- 26 Aralık 2015
- 11.746
- 18.951
- 298
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Canim ben de pazar yaptirmistim 27 cikmisti. 26.gunumdu. ve benim âdetlerim cok duzensizlesmisti inan şua bile bat nezaman bilmiyorum yani bata kacu gun kala ogrendim onu da bilemiyorum bu yuzden korkuyorum gerci bu sy Rabbime okadar cok sigindim inandim ki 16 ay aradan somra sonunda oldu galibs ama hala dedigim gibi inanamiyorum. Kese, kalp atisi duyariz goruruz insaALLAH. ben de yarin doktora gidecegim. Birbimize dua edelimBata 5 gün kala yaptırdım canim,18 çıktı HCG,bı dahada yaptırmadım c.tesi yenileyecem bakalım :) içini ferah tut,güzel olacak herşey inşallah
Evet canım regl olacakmışım gibi ara ara sancılarım oluyor benim de, sık oluyo ama çok büyük bir ağrı değil, ince sızlamalar şeklindeKızlar sizin de yer yer adet krampına benzer durumlarınız oluyor mu? Çok feci bir ağrı vs. değil ama karnın altında yer yer ağrı oluyor.
Gözünüz aydın, umarım her evreyi güzel bir şekilde atlatacağız, tüm dualar haziran anneleri ve tüm anne adaylarıyla..Canim ben de pazar yaptirmistim 27 cikmisti. 26.gunumdu. ve benim âdetlerim cok duzensizlesmisti inan şua bile bat nezaman bilmiyorum yani bata kacu gun kala ogrendim onu da bilemiyorum bu yuzden korkuyorum gerci bu sy Rabbime okadar cok sigindim inandim ki 16 ay aradan somra sonunda oldu galibs ama hala dedigim gibi inanamiyorum. Kese, kalp atisi duyariz goruruz insaALLAH. ben de yarin doktora gidecegim. Birbimize dua edelim
Ayni agrilar bende de oluyor adet olcskmis gibi sanci giriyo bazen sonra geciyor. Bir de ara sira gelen sari akintim varEvet canım regl olacakmışım gibi ara ara sancılarım oluyor benim de, sık oluyo ama çok büyük bir ağrı değil, ince sızlamalar şeklinde
InsaALLAH insaALLAH ya benim de duam o yonde, tesekkur ederim bu arada :)Gözünüz aydın, umarım her evreyi güzel bir şekilde atlatacağız, tüm dualar haziran anneleri ve tüm anne adaylarıyla..
Yerleşme kanamasıda olabilir canım dua et bol bolSelamlar ... 2018 Haziran annesi olur muyum bilemiyorum ? ama benzer bir durum yaşayan var mı diye bu sayfaları dolaşmaya başladım seneler sonra ..
Tahmini BAT ın 4 gün gecikmesi ile dün önce idrar testi yaptım evde , sonuç çift çizgi(planlanmış gebelik )
sonrasında bi heyacan hastaneye giderken kanama(kahverengi lekeler ,çok) başladı
Beta hcg 81.4 pozitif çıktı .
Ama sevinemedim de ... Doktor henüz erken olduğunu , tutunamama durumu olabileceğini 2 gün sonra hcg tekrar bakılıp 2 katına çıktı ise gebeliğin devam ettiğini söyleyebileceğini anlattı ...öyle boş boş duruyorum evde şimdi ... o kadar istediğimiz bir haberken , var mı yok mu ?
Kanamalarım devam ediyor bu arada ... regl gibi de değil .. leke gibi de ..değişik .
üstüne görme dedikleri yani yerleşme kanaması olabilir. Kırmızı renk değilse çok telaş yapma,iki gün sonra tekrarla inşallah yükselecektir.Selamlar ... 2018 Haziran annesi olur muyum bilemiyorum ? ama benzer bir durum yaşayan var mı diye bu sayfaları dolaşmaya başladım seneler sonra ..
Tahmini BAT ın 4 gün gecikmesi ile dün önce idrar testi yaptım evde , sonuç çift çizgi(planlanmış gebelik )
sonrasında bi heyacan hastaneye giderken kanama(kahverengi lekeler ,çok) başladı
Ama sevinemedim de ... Doktor henüz erken olduğunu , tutunamama durumu olabileceğini 2 gün sonra hcg tekrar bakılıp 2 katına çıktı ise gebeliğin devam ettiğini söyleyebileceğini anlattı ...öyle boş boş duruyorum evde şimdi ... o kadar istediğimiz bir haberken , var mı yok mu ?
Kanamalarım devam ediyor bu arada ... regl gibi de değil .. leke gibi de ..değişik .
kat kat artsın inşallah,sağlıkla gelsin bebislerimiz :)Kızlar benimde adetimin3. Günü kan testti yaptırdım 38.7 çıktı yarı tekrardan yaptrıcam inş iyi güzel sonuçlar aşırım 1.5 senedir beklediğimiz haber ama belirsizlik var
Canm uzak dinlen yorma kendni ins iyi haberler alrsnSelamlar ... 2018 Haziran annesi olur muyum bilemiyorum ? ama benzer bir durum yaşayan var mı diye bu sayfaları dolaşmaya başladım seneler sonra ..
Maalesef öyle her ay çift çizgi olsa die bekliyoruz. önce idrar testi pozitif çıkıyor.sevinemiyosn kana baktırıyosn sonra değer düşük yine sevinemiyosn.Kızlar benimde adetimin3. Günü kan testti yaptırdım 38.7 çıktı yarı tekrardan yaptrıcam inş iyi güzel sonuçlar aşırım 1.5 senedir beklediğimiz haber ama belirsizlik var
Malesef bakalım yarın değer kaç çıkacak bir yanda korkuyorum biryandanda heyecan varMaalesef öyle her ay çift çizgi olsa die bekliyoruz. önce idrar testi pozitif çıkıyor.sevinemiyosn kana baktırıyosn sonra değer düşük yine sevinemiyosn.
İnşallah hemeeeeen hamile kalırsın ve gelirsin bu gruba tekrar :)tum haziran anneleri umarim bebeklerine saglikla kavusurben regl oldugum icin bu gruptan ayriliyorum. bir ihtimal yeni dongude gebe kalirsam, sezeryan kesin oldugu icin hazirani sonundan yakalarim
insallah canim. tez zamanda duyalim. haftaya kontrolum var. muhtemelen keseye bakcaklar.Ben de yeni ögrendim. Tarifsiz mutluluk insan inanamiyor ve korkuyor. Kesyi, kalp atisini bizler de duyalim insaALLAH
Ben de yarin gidecegim doktora. Kese icin cok erken benim icin galiba.kan artisina vs bakilir buyuk ihtimalinsallah canim. tez zamanda duyalim. haftaya kontrolum var. muhtemelen keseye bakcaklar.
InsaALLAH bebeklerimiz bize tutunur. ALLAH gonlumuze gore versin hayirlisyla. Peki progestan vs vermedi miSelamlar ... 2018 Haziran annesi olur muyum bilemiyorum ? ama benzer bir durum yaşayan var mı diye bu sayfaları dolaşmaya başladım seneler sonra ..
InsaALLAH bebeklerimiz bize tutunur. ALLAH gonlumuze gore versin hayirlisyla. Peki progestan vs vermedi miSelamlar ... 2018 Haziran annesi olur muyum bilemiyorum ? ama benzer bir durum yaşayan var mı diye bu sayfaları dolaşmaya başladım seneler sonra ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?