2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayy bukadarmi olur ya.
Benim oğlumda haziran 7 gibi doğacaktı sezeryan olunca mayıs 27 de doğdu.
Hatta suan 2 ikizler burcu olcak bunlar falan diye dusunuyordum.

Yok benim kizim Basak cocugu :) ama verilen tarihden önce gelmisti

Ama ben ikiz, baba ikiz, buda ikiz kismetse insallah

aynı durumdayız midem hiç bulanmıyor inşallah herşey yolundadır kalp atışı için 17 ekimde gideceğim kese göremeye bile gitmedim

Sağlıcakla kavuşalım da alışırız, öğreniriz diye tahmin ediyorum, yaşadıkça zamanı geldikçe öğreniliyor herşey.

aynı durumdayız midem hiç bulanmıyor inşallah herşey yolundadır kalp atışı için 17 ekimde gideceğim kese göremeye bile gitmedim
Bende keseyi gormeye gitmedim.
Ağırdan aliyorum hem kese hem kalp atisi olsun diye (insallah)
Bende cok rahatim bulantı halsizlik vs yok
Hatta suan evimi supurdum silip yemek yapicam.

Ama aksam kamplarım oluyo şiddetli olmasada.

Illa mide bulantisi sart degil. Hic birsey de fark etmeyebilirsin. Hatta sevin mide bulantin olmamasina. Ben daha 4 haftalik bile olmadan mide bulantilarimdan süphelenerek test yaptim. Kizimda da böyleydi. O bulantilarda malesef doguma kadar sürdü. Bakalim simdi nasil olacak.

Bende mide bulantisi ve halsizlik gercekden cok fena. Otturdugum yerde uyicam neredeyse. Ev desen aldi basini gidiyo resmen :/

Merhaba canim bende ekim 2016 annesiyim bakalim ikisi nasil olacak :) bu arada ben emzirmeyi biraktim zor gunler geciriyoruz

Bende mide bulantisi ve halsizlik gercekden cok fena. Otturdugum yerde uyicam neredeyse. Ev desen aldi basini gidiyo resmen :/
Gecer umarim ilk donemlerde olur diyolar.
Ben oğlumda da böyle rahattım
Hatta okadar gezdimki fink fink yollarda dogurcaksin dediler.
Doğuma gidicem tül utuluyordum.
Okadar rahattı.
Umarım bu da böyle olur

Yalnız oğlumda cok kilo aldim bunda temkinli ilerlicem cok kararliyim.

Ben ilk hamileligimde 16 kg aldim, 10 kg si hemen gitti ama malesef onun üzerine tekrar kilo alip su an 90 kg ile hamile kaldim. Bu yüzden dikkat ediyorum yediklerime. Her zaman olmasada. Daha saglikli beslenmeye özen gösteriyorum.

Eskiden kahveye bayilan ben, haftalardir bir tas kahve icemez oldum.

Ben 50 ile hamile kalıp 72 ile doguma girmiştim
Eve 58le gelmiştim.
Sonra 52 oldum 1 senede
Yani 12 sene oldu :)
Şuan 57 ile hamisim.
Hadi hayirlisi.

Merhaba canim bende ekim 2016 annesiyim bakalim ikisi nasil olacak :) bu arada ben emzirmeyi biraktim zor gunler geciriyoruz
Aa benden bir tane daha :)) çok zor olacak ikisi ama arkadaş gibi olacak lar o var
Ben emzirmeye devam ediyorum bırakmayı düşünmüyorum. Sen gebelikten dolayı mı kestin ?

arkadaşlar kalp atışı başladığında bulantılar başlar demişler ondan bir an tedirgin oldum ama sanırım senn 4 haftada daha kalp atışı yokken başlamış herkesde farklı anladıgm kadarıyla

benimde bel ağrım var akşam yoruluyorm direk uyuyorum 9 10 gibi

arkadaşlar kalp atışı başladığında bulantılar başlar demişler ondan bir an tedirgin oldum ama sanırım senn 4 haftada daha kalp atışı yokken başlamış herkesde farklı anladıgm kadarıyla

Valla eger öyleyse herhalde dün kesin basladi Cigerlerim cikacak artik neredeyse ögürmekden

Valla eger öyleyse herhalde dün kesin basladi Cigerlerim cikacak artik neredeyse ögürmekden
Ben böyle okumuştum burayada ben yazdım sanirim.
Ama bence söylenti.
Herkesde değişiyor bence bünye meselesi.
Bende tık yok :)
Dermişim yarin bende baslarmisim.

Aman sakın huzurlu bir gebelik diliyorum herkes icin.

Tam hatirlamiyorum canim kac gen, oldu baya testi yaptirali unuttum ayrintisini ama heterozigottu sanirim.0.4 luk basladik igneye ecopirinle birlikte.keseyi cok sukur gorduk gecen hafta betayi da en son keseyi gordugumuz zaman baktik 3bine yakindi.tavsiyem kimseyle kiyaslama ben de o hatayi yapiyorum ama her gebelik farklidir.benim hatam bu gebeligimi eski kotu tecrubelerimle kiyaslamak.benzer agriyi yasayinca korkuyorum moralim dusuyor daha cok agrim oluyor dun gece oldugu gbi.bol serum takviyesiyle gecti sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…