- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.081
Merhabaaa hayırlı olsun :) Evet bir süre zor olacak ama sonra ikiside beraber buyuyp arkadaş gibi olacaklar inşallah. Benim de 2 buçuk yaşında bir kızım var,isteyerek arayı kısa tuttum. İnşallah sağ salim kucağımiza alırız bebeklerimizi :)Herkese merhaba.
Birkaç gündür takip ediyorum şüphelerimden dolayı adete 5 gün kala tester belli belirsiz pozitif çıkıyor du yarın adet günüm bugün kan verdim deger 105.
2016 kasım annesiydim oğlum 10.5 aylık korunuyorduk sözde ama kısmet te haziran annesi olmak ta varmış. Arka arkaya bebek nasıl olucak hiç bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcı sı olsun :))
Amin inşallah. :) öyle düşünüyorum bende arkadaş gibi olacak lar diyorum hep. Büyük oğlumla küçük oğlum arası 13 yaş dev gibi duruyor yanindaMerhabaaa hayırlı olsun :) Evet bir süre zor olacak ama sonra ikiside beraber buyuyp arkadaş gibi olacaklar inşallah. Benim de 2 buçuk yaşında bir kızım var,isteyerek arayı kısa tuttum. İnşallah sağ salim kucağımiza alırız bebeklerimizi :)
Yaaa aradığım kan bulunduAmin inşallah. :) öyle düşünüyorum bende arkadaş gibi olacak lar diyorum hep. Büyük oğlumla küçük oğlum arası 13 yaş dev gibi duruyor yaninda
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerisi kolay bi şekilde bakiliyor
İnan büyüğün bana faydası çok fazla ilgileniyor çok yormuyor ve hatta bu ara ütüsü nü bile kendi yapiyor bana yaptırmıyor :) ama gebeliği öğrenince ona kendin bakarsın diyorYaaa aradığım kan bulundu
Benim oglumla bu minnagin arasi tam 13 yaş olacak.
Allah nasip ederse abisinin doğum gününden sonra gelmiş olacak.
Bir yanım korkuyor
Bi yanımda akıllıca buluyor bu olayi.
Çünkü oglum artik kendi kararlarını verebiliyor.
Kendi isini hallediyor.
Okuldan kendi geliyor
Evde yalnız bir kac saat duruyor.
Beybiye bakmak daha kolay olacak gibi.
Evin sapsigi olcak.
Sevmelik.
Ayy böyle düşününce nasil guzel.
Sağlıkla gelsinler insAllah.
Benimki biraz el bebek gül bebek.İnan büyüğün bana faydası çok fazla ilgileniyor çok yormuyor ve hatta bu ara ütüsü nü bile kendi yapiyor bana yaptırmıyor :) ama gebeliği öğrenince ona kendin bakarsın diyorbu kadarını kaldıramaz mış beyefendi
Zor günler bekliyor ozaman seni Allah yardımcın olsun umarım bebek gelince hisleri tamamem değişir. Yanlız büyüdükleri için biraz kötü oluyor ve şuan en zor günleri ergenlikBenimki biraz el bebek gül bebek.
Sessizliği ve yalnızlığında seven bi cocuk.
Buruldu kardeşte istemiyordu.
Okadar cok olumsuz şeyler saydığı bana şaştım kaldim.
Bunları nasil hesap edebiliyor diye.
Ama eminim ki cok iyi bi abi olacak.
Vicdanlı merhametlidir sıpa.
Konuşarak alıştırmaya çalıştım.
Onu dışlamış gibi evde pisirdasmak istemedim esimle.
Konustum izah ettim.
Alışması lazim öğrenmesi lazim artik.
Tam da ergenlik cağları artik bundan sonra neolur bilmiyorum.
Oğlumda her bisi benden isterdi simdi ben hallederim ben yaparım ben hallettim diyor.
Umarım seninde herşey yolunda gider.
Günaydın kızlar Allah utandrmasın sonuna kadar ulaştırsın inşallah sanırım haziran annesi olacağım bata 7gün var iki gündür testlerim pozitif Allah sağ salim beni ve tüm isteyenleri bu yolda mucizelendirsin herkese nasip etsinMayıs ayına çok hazırlandım çok umutlandım olmadıama bu ay olacakkkk o bebek buraya gelecek olursa haziranın sonuna yetişeceğim inşallah 4yaşında oğlum var nasipte varsa ikinci olacak lütfen olsun Allahım
ikiz olabilir mi ki :)Arkadaşlar acayip bir uyku hali var birde soğuk algınlığı olmuş nasıl yorgunum bi de. Aklıma. Takıldı benim. Değerler hep iki. Kat giderdi. Bu sefer dört kat artmış nedeyse neden olurki
A vitamini bol tüket canım mevsimi geliyor havuç salatası bol zeytinyağı ile. Ben deneyimledim hangi marka dişmacunu olursa olsun çekilmeye fayda etmiyordu. Misvak kullandım çok iyi geldi hem kanama hem çekilme azaldı. İlk kullandığın hafta fazlaca kanıyor sonra duruyor. Karbonat ile yapılan gargaralarda kanamadan sonra oluşan kokuyu alıyor. İnşallah sende de işe yarar canımBayanlar dis etlerinde cekilme ve dislerde kanama yasayan var mi nasil çözümler üretebiliriz acaba
Canım gözünaydın öncelikle.Hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah. İlk gebeliğin sanırım? Emel hanımı ben de duydum iyi bir doktormuş.Ancak Gölcük bana çok ters. Aslında Medical Park (Kocaeli) ta Bertan Bey'e gitmek istiyorum.Ama Hastaneyle ilgili hep olumsuz şeyler duyuyorum.Kararsızım oyüzden..
Merhaba canım.ben golcukte aile konak hastahanesinde emel bilici ye gidiyorum.öyle iyi doktor gormedim ben.hamileligimi öğrenince ağladı kadın.benim.ilk asilamamdi ve tuttu şükür..
2000-3000 İKEN BHCG GÖRÜNÜYOR EN ERKEN SANIRIM CANIMarkadaslar aranizda kontrole gidip keseyi gormeyen varmi varsa beta hcg kac olunca gideceksiniz
Ay bilmem ki öyle olabiliyormu:)ikiz olabilir mi ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?