- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #1.081
Yeni gelen bı sürü kişi olmuş, hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah. Kasık ağrısı yaşayan arkadaşlar bende de var agri,sol kasigim özellikle çok ayakta durduğumda fena ağrıyor,sanırım hormonların yükselmesiyle alakalı,ilk hamileligimde de vardı o yüzden çok telaş etmiyorum. Ve duygu karmasalari.. Başladı tabi ki, geçen gün saçma bir sebepten hüngür hüngür ağladım. Uzun da sürmedi. Hamilelik yarı deliliktir derler ya gerçekten doğru,neyse 9 ay da deli olalım bizim kahrimizi ceksinler :) Bigaripyolcu hastanede yatiyormussun umarım en kısa sürede çıkarsın evine ve sağlıklı bir 9 ay geçirip kucağına alırsın bebeğini, kayıplardan dolayı ekstra streslisindir tabi ki ama her hamilelik başkadır. Allah'ın izniyle sen de bu sefer kavusursun yavruna. Ausencia yatmak gerçekten düşünceleri daha da yogunlastirip daha da duygusal yapabiliyor ama bu günlerde geçecek öyle düşün ve rahatlamaya çalış biraz.. Doktordan güzel haberlerle döneceksin ben inanıyorum, ilk hamilelikte kanama alanı bende de vardı ama uzun sürmedi progestan kullanmistim.
Uzun lafın kısası uzun bir yolculukta hep beraber güzel haberlerle ilerleyelim hep :)
Uzun lafın kısası uzun bir yolculukta hep beraber güzel haberlerle ilerleyelim hep :)