- 3 Kasım 2014
- 67
- 123
- 43
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
hayırlı olsun canım,içini ferah tut,olumsuz düşünüp stres olma :) güzel haberler alıp sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ahhh ne pimpirikliyim değil miNe güzel bir deger masallah cnm bence keyfini cikar allahin izniyle yolunda gider hersey tebrik ederim :) allah saglikla kucakladigin günleri de göstersin ins :)
Sana diyoruz ama o pimpiriklilik hepimiz de var sonucta anne adayiyiz hic bitmeyecek bu endiselerimiz bebislerimiz dogduktan sonra daha da artacak :) ama güzel endiseler bunlar canım :)Ahhh ne pimpirikliyim değil miinşallah hep birlikte sağ Salim kucaklarız bebişlerimizi
Ayrıca aynı gün doğum gösteriyor ikimizin de tabi belli olmaz ama tahminen aynıymışız. Çok sevindim.
İnşallah saglıkla kucağımıza alırız canım ne zaman doktora gitmeyi planlıyorsun?
Bende yarın gideceğim inşallah pazartesi değerim 800 dü perşembeye gözükür diye düşünüyorum 1500u geçer beklemeyi çok istiyorum aslında bebekle keseyi aynı anda göreyim diye ebe arkadaşlarım hep öyle tavsiye etti ama dayanamıyorumMerhaba :) doktor 30 Eylül’de çağırdı ama daha iyi bir hekim buldum 2 Ekim’de gideceğim inşaallah. Sen gittin mi? :)
yok canım en az 2 kat artması lazım, 3 kat da artsa düzenli arttıktan sonra sıkıntı yokKızlar bide bişey soracağım size ilk öğrendiğimde değerim 35 di sonra ikişer gün arayla yapılan testler
102
317
804 sabahları hep aynı saate aynı hastanede yaptırdım 3 katına artması problem değildir demi bilgisi olan var mı?
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallahBende haziran annesi olucam rabbim nasip ederse daha dün öğrendim çok mutluyum
Yarın hastaneye gidicem inşallah kese görünüryok canım en az 2 kat artması lazım, 3 kat da artsa düzenli arttıktan sonra sıkıntı yok
Hayırlı olsun canm sağlıkla kucağına al inşallah Kaçıncı günündü değerin kaçtı?Bende haziran annesi olucam rabbim nasip ederse daha dün öğrendim çok mutluyum
Günümüz aynı, güzel haberler bekliyoruz canım sendenYarın hastaneye gidicem inşallah kese görünür
Bende yarın gideceğim inşallah pazartesi değerim 800 dü perşembeye gözükür diye düşünüyorum 1500u geçer beklemeyi çok istiyorum aslında bebekle keseyi aynı anda göreyim diye ebe arkadaşlarım hep öyle tavsiye etti ama dayanamıyorum
Ben de yeni ögrendim. Tarifsiz mutluluk insan inanamiyor ve korkuyor. Kesyi, kalp atisini bizler de duyalim insaALLAHGebeligimi bu ay ogrendim. bu duruma gore haziran annesi olacagim galiba
tum haziran anneleri umarim bebeklerine saglikla kavusurben regl oldugum icin bu gruptan ayriliyorum. bir ihtimal yeni dongude gebe kalirsam, sezeryan kesin oldugu icin hazirani sonundan yakalarim
Batına kac gun vardi canim yaptirdiginda? Hayirli olsun insaLALAH. benimki de seninki gibi yenicik daha inanamiyorum 16 aydir ugrasiyorduk hala soktayim hala korkuyorum gercekten benimle mi diye Rabbime emanet mucizemmmaminn , sen de güzel haberleri verirsin en kısa zamanda inşallah :)
Bata 5 gün kala yaptırdım canim,18 çıktı HCG,bı dahada yaptırmadım c.tesi yenileyecem bakalım :) içini ferah tut,güzel olacak herşey inşallahBatına kac gun vardi canim yaptirdiginda? Hayirli olsun insaLALAH. benimki de seninki gibi yenicik daha inanamiyorum 16 aydir ugrasiyorduk hala soktayim hala korkuyorum gercekten benimle mi diye Rabbime emanet mucizemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?