissetmiyorum kendimi. insanlarin bu konuya gulumsemesi de beni yaraliyo. cok normal deyip duruyolar. bilmiyorum.

Merhaba bende kese içinde bebeği görmeden yazmak istemedim sat 30 ağustos ultrason ölçümüne göre göre 6+2 sata göre tam 6 haftalık olmam lazım doktor ilk haftalarda önden geriden gelmesi normal dedi yolk saç ve bebek görüldü rahim duvarına yakın yerleşmiş dedi 5.11 mm boyut ve kalp atışı görüyorum dedi ölçüm yaptı 114 çıktı yavaş atıyor ama buda normal endişelenecek birşey yok dedi .gir gide artması lazımmış tabi ben yavaş demesinden hemen endişelendim doktor benden iyimser ve bu beni rahatlatıyor. Bugün itibariyle hafif mide bulantısı halsizlik ve iştahsızlık yaşıyorum. İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik süreci geçiririz. İlk bebeğim ve söylediği herşeyi araştırıyorum acaba rahim duvarına yakın yerleşmiş olması sorun mu ? 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi

merhabalar hoş geldin ...

bende de sat 28 ağustos ... ultrason 4 gün geride idi geçen hafta ... bu hafta henüz gitmedim .

İlk hamileliğimde duvara yakın yerleşmişti ... yanılmıyorsam 3. ayımda 1-2 kez kanamam oldu bu sebeple ... yat dinlen demişti o hafta ... o kadar ... sonrasında hiç bir sorun yaşamadım .. şimdi oğlum 8 yaşında ... :KK200:

merhabalar hoş geldin ...

bende de sat 28 ağustos ... ultrason 4 gün geride idi geçen hafta ... bu hafta henüz gitmedim .

İlk hamileliğimde duvara yakın yerleşmişti ... yanılmıyorsam 3. ayımda 1-2 kez kanamam oldu bu sebeple ... yat dinlen demişti o hafta ... o kadar ... sonrasında hiç bir sorun yaşamadım .. şimdi oğlum 8 yaşında ... :KK200:

Allah bağışlasın teşekkür ederim en azından tecrubesi olanlardan birşeyler duymak iyi geliyor inşallah bende sorun yaşamam bu hamileliğinde de herşey yolunda gider umarım

su aralar uzaktan takip ediyorum. mide bulantisi ve bas agrisindan dolayi dun mahvoldum. hastaneye gidip iki serum yedim de kendime geldim. acildeki dr normal diyo istenen bi gebelikse keyfini surun diyo.o kadar sinirlendim ki. bi anda dr a ben midem bulansin istemiyorum basimi taslara vurasim geliyo bana bulantiyi engelleyen bi ilac verin. bebegi istiyorum diye aci cekerken mutlu olamam dedim. kadin dogumcumla mutlaka bu konuyu ciddiyetle konusmam gerektigini soyledi. randevu gunumu bekliyorum. kizlar ben bulantiya agriya dayanamiyorum. bunun bi cozumunu bulamazsam...aklim karisip duruyo. hic iyi hissetmiyorum kendimi. insanlarin bu konuya gulumsemesi de beni yaraliyo. cok normal deyip duruyolar. bilmiyorum.

canım yaşadığımız fiziksel rahatsızlıklar zaten çok normal .. bulantılar .. kasılmalar ..ağrılar ... ama bir de bunlarla beraber normal olan şu var ki ; hormonların değişimi ile beraber psikolojimizin değişmesi .
işte o etraftakiler bunu unutmuş oluyor .

Hem bulantın hem ağrın seni strese sokuyor ise , kadın doğumcun mutlaka gebelikte kullanılan ilaç tavsiye edecektir .
en olmamamız gereken hal stresli hal çünkü de ... bende gerginim işte ... gribim ..dökülüyorum ... hiç bir şeye yetişemiyorum gibi geliyor ...

Allah bağışlasın teşekkür ederim en azından tecrubesi olanlardan birşeyler duymak iyi geliyor inşallah bende sorun yaşamam bu hamileliğinde de herşey yolunda gider umarım

İnşallah canım .... hep güzel olanı düşün .. Her şey çok güzel geçecek gör bak Allahın izniyle

Gebelikte kilo konuşulmuş geçmiş sayfalarda :) ilgi alanım ...

İlk hamileliğimde 6 kilo almıştım amaaaaaaaaaaa zaten 90 la hamile kalmıştım :rolleyes: yani ilk aylar 2-3 kilo da vermiş(kusmalar) sonra da 96-97 gibi doğuma girmiştim ...

Şimdi 56 larda öğrendim hamileliğimi ...

yediğimi içtiğimi yazıyorum ben , ne sağlıklı ... ne bana yarar ... ne bebeğe faydalı bu konuda araştırıyorum ..daha da çok araştıracağım da şu an hastalıktan başımı alamıyorum ...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gebelikte-saglikli-beslenme-gunlugu.1035402/

Bu da günlüğüm ... her ay kilomu yazacağım ...

Tam hatirlamiyorum canim kac gen, oldu baya testi yaptirali unuttum ayrintisini ama heterozigottu sanirim.0.4 luk basladik igneye ecopirinle birlikte.keseyi cok sukur gorduk gecen hafta betayi da en son keseyi gordugumuz zaman baktik 3bine yakindi.tavsiyem kimseyle kiyaslama ben de o hatayi yapiyorum ama her gebelik farklidir.benim hatam bu gebeligimi eski kotu tecrubelerimle kiyaslamak.benzer agriyi yasayinca korkuyorum moralim dusuyor daha cok agrim oluyor dun gece oldugu gbi.bol serum takviyesiyle gecti sukur

bende sukur bugun keseyi gordum ve ignelere bugun itibariyle basladim inancini yiterme ben ne korkular yasadim kizimda sukurki saglikla kucagima alabildim ona nazaran simdi rahatim kiyaslama degilde doktor ihmallerini gordugum icin biraz arastirmaciym diyelim yasamayan bilemez gecirdigimiz surecleri anne olmak o duyguyu yasamak muhtesem bisey rabbim sana ve hepimize tekrardan yasatir bu duyguyu..

Kullandigim ilaclardan dolayi kestim. Insallah iyi anlasirlar oglum bu gunlerde cok mizmiz daha birinin surekli aglamasi beni uziyorken ikisini dusunemiyorumm
İnşallah canım. Benimkide çok huysuz ve sürekli kucak isteyip ağlayan bi bebek ama yapacak birşey yok üstesinden gelicez artık :)

Haziran Annesi:anneadayı:YaşıYaşadığı İlTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
Ausencia Ausencia 38.5Kocaeli9 Haziran?2.Kese görüldü:KK68:
..........
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

Şöyle bir tablomuz olsa güzel olur bence .... isteyen bilgilerini yazarsa eklerim ....

ya da tabloda belirtilmesi gereken herhangi bir şey varsa ..onu da ekleyelim ... benim aklıma bunlar geldi .

Haziran Annesi:anneadayı:YaşıYaşadığı İlTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
Ausencia Ausencia 38.5Kocaeli9 Haziran?2.Kese görüldü:KK68:
..........

Şöyle bir tablomuz olsa güzel olur bence .... isteyen bilgilerini yazarsa eklerim ....

ya da tabloda belirtilmesi gereken herhangi bir şey varsa ..onu da ekleyelim ... benim aklıma bunlar geldi .
Bnide eklermisim canm.Ilk gebeligim olucak Tahmini dogum tarihi 12 haziran.Henuz doktora gitmedm Bu onumuzdeki hafta gidecegim

Back