• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar merhaba 5+3 günlük olduk kalp atışını duyabilirmiyim sizce bugün 3de randevum var. Öğreneli ilk kez gidicem bakalım keseyi görürüz inşallah kalp atışı da duyulurmu siz kaç haftalıkken duydunuz??

Kızlar merhaba 5+3 günlük olduk kalp atışını duyabilirmiyim sizce bugün 3de randevum var. Öğreneli ilk kez gidicem bakalım keseyi görürüz inşallah kalp atışı da duyulurmu siz kaç haftalıkken duydunuz??
Merhaba cnm ben 5+2 de gittim keseyi gördük ama kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı, bugün özele gideceğiz inşallah orada duyarız kalp atışını tam 6 haftalık olduk bugün:dua:

Canım kalp atışı için henüz erken ancak kese görünebilir. 5+0 gitmiştim kese göründü şimdi 6+1 deyim yarın dr gidicem kalp atışı için. İnş herşey yolundadır ve duyarız. 5 ay önce bir düşük yaptığım için korku var biraz

Birde 5 gün önce beta hcg de 3153 cıkmıştı
Merhaba cnm ben 5+2 de gittim keseyi gördük ama kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı, bugün özele gideceğiz inşallah orada duyarız kalp atışını tam 6 haftalık olduk bugün:dua:

Teşekkür ederim canım İnsan merak ediyor işte beklemek zor geliyor galiba hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi

Canım kalp atışı için henüz erken ancak kese görünebilir. 5+0 gitmiştim kese göründü şimdi 6+1 deyim yarın dr gidicem kalp atışı için. İnş herşey yolundadır ve duyarız. 5 ay önce bir düşük yaptığım için korku var biraz

Hiç düşünme kötü şeyler korkma sağ salim kucağına alırsın inşallah Allah yardımcımız olsun. Sabredip beklicez artık ilk haftalar özellikle meraklanıyor insan hemen herşeyi öğrenmek bilmek istiyor. 3 yaşında 1 kızım var ama sanki ilk defa hamileymişim gibi geliyor. yazmak lazım hangi haftalarda ne gördük ne duyduk unutmamak için. Sonraki hamileliklerde yardımcı olabilir öncekinde yazsaydım keske

Yaaa aradığım kan bulundu :KK66:
Benim oglumla bu minnagin arasi tam 13 yaş olacak.
Allah nasip ederse abisinin doğum gününden sonra gelmiş olacak.
Bir yanım korkuyor
Bi yanımda akıllıca buluyor bu olayi.
Çünkü oglum artik kendi kararlarını verebiliyor.
Kendi isini hallediyor.
Okuldan kendi geliyor
Evde yalnız bir kac saat duruyor.

Beybiye bakmak daha kolay olacak gibi.
Evin sapsigi olcak.
Sevmelik.

Ayy böyle düşününce nasil guzel.
Sağlıkla gelsinler insAllah.
Hayırlı olsun canım bizimde araları 9,5 yaş olacak zorluk çekmeyeceğimizi düşünüyorum bende ama minnak beybiler fazla ilgiden biraz sıkılsa da onlar da bu duruma alışacaklardır eminim :)

Hayırlı olsun canım bizimde araları 9,5 yaş olacak zorluk çekmeyeceğimizi düşünüyorum bende ama minnak beybiler fazla ilgiden biraz sıkılsa da onlar da bu duruma alışacaklardır eminim :)
Umarım cok zorlanmayiz.
Ben okadar unuttum ki :)
Hafizami zorluyorum.
Kaç saat uyuyordu?
Emmesi nasıldı?
Sütüm nekadardiki ozaman?
Ne yediyordum falan diye düşünüyorum.

Ya ama oglumda internet yaygın degildi.
Yani o ek gıda donemi olsun ya da aklima takılan bisi olsun yaşayarak öğrendim.
Bunda tecrübeli oluruz umarim.

Canım gözünaydın öncelikle.Hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah. İlk gebeliğin sanırım? Emel hanımı ben de duydum iyi bir doktormuş.Ancak Gölcük bana çok ters. Aslında Medical Park (Kocaeli) ta Bertan Bey'e gitmek istiyorum.Ama Hastaneyle ilgili hep olumsuz şeyler duyuyorum.Kararsızım oyüzden.
Daha doktora gitmedim ben.Adet günüm gelmedi daha.21 Ekim'de randevu aldım ama.
.
Ben korktum valla doktorlardan ..para için herseyi yapan var.Allah iyisine Allah korkusu olanına gidebilmeyi nasip etsin inşaAllah..Sen de kavusursun bebisine inşaAllah isteyen herkes de canim

dusuklerinin sebebi arastirildimi canim iki dusugum vardi benimde kan pihtilasmasi oldugu anlasildi sonrasnda saglikli bi dogumumum oldu bir kizim var simdi tekrar hamileyim igne tedavisine basliyacagiz tekrar
Merhaba canim benim kese gozukunce doktorum igneye hemen basladi. Ama piyasada clexane yokmus bulamadim ben enox diye bir igneye basladimm..

Insallah canim :KK70: Benim ilk yavrum iki hafta önce dogmustu. Bakalim buda ablasi gibi aceleci olacak mi :KK70: yoksa gününü mü beklicek
Ayy bukadarmi olur ya.
Benim oğlumda haziran 7 gibi doğacaktı sezeryan olunca mayıs 27 de doğdu.
Hatta suan 2 ikizler burcu olcak bunlar falan diye dusunuyordum.

Back