• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yeni gelen bı sürü kişi olmuş, hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah. Kasık ağrısı yaşayan arkadaşlar bende de var agri,sol kasigim özellikle çok ayakta durduğumda fena ağrıyor,sanırım hormonların yükselmesiyle alakalı,ilk hamileligimde de vardı o yüzden çok telaş etmiyorum. Ve duygu karmasalari.. Başladı tabi ki, geçen gün saçma bir sebepten hüngür hüngür ağladım. Uzun da sürmedi. Hamilelik yarı deliliktir derler ya gerçekten doğru,neyse 9 ay da deli olalım bizim kahrimizi ceksinler :) Bigaripyolcu Bigaripyolcu hastanede yatiyormussun umarım en kısa sürede çıkarsın evine ve sağlıklı bir 9 ay geçirip kucağına alırsın bebeğini, kayıplardan dolayı ekstra streslisindir tabi ki ama her hamilelik başkadır. Allah'ın izniyle sen de bu sefer kavusursun yavruna. Ausencia Ausencia yatmak gerçekten düşünceleri daha da yogunlastirip daha da duygusal yapabiliyor ama bu günlerde geçecek öyle düşün ve rahatlamaya çalış biraz.. Doktordan güzel haberlerle döneceksin ben inanıyorum, ilk hamilelikte kanama alanı bende de vardı ama uzun sürmedi progestan kullanmistim.
Uzun lafın kısası uzun bir yolculukta hep beraber güzel haberlerle ilerleyelim hep :)

Herkese merhaba.
Birkaç gündür takip ediyorum şüphelerimden dolayı adete 5 gün kala tester belli belirsiz pozitif çıkıyor du yarın adet günüm bugün kan verdim deger 105.
2016 kasım annesiydim oğlum 10.5 aylık korunuyorduk sözde ama kısmet te haziran annesi olmak ta varmış. Arka arkaya bebek nasıl olucak hiç bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcı sı olsun :))

Herkese merhaba.
Birkaç gündür takip ediyorum şüphelerimden dolayı adete 5 gün kala tester belli belirsiz pozitif çıkıyor du yarın adet günüm bugün kan verdim deger 105.
2016 kasım annesiydim oğlum 10.5 aylık korunuyorduk sözde ama kısmet te haziran annesi olmak ta varmış. Arka arkaya bebek nasıl olucak hiç bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcı sı olsun :))
Merhabaaa hayırlı olsun :) Evet bir süre zor olacak ama sonra ikiside beraber buyuyp arkadaş gibi olacaklar inşallah. Benim de 2 buçuk yaşında bir kızım var,isteyerek arayı kısa tuttum. İnşallah sağ salim kucağımiza alırız bebeklerimizi :)

Merhabaaa hayırlı olsun :) Evet bir süre zor olacak ama sonra ikiside beraber buyuyp arkadaş gibi olacaklar inşallah. Benim de 2 buçuk yaşında bir kızım var,isteyerek arayı kısa tuttum. İnşallah sağ salim kucağımiza alırız bebeklerimizi :)
Amin inşallah. :) öyle düşünüyorum bende arkadaş gibi olacak lar diyorum hep. Büyük oğlumla küçük oğlum arası 13 yaş dev gibi duruyor yaninda :KK48:
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerisi kolay bi şekilde bakiliyor ;)

Bu duygu karmaşası sirf bendemi var saçmalıyorum sanirim diyordum neyseki suan okudukça normalmiş dedim.
Bugün 2 defa agladim.
Sebebi yok.
Gezdim dolaştım kapıdan girdim bi ağlama geldi.
Akşamda esim isten geldi yine bi ağlama geldi.
Yani ağlıyorum 1dk falan sonra bisi yokmuş gibi.
Ahhh bu hormonlar

Amin inşallah. :) öyle düşünüyorum bende arkadaş gibi olacak lar diyorum hep. Büyük oğlumla küçük oğlum arası 13 yaş dev gibi duruyor yaninda :KK48:
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerisi kolay bi şekilde bakiliyor :KK66:
Yaaa aradığım kan bulundu :KK66:
Benim oglumla bu minnagin arasi tam 13 yaş olacak.
Allah nasip ederse abisinin doğum gününden sonra gelmiş olacak.
Bir yanım korkuyor
Bi yanımda akıllıca buluyor bu olayi.
Çünkü oglum artik kendi kararlarını verebiliyor.
Kendi isini hallediyor.
Okuldan kendi geliyor
Evde yalnız bir kac saat duruyor.

Beybiye bakmak daha kolay olacak gibi.
Evin sapsigi olcak.
Sevmelik.

Ayy böyle düşününce nasil guzel.
Sağlıkla gelsinler insAllah.

Yaaa aradığım kan bulundu :KK66:
Benim oglumla bu minnagin arasi tam 13 yaş olacak.
Allah nasip ederse abisinin doğum gününden sonra gelmiş olacak.
Bir yanım korkuyor
Bi yanımda akıllıca buluyor bu olayi.
Çünkü oglum artik kendi kararlarını verebiliyor.
Kendi isini hallediyor.
Okuldan kendi geliyor
Evde yalnız bir kac saat duruyor.

Beybiye bakmak daha kolay olacak gibi.
Evin sapsigi olcak.
Sevmelik.

