- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
İnşallah sen ve isteyen herkes bu ay hamilelik haberini alır ve sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getirir canımMerhaba kızlara hamilelerden dua istiyorum lütfen bu ay olsun yumurtlama gunlerindeyim şuan dualarınıza ihtiyacım var
Güncel liste. :)
- agataburina
- arzuercann
- ausencia
- aysenuremrah
- dusunceli kizz
- elifnisam24
- flower3516
- fnd_50
- huzurmutluluktur
- loves all of you
- myhsa
- seten2611
- sezenorhan
Merhaba kızlara hamilelerden dua istiyorum lütfen bu ay olsun yumurtlama gunlerindeyim şuan dualarınıza ihtiyacım var
yaaa işte bu kadar :) hayırlı olsun yeniden,güzel bı hamilelik gecirirsin inşallah. Doktor da boşuna evham yapmis2 gün geçti nihayet ... 81.4 den 157.9 a çıkmış hcg .... folik asit başlandı ... pazartesi bir test daha ... nasipse de 6 ekim e randevu verdi ... keseyi görmek için
yaaa işte bu kadar :) hayırlı olsun yeniden,güzel bı hamilelik gecirirsin inşallah. Doktor da boşuna evham yapmisBen de kan verecem bugün bakalım kaç olacak
Cok sevndm cnm tebrk ederm seni2 gün geçti nihayet ... 81.4 den 157.9 a çıkmış hcg .... folik asit başlandı ... pazartesi bir test daha ... nasipse de 6 ekim e randevu verdi ... keseyi görmek için
Cok sevndm cnm tebrk ederm seni
Kızlar bana yardmci olun bat bugun test yapmadm bir gun gecerse yaparm dye hep. Sol kasgmda agri var normlde iki tarafli olurdu ama sol kasgmda agri bastrdgmda acyr adette olmadm bole yasayn var mi trk tarafli arada bir agri giryr zor duruyrm
Ayy ins oledir cnm ilk defa bole oluyr birde hissedyrm sanki icimde ama kendmi umitlendrmk istemyrm anlcn hep sol tarafmda agri var bugun bat olmazsm yarn sabahtn yapcm ins ckar:)teşekkürler canım çok ...
canım yaklaşık 3 aydır , korunmayı bırakıp nyetlendiğimiz için her ay tetikte bekledim ..bekledikçe de bir şeyler okudum .
tek taraflı kasık ağrısı için yerleşme krampı denir genelde .
yarın mı alacaksın test ?
Hadi bakalım , Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin .Ayy ins oledir cnm ilk defa bole oluyr birde hissedyrm sanki icimde ama kendmi umitlendrmk istemyrm anlcn hep sol tarafmda agri var bugun bat olmazsm yarn sabahtn yapcm ins ckar:)
Tabi yazarm cnm sen suan hamilesn ya brsy sorcm sennde cok dık idrara ckma oluyr mu durmadn ckyrm baski yapyr snra sol kasgma vuruyr agriHadi bakalım , Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin .
Yaz bize de hemen
Tabi yazarm cnm sen suan hamilesn ya brsy sorcm sennde cok dık idrara ckma oluyr mu durmadn ckyrm baski yapyr snra sol kasgma vuruyr agriaksam durmadn ckmaktn bir hal oldm ya
dan sonrcanım ben normalde de çok sık çıkarım .... uzun bir dönem diyette idim , 35 kilo verdim ..oradan alışkanlık çok su içmek ...ve ömrüm wc de geçer . ama bi baskı hissi ile varmış gibi tuvalet ihtiyacı , gebelikte çok sık görülür .
yaaa bebekler orada sağlıklı olsun da varsın biz wc den çıkmayalım
dan sonr
Ayy kiz bana cok moral oldun cddym bir yıldan sonra olursa mucizem olur bana gercektn bende iste ilk defa bole durmadan wc ye gdyrm sastm kaldm yani masallh cnm sana:)
Aynn cnm ins bende katlrm araniza hayrlisiyla yarn haber veririm hepnizegüzel olacak inşallah her şey
benim de az moralim dipte idi , bana daMyhsa moral oldu dün ... böyle böyle kocaman bir haziran anne ailesi olacağız inşallah
evet daha neler neler yaşayacağız ve en sonunda minicik bebeklerimizi kucağımiza aldigimizdaki sevinçlerini de yaşayacağız inşallah :) kan verdim 2 saat sonra çıkacak bakalımgüzel olacak inşallah her şey
benim de az moralim dipte idi , bana daMyhsa moral oldu dün ... böyle böyle kocaman bir haziran anne ailesi olacağız inşallah
evet daha neler neler yaşayacağız ve en sonunda minicik bebeklerimizi kucağımiza aldigimizdaki sevinçlerini de yaşayacağız inşallah :) kan verdim 2 saat sonra çıkacak bakalım
hayırlı olsun ne güzel değer maşallah :) sağlıkla kucağına alırsın inşallahİyi akşamlar kızlar bende doktordan geliyorum ilk defa kan testi yaptırdım sonuç :516 çıktı doktor olumlu konuştu.Hepinize mutlu haberler diliyorum .Allah hepimizin gönlüne göre versin.
sonuc ne cikti canim. yukselmis mi
Bu sabah bende baş dönmesi vardı
Psikolojik mi gerçek mi bilemedim .5.hafta itibarıyla bulantı,baş dönmesi beklenen belirtiler ...
Şu an kan tahlili verdim bende , hastanede bekliyorum sonucu.
Inşallah beklenen yükselme olmuştur.
Sağol canımhayırlı olsun ne güzel değer maşallah :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?