- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Ben gordum ikinci cizgiyiKızlar Bata 5 gün var çizgi var değil mi :)
kan vermeye gidecem az sonra :)Ben gordum ikinci cizgiyihayırlı olsun insallah
Burada silik ciktiysa kanda kesin cikar .satlarımiz ayniydı 6 eylul.11.gun yumladim ben.yapsam cikarmi acabakan vermeye gidecem az sonra :)
Yarın test alimda carsamba sabahinada yaparım.Zaman biraz daha gecmis olurYa ben çıkmaz diye yapmıştım ,sen de o niyetle yap çıkmazsa üzülme nasılsa daha var bata :)
Var canim var :)))Kızlar Bata 5 gün var çizgi var değil mi :)
ayy kanda da çıkar inşallah bı saate çıkacakmışVar canim var :)))
Cok heyecanli bekleyis :)ayy kanda da çıkar inşallah bı saate çıkacakmış
Benim de bir hafta önce başladı silik çıkmaya bugün adet günüm kan verdim 49 çıktı pozitif ama düşük baya inşaallah yükselir iki gün sonrayaayy kanda da çıkar inşallah bı saate çıkacakmış
İnsallah kat kay artsin....Benim de bir hafta önce başladı silik çıkmaya bugün adet günüm kan verdim 49 çıktı pozitif ama düşük baya inşaallah yükselir iki gün sonraya
hayırlı olsun canım,ben 6 çıksa da düşük demem :) hayirlisiysa yükselir inşallah. Bugün çıkarsa 2 gün sonra yine yaptıracak test 2 kat artması onemliBenim de bir hafta önce başladı silik çıkmaya bugün adet günüm kan verdim 49 çıktı pozitif ama düşük baya inşaallah yükselir iki gün sonraya
hayırlı olsun canım,ben 6 çıksa da düşük demem :) hayirlisiysa yükselir inşallah. Bugün çıkarsa 2 gün sonra yine yaptıracak test 2 kat artması onemli
Ay inşaAllah Allah razı olsnİnsallah kat kay artsin....
ben bu ay ovulasyon testi yapmadım ama 14unde yumurtladim sanırım, yapışkan akıntı vardı o zamanlarBemnim yumurtadan tam 10gun gecti, idrar tetsi negatif. Sizler yumirta gununu biliyor musunuz?
Himmm. 11gun filan olmus yani yaklasik. Tesekkur ederim.ben bu ay ovulasyon testi yapmadım ama 14unde yumurtladim sanırım, yapışkan akıntı vardı o zamanlar
Benim bu ay düzensiz oldu zaten eşimn memleketine fekan gittik 2 3 kez oldu sadece beklemiyordu bile yaniBemnim yumurtadan tam 10gun gecti, idrar tetsi negatif. Sizler yumirta gununu biliyor musunuz?
Tesekkur ederim :)Benim bu ay düzensiz oldu zaten eşimn memleketine fekan gittik 2 3 kez oldu sadece beklemiyordu bile yani
Ama 9 eylül veya 15 eylül de oldu artık.hangisi ise.ne kadar süredir bebek istiyosunTesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?