- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Yerleşme kanamasıda olabilir canım dua et bol bol
üstüne görme dedikleri yani yerleşme kanaması olabilir. Kırmızı renk değilse çok telaş yapma,iki gün sonra tekrarla inşallah yükselecektir.
Canm uzak dinlen yorma kendni ins iyi haberler alrsn
InsaALLAH bebeklerimiz bize tutunur. ALLAH gonlumuze gore versin hayirlisyla. Peki progestan vs vermedi mi
Ben de çıkıyorum kızlar sayfadan kimyasalmış inşaAllah sizinki sağalıklı devam edrr
kac haftaliksin canimBen de yarin gidecegim doktora. Kese icin cok erken benim icin galiba.kan artisina vs bakilir buyuk ihtimal
kac haftaliksin canim
valla test sonuçlarını benimkinden yüksek ben karamsarlığa kapilmiyorum :) 2 gün önce 18 çıkmıştı olcturmedim bı daha. Bazı doktorlarda fazla pimpirikli olabiliyor,sen hiç stres olma canım :) güzel düşün güzel olsunEki Görüntüle 2049822
Dün yaptığım idrar testi sonucu.
Eki Görüntüle 2049823
Bu da dün kan testi sonucu .
Kanama azalsa da devam lekeye döndü iyice .
Kalbim pır pır . Hamilesinnnn demesini beklerken dr un ... bekle bakalım ... iki sonra yükselirse değer demesi ...
Neyse ...
Rabbim hayırlısını nasip etsin her birimize .
valla test sonuçlarını benimkinden yüksek ben karamsarlığa kapilmiyorum :) 2 gün önce 18 çıkmıştı olcturmedim bı daha. Bazı doktorlarda fazla pimpirikli olabiliyor,sen hiç stres olma canım :) güzel düşün güzel olsun
Benimde 35e 3 ay kaldı :) 2. bebeğim olacak inşallah, seninki baya çift çizgi benimki daha silik seninkinden,tadını çıkar boşver. Yarın da güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Yahu 8 senede ne çok şey değişmiş dedik eşimle :) ne bileyim test pozitifse pozitiftir ... gerisi tabii ki de nasip kısmet ama .
Böyle hamileyimmm diye sevinmemek tuhaf geldi bize.
Yarın erkenden gideceğiz . Yaşlarınız kaç biliyorum geçmişi okuyorum şimdi yavaş yavaş ... eşimle ben 40 a ramak kaldık:)
Arkadaşlarımdan babaanne olan var:) biz uzun bi aradan sonra büyük heyecanlar içindeyiz şu an
Güzel haberler paylaşacağız burada inşallah.
Benimde 35e 3 ay kaldı :) 2. bebeğim olacak inşallah, seninki baya çift çizgi benimki daha silik seninkinden,tadını çıkar boşver. Yarın da güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
En son 30 agustosta adet oldum. Ona gore baz alirsak 4 haftalik galiba.kac haftaliksin canim
benim sat da 27 agustostu. aramizda 3 gun varmis.En son 30 agustosta adet oldum. Ona gore baz alirsak 4 haftalik galiba.
henuz beklemedeyim canim. onumuzdeki hafta kontrole gidecegim. keseyi gormeyi merakla bekliyorum. bu arada bugun midem fazlasiyla bulandi. basim dondu.duvarlara tutuna tutuna lavaboya gittim. simdiden baslamasi normal miTahmini doğum tarihimiz aynı seninle .
Geçmiş sayfaları henüz okumadım.
Sende durum ne canım ?
henuz beklemedeyim canim. onumuzdeki hafta kontrole gidecegim. keseyi gormeyi merakla bekliyorum. bu arada bugun midem fazlasiyla bulandi. basim dondu.duvarlara tutuna tutuna lavaboya gittim. simdiden baslamasi normal mi
Bende yarın gideceğim inşallah pazartesi değerim 800 dü perşembeye gözükür diye düşünüyorum 1500u geçer beklemeyi çok istiyorum aslında bebekle keseyi aynı anda göreyim diye ebe arkadaşlarım hep öyle tavsiye etti ama dayanamıyorum
Malesef bakalım yarın değer kaç çıkacak bir yanda korkuyorum biryandanda heyecan var
Bende varım benıde eklermisinŞöyle bir çetele tuttum şu an grubumuzda 12 hamişimiz var. Sayamadığım varsa ek yapalım. Biri ben olmak üzere;
1. dusunceli kizz
2. agataburina
3. myhsa
4. flower3516
5. elifnisam24
6. sezenorhan
7. loves all of you
8. aysenuremrah
9. fnd_50
10. ausencia
11. seten2611
Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı bebişler nasip etsin. Süreçlerimiz güzel geçsin, sağlıkla kucaklarımız dolsun. İsteyenlere de tez vakitte Rabbim nasip etsin. AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?