2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bata 5 gün kala yaptırdım canim,18 çıktı HCG,bı dahada yaptırmadım c.tesi yenileyecem bakalım :) içini ferah tut,güzel olacak herşey inşallah
Canim ben de pazar yaptirmistim 27 cikmisti. 26.gunumdu. ve benim âdetlerim cok duzensizlesmisti inan şua bile bat nezaman bilmiyorum yani bata kacu gun kala ogrendim onu da bilemiyorum bu yuzden korkuyorum gerci bu sy Rabbime okadar cok sigindim inandim ki 16 ay aradan somra sonunda oldu galibs ama hala dedigim gibi inanamiyorum. Kese, kalp atisi duyariz goruruz insaALLAH. ben de yarin doktora gidecegim. Birbimize dua edelim

Gözünüz aydın, umarım her evreyi güzel bir şekilde atlatacağız, tüm dualar haziran anneleri ve tüm anne adaylarıyla..

Evet canım regl olacakmışım gibi ara ara sancılarım oluyor benim de, sık oluyo ama çok büyük bir ağrı değil, ince sızlamalar şeklinde
Ayni agrilar bende de oluyor adet olcskmis gibi sanci giriyo bazen sonra geciyor. Bir de ara sira gelen sari akintim var

Selamlar ... 2018 Haziran annesi olur muyum bilemiyorum ? ama benzer bir durum yaşayan var mı diye bu sayfaları dolaşmaya başladım seneler sonra ..

Tahmini BAT ın 4 gün gecikmesi ile dün önce idrar testi yaptım evde , sonuç çift çizgi(planlanmış gebelik )
sonrasında bi heyacan hastaneye giderken kanama(kahverengi lekeler ,çok) başladı
Beta hcg 81.4 pozitif çıktı .
Ama sevinemedim de ... Doktor henüz erken olduğunu , tutunamama durumu olabileceğini 2 gün sonra hcg tekrar bakılıp 2 katına çıktı ise gebeliğin devam ettiğini söyleyebileceğini anlattı ...öyle boş boş duruyorum evde şimdi ... o kadar istediğimiz bir haberken , var mı yok mu ?

Kanamalarım devam ediyor bu arada ... regl gibi de değil .. leke gibi de ..değişik .

Yerleşme kanamasıda olabilir canım dua et bol bol

üstüne görme dedikleri yani yerleşme kanaması olabilir. Kırmızı renk değilse çok telaş yapma,iki gün sonra tekrarla inşallah yükselecektir.

Canm uzak dinlen yorma kendni ins iyi haberler alrsn

Kızlar benimde adetimin3. Günü kan testti yaptırdım 38.7 çıktı yarı tekrardan yaptrıcam inş iyi güzel sonuçlar aşırım 1.5 senedir beklediğimiz haber ama belirsizlik var
Maalesef öyle her ay çift çizgi olsa die bekliyoruz. önce idrar testi pozitif çıkıyor.sevinemiyosn kana baktırıyosn sonra değer düşük yine sevinemiyosn.

Ben de çıkıyorum kızlar sayfadan kimyasalmış inşaAllah sizinki sağalıklı devam edrr

Merhaba, bende aranıza yeni katıldım sayılır. Adetim 4 gün gecikti ama henüz test yapmadım korkuyorum bi yandan da ya gebelik yoksa diye. Cumartesi günü Allah izin verirse idrar testi yapacağım, pazartesi de kan testi için hastaneye gidecegim bu şekilde planladim. İnsaallah bende haziran annesi olurum. Bakalım kismetimizde varsa olur Rabbim hayirlisini versin herkese

InsaALLAH bebeklerimiz bize tutunur. ALLAH gonlumuze gore versin hayirlisyla. Peki progestan vs vermedi mi

InsaALLAH bebeklerimiz bize tutunur. ALLAH gonlumuze gore versin hayirlisyla. Peki progestan vs vermedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…