Ayy böyle düşününce nasil guzel.
Sağlıkla gelsinler insAllah.
İnan büyüğün bana faydası çok fazla ilgileniyor çok yormuyor ve hatta bu ara ütüsü nü bile kendi yapiyor bana yaptırmıyor :) ama gebeliği öğrenince ona kendin bakarsın diyor :KK48: bu kadarını kaldıramaz mış beyefendi :KK48:

İnan büyüğün bana faydası çok fazla ilgileniyor çok yormuyor ve hatta bu ara ütüsü nü bile kendi yapiyor bana yaptırmıyor :) ama gebeliği öğrenince ona kendin bakarsın diyor :KK48: bu kadarını kaldıramaz mış beyefendi :KK48:
Benimki biraz el bebek gül bebek.
Sessizliği ve yalnızlığında seven bi cocuk.
Buruldu kardeşte istemiyordu.
Okadar cok olumsuz şeyler saydığı bana şaştım kaldim.
Bunları nasil hesap edebiliyor diye.
Ama eminim ki cok iyi bi abi olacak.

Vicdanlı merhametlidir sıpa.

Konuşarak alıştırmaya çalıştım.
Onu dışlamış gibi evde pisirdasmak istemedim esimle.
Konustum izah ettim.

Alışması lazim öğrenmesi lazim artik.
Tam da ergenlik cağları artik bundan sonra neolur bilmiyorum.

Oğlumda her bisi benden isterdi simdi ben hallederim ben yaparım ben hallettim diyor.

Umarım seninde herşey yolunda gider.

Benimki biraz el bebek gül bebek.
Sessizliği ve yalnızlığında seven bi cocuk.
Buruldu kardeşte istemiyordu.
Okadar cok olumsuz şeyler saydığı bana şaştım kaldim.
Bunları nasil hesap edebiliyor diye.
Ama eminim ki cok iyi bi abi olacak.

Vicdanlı merhametlidir sıpa.

Konuşarak alıştırmaya çalıştım.
Onu dışlamış gibi evde pisirdasmak istemedim esimle.
Konustum izah ettim.

Alışması lazim öğrenmesi lazim artik.
Tam da ergenlik cağları artik bundan sonra neolur bilmiyorum.

Oğlumda her bisi benden isterdi simdi ben hallederim ben yaparım ben hallettim diyor.

Umarım seninde herşey yolunda gider.
Zor günler bekliyor ozaman seni Allah yardımcın olsun umarım bebek gelince hisleri tamamem değişir. Yanlız büyüdükleri için biraz kötü oluyor ve şuan en zor günleri ergenlik :( en çok anneler yıpranıyor bu durumlarda ne diyelim canları sağolsun

Mayıs ayına çok hazırlandım çok umutlandım olmadı :kızgın: ama bu ay olacakkkk o bebek buraya gelecek :sinirli: olursa haziranın sonuna yetişeceğim inşallah 4yaşında oğlum var nasipte varsa ikinci olacak :KK16:lütfen olsun Allahım:dua:
Günaydın kızlar Allah utandrmasın sonuna kadar ulaştırsın inşallah sanırım haziran annesi olacağım bata 7gün var iki gündür testlerim pozitif Allah sağ salim beni ve tüm isteyenleri bu yolda mucizelendirsin herkese nasip etsin

Arkadaşlar acayip bir uyku hali var birde soğuk algınlığı olmuş nasıl yorgunum bi de. Aklıma. Takıldı benim. Değerler hep iki. Kat giderdi. Bu sefer dört kat artmış nedeyse neden olurki

Bayanlar dis etlerinde cekilme ve dislerde kanama yasayan var mi nasil çözümler üretebiliriz acaba :KK43:
A vitamini bol tüket canım mevsimi geliyor havuç salatası bol zeytinyağı ile. Ben deneyimledim hangi marka dişmacunu olursa olsun çekilmeye fayda etmiyordu. Misvak kullandım çok iyi geldi hem kanama hem çekilme azaldı. İlk kullandığın hafta fazlaca kanıyor sonra duruyor. Karbonat ile yapılan gargaralarda kanamadan sonra oluşan kokuyu alıyor. İnşallah sende de işe yarar canım :super:

.
Merhaba canım.ben golcukte aile konak hastahanesinde emel bilici ye gidiyorum.öyle iyi doktor gormedim ben.hamileligimi öğrenince ağladı kadın.benim.ilk asilamamdi ve tuttu şükür..
Canım gözünaydın öncelikle.Hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah. İlk gebeliğin sanırım? Emel hanımı ben de duydum iyi bir doktormuş.Ancak Gölcük bana çok ters. Aslında Medical Park (Kocaeli) ta Bertan Bey'e gitmek istiyorum.Ama Hastaneyle ilgili hep olumsuz şeyler duyuyorum.Kararsızım oyüzden.
Daha doktora gitmedim ben.Adet günüm gelmedi daha.21 Ekim'de randevu aldım ama.

kızlar selam, benim rahatsızlık hissi hep sağ kasık bölgemde neden öyle olabilir bi de karnın sağ altında sağ kasık civarlarında elime ufak ufak bastırınca acıyan beze gibi şeyler geliyo, yoksa bebegim tüpte tuttu da o mu ağrı yapıyo ya
bi de tecrübesizim en ufak şey moralimi bozmaya yetiyo :( fikri olan var mı
doktora da 7. haftada gitmek istiyorum hem kese hem kalbi duyayım diye
tek taraflı ağrı ve beze gibi şeyler farkeden var mı ne diyosunuz

Günaydın arkadaşlar sabah doktora gittim ben sağ yumurtaliktan hamile kalmışsın herşey yolunda görünüyor dedi yinede düşük önleyici ilaç vericem az kanamalı bölge görünüyor dedi adet sancısı gi i sancılarım olduğunu söyledim çok normal o sancılar dedi kese beta hag 2500 üzeri olunca görünür dedi kan verdim öğleden sonra sonuç alicam inşaallah hayırlı sonuçlar olur...
Bu arada bi kızım var o 7 yaşında ben 37 yaşında allah yardımcımız olsun kolaylık versin hepimize inşaallah...

Back