- 22 Eylül 2017
- 50
- 72
- 3
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Bemnim yumurtadan tam 10gun gecti, idrar tetsi negatif. Sizler yumirta gununu biliyor musunuz?
Anladim test için adeti bekleyim diyodum ama senin testi görünce acaba bende de çikarmi dedim yarin bakarım artik. İnşallah kat kat artar degerin :)
haziran anneleri, doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?
ben 5+2 de gideceğim, beklemek çok zor.
Yarın yaptıricam inşaAllah sağlıklı bi gebeliktrGeç döllenme olabilir canım evet biraz düşük çıkmış. En az 48 saat bekle 2 kat ve üzeri artması gerekli.
Gününü nasıl hesaplıyosunuzBen 2 ekimde gideceğim canım nasipse keseyi görmek için. O zaman galiba 5+4 olucam. İnşaallah güzel haberler alırız canım.
Gününü nasıl hesaplıyosunuz
Hesaplıyablr misin anlamadım da 30 ağustos 4 eylül arası son adet tarihimGebeliği öğrendiğin ve kesinleştiğinde, son adet tarihin gebeliğin 1. günü oluyor canım. 0. hafta 1. gün.
25 eylül de de öğrendm kan da değer 49Hesaplıyablr misin anlamadım da 30 ağustos 4 eylül arası son adet tarihim
Sabah ilk idrarlami yapmıştinBenim BAT’a 5 gün kala bayağı bariz çizgim çıkmıştı. Mutlaka yap!
3 gün kaldı yapmadım canımKuzum naptn sen beninde az kaldi test yapmakta kararszm srn yaptn mi
ben de 2 ekimde gideceğim. iyi haberler paylaşmak dileğiyle...Ben 2 ekimde gideceğim canım nasipse keseyi görmek için. O zaman galiba 5+4 olucam. İnşaallah güzel haberler alırız canım.
Benimde2 gun bende yapmdm gectkten snra yapacgm3 gün kaldı yapmadım canım
Silik var baya brlliEki Görüntüle 2049362 ben yine test yaptım :) Bata 4 gün kaldı
Sabah ilk idrarlami yapmıştin
Hesaplıyablr misin anlamadım da 30 ağustos 4 eylül arası son adet tarihim
ben de 2 ekimde gideceğim. iyi haberler paylaşmak dileğiyle...
İnşaAllah yükselir tşk ederm saolCanım şu an 3 hafta 6 günlük eğer hamileliğin netse. Döngülerin 28 günde bir ise BAT’ın tahminen 28 Eylül’dür. BAT’a 3 gün kala normal bir değer 49. Yarın tekrarlattır testi mutlaka. Bakalım 2 katı bulmuş mu?
Ben de yaptım sabah diğer günlere göre belirgin çıktı bu yükseldiği anlamına mı gelir acabaEki Görüntüle 2049362 ben yine test yaptım :) Bata 4 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?